• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لپتاپ به جاي گوشي موبايل !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
تو يه تيزر بود فكر كنم ديدم ... كه يه نفر يه كارتي داشت كه سيم كارت رو گذاشت توش و كرد تو لپتاپ !!! بعد هم رفت اينترنت ! همچين چيزي هست ؟! يا تو آكهي ..........

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله يه چنين چيزي هست ولي آخه به چه درد ميخوره وقتي سرعتش تو ايران 9600 هست

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
كلا ميخواستم ببينم وجود داره ! چون گاهي برام پيش اومده كه سرعت 1k هم شديدا احتياج داشتم !!!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پوشش بد آنتن دهي رو هم اضافه كن به اون 9600 !!!! 1K هم شايد نتوني بگيري !!!

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
حالا اگه سرعت بالا بود يه چيزي قيمت رو چرا نميگي ... :eek: سيستم ديتا اينقدر پيشرفته اي داريم براي وصل شدم به اينترنت از طريق موبايل ! پول وصل كردن سيستم ديتا + پول هر كيلو بايت سند و ريسيو يا همون اكانت اينترنت + پول هر دقيقه استفاده از موبايل + آبونمان ماهيانه :wacko:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا همه اينا به كنار !!!!! به فرض هر دقيقه 200 تومن در بياد ! سرعت هم 0.5 كيلو بايت !!! ميشه باهاش يه Mail فرستاد يا چك كرد يا نه ؟! همين براي من بسه ! گاهي وقتها تو شرايطي هستم كه به يه همچين موقعيتي هم راضي هستم ! راضي كه هيچي ! حسرت ش رو ميخورم ! :D

آقا اين حرفا به كنار ! در مورد دستگاهش يا كارتش ... نميدونم چيه ! يكي يه كم توضيح بده !

( البته اين كار رو با Blutooth هم ميشه انجام داد ... ولي ميخوام بدونم اين دستگاه چطوريه ! )

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه كارتPCMCIA هست كه كارت موبايل توش ميره همين

farshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همچين كارتي را در بازار كامپيوتر پايتخت ديده ام. بنابراين فكر كنم به راحتي بتوني پيداش كني. من هم اولش خيلي هيجان زده شدم. البته خود فروشنده هم توصيه نمي كرد اين كارت را بخرم. فكر كنم قيمتش هم در حدود 150 هزار تومن يا بيشتر بود.

بالا