• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لواشک

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام بر دوستان .
خب نم نم هوا داره رو به گرمی میره و بهشت ترش بازا داره شروع میشه !
شاید یکی از چیزایی که هر سال انتظارش میکشم فصل تابستونه .
خلاصه من هر ساله حدودا از میوهای البالو،الو قرمز و زرد و زغال اخته دو جعبه میگیرم .الو یه ذره بیشتر میگیرم /الانم فقط لحظه شماری میکنم که میدون بیاره !!!! البته این دفعه احتمالا خشکم کنم ،بیشتر بگیرم
بیشتر از همه زغال احته اذیت میکنه .بقیش راحته .
روش کار من : میوه سالمترین !میگیرم دو وعده میشورم .بعد پاک کردنش همرو (جدا جدا)حوصله داشتنی مخلوط میزنم ولی برا مخلوط باید هی بچشی ببینی چطور میشه . میریزم تو دیگ بعد جوشش ،بعد جدا کردن هسته (زغال اخته سرویس میکنه)بعد دیس به تعداد خیلی :دی
بعد خرپشته !!!!
نکات:
میوه کله صب برید بگیرید مخصوصا البالو و زغال اخته !!!!! با چوبایه البالو یه دمنوش جالب ولی تلخ میشه دراورد .هر جعبه البالو حدودا 4 تا سینی خوب میده و زغال اخته 2 تا !!!! میوه سالم بگیرید .چون خودتون میخوایید بخورید .
قبلش با منزل هماهنگ نکنید !نمیزارن بگیرید تو عمل انجام شده بزاریدشون.داستان هر ساله ما .حدودا 5 روزی فش میخورید ولی میارزه :دی
زیر انداز تو خونه و حال بندازید!!! نهار وشام از بیرون بگیرید چون اشپزخونه تا شب لازم دارید :دی زرشکم تازش نیست ولی کمی به چنتا سینی اضاف کنید جالب میشه . اسیاب مانند کنید بعد .
توجه داشته باشید الوراحت هستش جدا میشه وای زغال اخته و البالو صافی اهنی میخواد !!!!!!! سه تا تشت !از این ظرف اهنی بزرگا (من خودم معمولا 4-5 تا دمه دست میزارم) سینی 20-30 معمولا !! الو زرد ترش دی میاد اخرش زیاد جوهر لیمو نزنید .البالو ملس .زغال اخته 4 تا سینی تکی بندازید بقیرو مخلوط کنید
میریز تو دیگ و تهش یه نمه اب میریز (تهش نسوزه)بعد هی هم میزنید (بسوزه تلخ میشه)و با فشار که هستهاش جدا شن کمی بعد تا یه نمه سر شد با دست بیفتید به جونش)
بعد نوبت هم زنه !این عمل خیلی بهتر میشه ....... میتونید جوهر لیمو بریزید ،ولی زیاد نریزید ،برا مردا خطرناکه ! زرشکو اینجا اضاف کنید!کم اضاف کنید مزهش بد نشه .
الانا به شب نزدیک میشید .خب بالا پشتبون بزارید خورده تو گوشش،تابلو بازید اصن در نیارید .پس باید ببرید خر پشته که کسی نبینه .
راستی نکته در باره سینیا:تهش نایلون نندازید ! کمی روغن بزنید .بعضیا از این وسواسیا، روشم سلفون میکشن میزارن جلو افتاب .نکنید این کارارو.
بعد 3 روز میارید پایین(یه نمه نم دار وردارید .طوری که انگشت توش نره ،خشکش نکنید زیاد ) ،از رو سینی میکنید میندازید رو طنابی که تو حال کشیدید 2 ساعت بعد تو نایلون و فریزر تا یکسال !!!!!!
من هر سال همه روزه لواشک دست ساز خودم دارم
خوشحال میشم نکاتی از شما یاد بگیرم .

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
عکس بذار

• Like
Reactions: prn

yekta95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لواشک انارو چطوری دورست میکنید.

• Like

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
لواشک انارو چطوری دورست میکنید.
تاحالا انار در نیاوردم.
ولی باید سخت باشه شما حساب کن از 15 کیلو انار این در اومده !!!!!
چقدر باید بجوشه چی در میاد :>! ولی ابو کمی بریزی تو مخلوط دیگه جالب میشه .

yekta95

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون از این که پاسخ دادید.

• Like

behhnamm

Registered User
لایک‌ها
544
به به...