• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لپتاپ رو بدم پی سی و تبلت بگیرم؟

happy_crow

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من سال گزشته تو هندوستان درس میخوندم. یه لپتاپ و یه سونی سولا از اونجا گرفتم.
سولا رو که به خاطر رم کمش فروختم و یهو همه چیز گرونتر شد ، فعلا یه نئو وی دستمه تا تصمیمی راجع به خرید انجام بدم.
سوال من اینکه که آیا این لپتاپ رو بفروشم و یه پی سی و یک گجت (تبلت یا گوشی) بگیرم؟
یه مادر برد و یه سی پی یو و یک کارت گرافیک دارم. بقیه اش رو هم میتونم راحت بگیرم.
بیشتر سوالم روی اینه که اصلا تبلت خوبه یا نوت2 ؟
خیلی انتقاد شنیدم از نوت 2 خیلی هم نقاط مثبت شنیدم ازش.
و نظرم در مورد تب، نوت 10.1 است چون قلم داره و رم بالا داره و 3G رو ساپورت میکنه.
قلم رو دوست دارم چون من 5 سال با ویندوز موبایل کار کردم. و یه حس نوستالژیک دارم بهش.
مسئله این نیست که ققط با پول لپتاپ این دو چیز روبگیرم اما اینهمه پول رو هم بزارم تو این موارد دیگه الکیه.

دو تا راهنمائی کنید دوستان.

1- لپتاپ چقدر میتونم بفروشم.

Processor Description
Processor Intel Core i5-2450M
Speed 2.50 GHz
Cache 3MB (L3 Cache)
Memory
RAM 4GB
Type DDR3
Speed 1333 MHz
Memory Slots 2 DIMM Slots
Hard Drive
Inbuilt HDD 1TB SATA
Speed (RPM) 5400
Format 2.5 inch
Display Features
Screen Size 15.6 inches
Maximum Display Resolution (dpi) 1366 x 768
Panel Type HD LED Display
Chipset
GPU Model NVIDIA GeForce GT 520MX
GPU Memory (shared) 1GB gDDR3
HDMI Port

ویندوز 7 ارجینال هم روش نصبه با قابلت ریکاوری .
جعبه نداره چون نمیدونستم اصلا به درد میخوره. برگ گارانتی بین المللی و فاکتور خریدش رو از فروشگاه هندی دارم.
یه کیف کولی لپتاپی مارک خود سامسونگ رو هم باهاشه.
توی هارد هم 800 گیگ فیلم 2010 تا امروز و سریال هست.اگر خواستید پاک نمیکنم.
قیمت رو نمیدونم چنده چون هادرش 1ترابایت و core i5 هست که هیچ کدوم از مدلهای تو ایران ندیدم با این کانفیگ . بهترین مدل وارد شده به ایران core ı7 و 500 گیگ هارد داره.Samsung NP350V5X-S03AE - لپ تاپ سامسونگ ان پی 350 وی 5 ایکس-اس 03

2- چه گجتی بگیرم. (تبلت ، گوشی)؟ اگه موارد دیگه هم بهتر بود خوب بگید.

راستی من کارم یه موقعی با کامپیوتر بوده زیاد ( برنامه نویسی وب و طراجی سایت) اما فعلا که کاره دیگه ای انجام میدم.

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
در کل در نظر داشته باشید اگر کمپانی سونی که میاد لپ تاپ تولید می کنه بعد میاد تلفن همراه هوشمند هم تولید می کنه و بعد تبلت هم می زنه می دونه هر کدوم از این محصولات کاربر خودشون رو دارند و می خواهد همه بازار ها رو بگیره حالا اینکه شما بخوای لپ تاپ با این کانفیگ خوب رو بفروشی و چهار روز دیگه همین رو وقتی می خوای باید کلی پول بدی اونم نه همچین سیستمی که از هند خریدی و مطمئنی بهش
به نظر من اگر برات امکانش هست لپ تاپ رو نگه دار و یک تبلت سبک تر هفت اینچ بگیر قیمت مناسب تر مثلا تب 7 اینچ هواوی با گارانتی مایکروتل خیلی مدل ایده الی هست قیمت نهصد و خرده ای داره و کاملا پاسخگوی کارهات هست در عین حال نئو وی و لپ تاپ رو هم می تونی نگه داری

happy_crow

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون از راهنمایتون.
تبلت رو دیدم به نظرم خوب هم آمد، بهتر از این تبلتهای چینی و هندیه انگار. کلا همیشه از فروختن ضرر کردم، اما ادب نمیشم.
امیدوارم امسال یکم ارزونی بشه ما ایرانیهام به استاندارد جهانی نزدیک بشیم.

