• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوگو هاي ام تي ديده نميشن

golnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي. :)

من اولين پستمه توي پرشين تولز.قبلا از اينجا استفاده كردم ولي تا حالا تاپيك نزده بودم.

عرضم به حضورتون كه من روي netfirms ام تي نصب كردم و اولين بارم هست كه نصب ميكنم از مقاله هاي اينجا هم خيلي استفاده كردمدست همه درد نكنه. همه چيز درسته mt.cgi اجرا شد و ما هم پسوردو عوض كرديم.

ولي دو تا سوال هست.

اول اينكه هيچ كدوم از عكس ها و لوگو هاي mt ديده نميشن.ببينين شما لوگوي mt رو ميبينين؟
http://www.bluepencil.netfirms.com/cgi-bin/mt/mt.cgi

در ضمن آدرس فايل هاي استاتيك رو هم توي mt.cfg درست وارد كردم و از همين لوگو كه ديده نميشه properties كه ميگيرم آدرس لوگو درسته يعني كاراكتر # رو درست برداشتم :happy:

آدرس فايل هاي استاتيك روي هاست اينه /http://www.bluepencil.netfirms.com/www/static

مشكل دوم اينه كه نميشه كاري كرد كه اين بنر نت فرمز همش اون بالا نيفته؟

خيلي ممنون.... كلي ممنون :blush:

golnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آآآآآآآآخخخخخخخخخخ.

اصلا حواسم نبود. ولي چون حال نداشتم mt.cgi رو دست بزنم يه دايركتوري www توي دايركتوري www !!!!!ساختم و ريختمشون اونجا :blink: به اين ميگن راه حل خركي :lol: ;)

خوب حالا تازه سوالاي من شروع شده حالا كجا بايد تنظيم كنم كه وبلاگم كجا ديده بشه.يعني اينكه index صاف توي دايركتوري www ساخته بشه؟

يه سوال ديگه هم اينكه نميشه اين بنر هاي netfirms اون بالا رو دست به سر كرد؟توي قالب كه ميدونم چيكارش كنم ولي جاهاي ديگه چي؟

آقا بابك دست شما درد نكنه :happy:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
حالا كجا بايد تنظيم كنم كه وبلاگم كجا ديده بشه.يعني اينكه index صاف توي دايركتوري www ساخته بشه؟
اينو بايد توي تنظيمات وبلاگ بنويسي... من زياد به آدرسهاي net firms وارد نیستم. ولی فکر کنم زهیر یه زمانی یه راهنما برای این مورد نوشته بود.

يه سوال ديگه هم اينكه نميشه اين بنر هاي netfirms اون بالا رو دست به سر كرد؟توي قالب كه ميدونم چيكارش كنم ولي جاهاي ديگه چي؟
قدیما 2 تا تاپیک در این مورد توی قسمت متفرقه یا وبلاگهای فارسی بود. یه چرخی بزن.

golnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا پدرتونو بيامرزه بابا بگين من چيكار كنم با تنظيمات اين ام تي...نيگا خودم نصبش كردم حالا نميدونم چه طوري تنظيمش كنم :(

يا شايدم ميدونم و خودم نميدونم :happy:

من توي weblog config تو قسمت Core Setup رفتم و...

Local Site Path رو زديم blog/ بنابر اين يه دايركتوري به نام blog بايد همونجايي كه ام تي نصبه باشه كه فايلاي ايندكس اونجا ذخيره بشن.. كه هست.
غلطه؟اگه غلطه جان من بگو من اينقدر خودمو نكشم :happy:

Site URL رو هم كه زديم /http://bluepencil.netfirms.com كه درسته

Local Archive Path رو هم زديم archives/ كه يه دايركتوري به همين نام اونجا كه ام تي نصبه هست به خدا
اگه غلطه بگو غلطه ما اينقدر زور نزنيم :D

Archive URL رو هم مرقوم نموديم http://bluepencil.netfirms.com/archives اين كه درسته.. :cool:

حالا تا سيو كرده ....Rebuild مينماييم ;) يه ارور گنده ميده از اين قرار:
Writing to '/blog/index.html.new' failed: Opening local file '/blog/index.html.new' failed: No such file or directory

دايركتوريا كه سر جاشه اين index.html.new ديگه چه صيغه ايه؟ :lol:

ممنون از كمكاتون.راستي يه html area توپم انداختم روش.توي يكي ديگه از تاپيكاي اينجا كه ميخوندم يكي نوشته بود بدش مياد .كي بود؟ :rolleyes: :lol:

خواهشن لطف كنين جواب بدين ...ميخام برم سراغ سوال بعدي ;)

خيلي ممنون.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من يه توضيحي بدم... اول اينكه اون مورد كه عكسهاي قسمت مديريت وبلاگ ديده نميشه اينو بايد توي فايل mt.cfg در قسمت Static Path وارد کنی.
اما در مورد محل ساخته شدن وبلاگ و ریختن فایلهای وبلاگ ، باید اینو در قسمت مدیریت وبلاگ در بخش Local Site Path وارد کنی. یه نکته رو فراموش نکن که آدرسی که اونجا میدی باید کامل باشه. یعنی محل قرارگیری فایلها در روی سرور. اینو از خود Netfirms باید بپرسی.

golnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
من يه توضيحي بدم... اول اينكه اون مورد كه عكسهاي قسمت مديريت وبلاگ ديده نميشه اينو بايد توي فايل mt.cfg در قسمت Static Path وارد کنی.
.
احسان خان اون كه درست شد من گيج www رو زيادي زده بودم كه به روش خركي كه گفتم مشكل حل شد ولي اين كارايي كه كردم كه درسته كه؟

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
برای در اوردن ادرس Local Site Path از همون مسیری که mt.cgi رو اجرا میکنی mt-check.cgi رو اجرا کن توی جوابی که برات میاره یه جاش نوشته: Current working directory که در مقابلش یه ادرس میبینی اخر این ادرس مختومه به یه چیزی شبیه به cgi-bin/mt که اینو باید از تهش برداری یعنی این تیکه رو حذف کنی و باقی مونده میشه اون ادرسی که میخوای و باید در local site path وارد کنی..توی راهنمای خود netfirms یک راه حل دیگه گفته که یه ذره از این سخت تره ..

golnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آآآآآآآآىىىىىىىىىىىي خدا من چقد خنگم.دختر به اين خنگي نوبرههههه :blink:

netfirms خاین.این cgi-bin رو گذاشته سر ما رو شيره بماله(فضاي مجاني با همه نوع كوفت و زهر مار گرفتيم تازه طلبكارم هستيم) :lol: تازه از هر 10 بار مه ريبيلد ميكنيم 9 بارشو مچمونو ميگيره ميگه وايسا وايسا تو از اين مجاني خوراي مفت خوري برو تو صف وايسا يا اينكه برو آپگريد كن. :blink: :p
بذار اين ام تي رو آدم كنم بعدش يه هوست از احسانينا ميخرم

عابر خان پياده آره.دستت درد نكنه .آدرس لوكال ما اينه /mnt/web_i/d87/s36/b01d2a8/cgi-bin/mt نه cgi-bin/mt/ حالا فهميدم منظور احسان چي بود كه بايد آدرسو كامل بدي.

ببخشيد من اينقد سوال ميكنما

يه مشكل جديد اينكه همه چيز درسته ولي وقتي ميرم به http://www.bluepencil.netfirms.com/ ارور ميده كه شما ايندكس ندارين.مگه نبايد بفهمه كه بره ايندكسو از اونجا كه من تو Local Site Path زدم برداره.چقد خنگه :lol: .ايندكس هم همونجا سيو شده درسته.يه دفه من جني ميشم Local Site Path رو ميزنم توي www كه ام تي بره ايندكسو اونجا سيو كنه ها ;) :lol:

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من این رو توی پست قبلی هم گفتم از اخر اون عبارت mnt/web_i/d87/s36/b01d2a8/cgi-bin/mt که به روشی که گفتم دراوردی تیکه cgi-bin/mt رو حذف کن پس local site path میشه mnt/web_i/d87/s36/b01d2a8/ :)

golnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عابر خان اونوقت اين كارو كه بكنم اين ام تي خنگ ميره ايندكسو كجا سيو ميكنه؟ :blink:

الان local site path رو زدم/ mnt/web_i/d87/s36/b01d2a8/cgi-bin/mt/blog/ كه درست ام تي رفته توي همين فولدر blog ايندكسو سيو كرده

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
بله درسته من يه اشتباهي كردم .. اتفاقا خودت هم يه اشتباهي كردي.. ببين الان ادرسي كه دادي باعث ميشه كه ايندكس اصلي رو داخل شاخه blog اون هم از داخل cgi-bin/mt قرار بده.. حالا ميتوني اون چيزي که من گفتم حذف کني و به جاش فرضا /www/blog رو اضافه کني که اون وقت اگر ادرست فرضا golnoosh.netfirms.com هست ايندکست ميشه golnoosh.netfirms.com/index.html .. اخه زياد مرسوم نيست که اون فايل هاي html رو بريزي داخل cgi-bin !

