mahsa rahimi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 45
- لایکها
- 1
ممنون از اينكه در صدد كمك به من هستيدمن گوشيم نوكيا 3220 هست و همون جور كه ميدونيد امكاناتش خيلي كمه برايه همين من كابل dku 5 رو خريدم و نرم افزار PC Suite رو نصب كردم و همه چيزش به راه هست و ميتونم انتقال بدم هر چيزي رو كه ميخوام توش اما من ميخوام عكسي رو كه ميخوام رو تو كامپيوتر به فرمت اس ام اس عكسي تبديل كنم و به گوشيم بفرستم جوري كه اون فرمت در گوشيم مخصوص اس ام اس باشه و بتونم بفرستمش منظورم رو كه ميفهميددر هر حال من برايه اين نرم افزار بالا رو ميخوام اما اگر نرم افزار ديگه اي ميشناسيد هم برام معرفي كنيد در اين زمينه خلاصه يه كم راهنماييم كنيد در اين زمينه و در مورد چگونگي اين كار همراه با نرم افزاراش برايه تبديل تو كامپيوتر توضيح بديد ممنون ميشم
من از صبح تا حالا دارم دنبال يه لينك سالم برايه دانلود نرم افزار ota convertor ميگردم امام پيدا نكردم !!اگر ممكنه يكي لينك سالم دريافت اين نرم افزار رو كه ميگن همين كار رو ميكنه هم برام بزاره ممنون ميشم
باي
من از صبح تا حالا دارم دنبال يه لينك سالم برايه دانلود نرم افزار ota convertor ميگردم امام پيدا نكردم !!اگر ممكنه يكي لينك سالم دريافت اين نرم افزار رو كه ميگن همين كار رو ميكنه هم برام بزاره ممنون ميشم
باي