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
بهرحال شما هوشمندانه خريد رو انجام بده قيمت مدل ها رو مي توني با قيمت جهاني مقايسه كني فقط و فقط دلار هست كه روش تاثير مي گذاره من اگر اين مدل هو اوي رو پيشنهاد دادم چون به اشنا اين مدل رو زياد دادم و گارانتي معتبر مايكروتل داره پشتيبانيش مي كنه بعد هم وقتي الان يك تبلت چيني خيلي ضعيف تر سيم كار خور تو رنج ششصد هزار تومان هست ديگه اين مدل كه برند محسوب مي شود تو رنج نهصد منطقي هست اين مدل در بهترين حالت قيمتي هفتصد و نود تا هشتصد بود اوايل كه وارد بازار شده بود.

آرمان آرمانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من اگه جای تو بودم این کارو میکردم چون که پی سی قدرت خیلی بیشتری نسبت به لپتاپ داره چون تو لپتاپ سعی شده قطعات کوچیکتر بشن و همین طور قدرتشم کمتر میشه الان اگه بخوای یه پی سی با CPU i5جمع کنی فقط همون پروسسورش حدود 700میشه که با بقیه چیزاش بالای2500در میاد ولی با2تومن میتونی لپتاپ همون کانفینگ رو بگیری تازه تو لپتاپ پول کوچیک کردن قطعات رو ازت میگیرن که بازم ارزون تر از پی سی میوفته که مثلمه پی سی قوی تر که با هیکل زمخت تر قیمت بیشتری هم داره
الان هم که تبلت ها اومدن لپتاپ خیلی کارایی نداره چون وزن نسبتا بالایی داره(با بقیه چیزاش مثب شارژر و ...بیشتر از3کیلو میشه)ولی تبلت های 7اینچی با شارژر و...حدود400گرم میشن بعد واسه استفاده تو خونه لپتاپ نمیتونه پاسخگو باشه مثلاردیگه نمیتونی ب تا صبح دانلود بزآری چون بعد دو سه ماه لپتاپ ترکیده واسه ی مسافرت هم که فکر نکنم که تو اون چند روز بخوای برنامه نویسی کنی!

آرمان آرمانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چون با موبایل بودم غلط املایی بود تو خط یکی مونده به آخر اون اولش یه ((ر))زیادی بعدشم اون حرف((ب))شب بوده که ((ش))پاک شده

آرمان آرمانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تبلت هم یا هوآوی مدیا پد 10یا مدیا پد7
مدیا پد 7لایت زیاد جالب نیست چون پروسسورش تک هسته ای هست

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
تبلت هم یا هوآوی مدیا پد 10یا مدیا پد7
مدیا پد 7لایت زیاد جالب نیست چون پروسسورش تک هسته ای هست

آخه تبلت اندرویدی چه ربطی داره به پی سی که میخواین عوضش کنین؟
تبلت اونم از نوع اندرویدیش یک دهم از کارایی پی سی رو نداره.
ولی واسه کارهای سبک و سرپایی مناسب تره :cool:

Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2

happy_crow

Registered User
لایک‌ها
10
فکر میکردم فراموش شد این پست من... خوشحال شدم یه جورهایی .
من از بازارچه و دلال بازی هاش گریزونم. از 2007 تا حالا میبینید که یه خرید بیشتر نداشتم یدونه دیگه هم که داشتم ثبت نشده. واسه همین نمیخوام اونجا پست بگزارم. همه میریزن و کارشناسی منفی میکنن و خلاصه که منهم حوصله ندارم.
کسی قیمتی واسه لپتاپ من میتونه بگزاره.
واقعا ممنون میشم کسی راهنمائیم کنه.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظر من گوشیتون را نگه دارید یا با اس 2 پلاس عوض کنید و تبلت هم فایده نداره همین لپتاپ خوبه اگه هم خواستی بخری تبلت نوت 10.1 یا نکسوز10 بخر

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
چه كارايى ميخواى كه اين لپ تاپ نمى تونه انجام بده كه ميخواى برى سراغ پى سى؟
پيشنهاد مى دم اينو نگهدارى و يه تبلت ارزون بگيرى
در پاسخ اون دوستمون كه مى گه لپ تاپ به درد دانلود نميخوره و مى تركه بايد بگم به طور 100% مخالفم

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
چه كارايى ميخواى كه اين لپ تاپ نمى تونه انجام بده كه ميخواى برى سراغ پى سى؟
پيشنهاد مى دم اينو نگهدارى و يه تبلت ارزون بگيرى
در پاسخ اون دوستمون كه مى گه لپ تاپ به درد دانلود نميخوره و مى تركه بايد بگم به طور 100% مخالفم
برا دانلود طولانی
بسته به نوت بوک داره
مثلا اگه یه کول پد داشته باشه تا داغ نکنه وبه لپ تاپ فشار نیاد فرقی با کامپیوتر نمیکنه تنها کمی برای باتریش ضرر داره

بالا