تكميل:

.يه دفه من جني ميشم Local Site Path رو ميزنم توي www كه ام تي بره ايندكسو اونجا سيو كنه ها

اره درسته.. دقيقا بايد همينکارو بکني.. همه ما هم اخر اون عبارت يه public_html يا در مورد netfirms همون www رو بايد اضافه کنيم تا ايندکس جايي ساخته بشه که با کليک روي http://yourname.netfirms.com قابل ديدن باشه :)

golnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aaber_piade :
تكميل:

اره درسته.. دقيقا بايد همينکارو بکني.. همه ما هم اخر اون عبارت يه public_html يا در مورد netfirms همون www رو بايد اضافه کنيم تا ايندکس جايي ساخته بشه که با کليک روي http://yourname.netfirms.com قابل ديدن باشه :)

بله عابر خان همين كارو آخر كردم
ولي فكر ميكردم ميشه كه ايندكس توي www سيو نشه ولي بلاگ توي صفحه اول ديده بشه كه ظاهرا هم ميشه.چون ام تي يه دونه Local Site Path ميخاد يعني فايلها كجا سيو بشن و يه دونه Site URL ميخاد يعني ايندكس اونجا ديده بشه.ولي ما كه هر چي زور زديم نشد ولي گويا بايد بشه شايدم توي نتفرمز نميشه شايدم جاي ديگه بشه و اينجا نشه..... :lol: :cool: :D

خلاصه قالب آماده lord رو هم انداختيم روش كه امتحان كنم و كتگوريهاي رو هم ساختم و حالا بايد يه قالب واسش خودم درست كنم البته اينم بايد هي ور برم ببينم ميشه يانه.البته ميشه من اين ام تي رو آدم ميكنم :happy:

بعدشم خدا رو چه ديدي شايد دات كام شديم رفت :p ولي بايد خودم نصب ميكردم

خلاصه حالا حالا ها ما اينجا سوال بايد بپرسيم.دست شما هم درد نكنه.

يه چيز ديگه من از اين همه مقاله كه خوندم واسه نصب ام تي خداييش هيچ كدوم كامل نبودن( اصلا شايد خودم يه مقاله نوشتم :lol: ) هر كدوم يه چيزي كم داشتن خلاصه.

و آخر اينكه نت فرمز جاي مناسبي واسه نصب ام تي نيست نه براي بيننده هاي بلاگ بلكه واسه خود آدم چون موقع ريبيلد كردن يا سيو كردن همش اذيت ميكنه :hmm:

راستي من هر چي گشتم بحثي پيدا نكردم كه احسان گفته بود واسه برداشتن بنر نت فرمز توي اديتور هاي ام تي يا مثلا صفحه كامنت ها...

خيلي خيلي ممنون

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من قبلا يه بار براي خودم اون بنرها رو حذف كردم.. صد سال بعد گذري دوباره رفتم ديدم سيستم بنرهاشو عوض كرده و ارزش هم نداره بشينيم روش كار كنيم.. چون جاي به درد بخوري براي ام تي نيست اين netfirms اگر هم کسي نخواد دات کام بشه و انتظار بالايي هم از ام تي نداشته باشه فقط به يه دونه بلاگ در ام تي نياز داشته باشه ميتونه به http://www.weblogs.us سري بزنه و اين رو خيلي از دوستان انجام ميدن.. البته براي اينکه به در بسته نخورين بذارين 9:30 صبح به وقت تهران برين چون روزي چهار پنج نفر رو بيشتر نمي پذيره و توي اون ساعت که گفتم سرور اونا روز جديدي رو سرشار از انرژي آغاز کرده :) و منتظره تا پنج شش نفري بيان و ثبت نام کنن بعدش هم درخونه رو مي بنده تا فردا همون موقع خروس خون.. :)

موفق باشي

بالا