دوستان من دنبال لوله های بیضی شکل از جنس آلومینیوم هستم. کسی میدونه از کجا میتونم تهیه کنم
akhlaghi کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 8 ژوئن 2005 نوشتهها 40 لایکها 0 سن 50 محل سکونت mashad - iran 6 ژانویه 2007 #1 دوستان من دنبال لوله های بیضی شکل از جنس آلومینیوم هستم. کسی میدونه از کجا میتونم تهیه کنم فایل های ضمیمه Round_Tube.jpg 2.1 KB · نمایش ها: 20
akhlaghi کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 8 ژوئن 2005 نوشتهها 40 لایکها 0 سن 50 محل سکونت mashad - iran 7 ژانویه 2007 #2 ????????????
amirhoman کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 25 آپریل 2005 نوشتهها 1,127 لایکها 11 سن 55 محل سکونت Tehran 7 ژانویه 2007 #3 به نقل از akhlaghi : دوستان من دنبال لوله های بیضی شکل از جنس آلومینیوم هستم. کسی میدونه از کجا میتونم تهیه کنم کلیک کنید تا بازشود... بعنوان پروفیل میخوای یا بعنوان یه شینه جهت رسانایی؟ اولی رو با شرکت کیانیت تاس بگیر یه زمانی داشتن. ولی دومی رو برو لاله زار
به نقل از akhlaghi : دوستان من دنبال لوله های بیضی شکل از جنس آلومینیوم هستم. کسی میدونه از کجا میتونم تهیه کنم کلیک کنید تا بازشود... بعنوان پروفیل میخوای یا بعنوان یه شینه جهت رسانایی؟ اولی رو با شرکت کیانیت تاس بگیر یه زمانی داشتن. ولی دومی رو برو لاله زار
aria_cop کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 25 دسامبر 2005 نوشتهها 263 لایکها 2 7 ژانویه 2007 #4 توپ لیزری میخوای بسازی؟