Kavosh_P900
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 24
- لایکها
- 0
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
من يه برنامه ميخوام كه بتونم با اون EMS ايجاد كنم
منظورم اينه كه بتونم لوگوهاي 32x32 براي SMS گوشي خودم كه P900 هست بسازم
و ميخوام بتونه فايلهاي Midi رو تبديل به IMY بكنه كه بشه تو SMS ازش استفاده كرد
البته يه براي درست كردن لوگو از فوتوشاپ استفاده كردم شد ولي اون شكلي كه بايد بشه نشد
تونستم هم يه برنامه پيدا كنم كه فايلهاي mid به imy تبديل كنه اما توي SMS نميشه ازشون استفاده كرد
حالا اگر كسي ميدونه از كجا ميتونم يه همچين برنامه اي گير بيارم ممنون ميشم
حتي اگر هم لوگو ها يا ميلودي هاي اماده براي EMS هم كسي سراغ داره ممنون ميشم كمكم كنيد
اينم بگم كه EMS نوعي از SMS است كه توي اون ميشه هم موزيك هم نوشته هم تصوير فرستاد تقريبا" مثل MMSهست ولي با اين تفاوت كه به وسيله سرويس SMS ارسال ميشه و از اهنگهاي كوتاه و تصاوير سياه سفيد ميشه توش استفاده كرد
راستي برنامه هاي گوشي نوكيا هم به درد نميخورن چون فقط مربوط به خود گوشيهاي نوكيا هستن و نميشه با اون براي گوشي سوني اريكسون تصوير فرستاد چون تصاويرشوتن با هم فرق ميكنن
اقا تورو خدا يه كمكي به من بكنين ممنون ميشم
سلام
من يه برنامه ميخوام كه بتونم با اون EMS ايجاد كنم
منظورم اينه كه بتونم لوگوهاي 32x32 براي SMS گوشي خودم كه P900 هست بسازم
و ميخوام بتونه فايلهاي Midi رو تبديل به IMY بكنه كه بشه تو SMS ازش استفاده كرد
البته يه براي درست كردن لوگو از فوتوشاپ استفاده كردم شد ولي اون شكلي كه بايد بشه نشد
تونستم هم يه برنامه پيدا كنم كه فايلهاي mid به imy تبديل كنه اما توي SMS نميشه ازشون استفاده كرد
حالا اگر كسي ميدونه از كجا ميتونم يه همچين برنامه اي گير بيارم ممنون ميشم
حتي اگر هم لوگو ها يا ميلودي هاي اماده براي EMS هم كسي سراغ داره ممنون ميشم كمكم كنيد
اينم بگم كه EMS نوعي از SMS است كه توي اون ميشه هم موزيك هم نوشته هم تصوير فرستاد تقريبا" مثل MMSهست ولي با اين تفاوت كه به وسيله سرويس SMS ارسال ميشه و از اهنگهاي كوتاه و تصاوير سياه سفيد ميشه توش استفاده كرد
راستي برنامه هاي گوشي نوكيا هم به درد نميخورن چون فقط مربوط به خود گوشيهاي نوكيا هستن و نميشه با اون براي گوشي سوني اريكسون تصوير فرستاد چون تصاويرشوتن با هم فرق ميكنن
اقا تورو خدا يه كمكي به من بكنين ممنون ميشم