happy_crow
Registered User
سلام
من سال گزشته تو هندوستان درس میخوندم. یه لپتاپ و یه سونی سولا از اونجا گرفتم.
سولا رو که به خاطر رم کمش فروختم و یهو همه چیز گرونتر شد ، فعلا یه نئو وی دستمه تا تصمیمی راجع به خرید انجام بدم.
سوال من اینکه که آیا این لپتاپ رو بفروشم و یه پی سی و یک گجت (تبلت یا گوشی) بگیرم؟
یه مادر برد و یه سی پی یو و یک کارت گرافیک دارم. بقیه اش رو هم میتونم راحت بگیرم.
بیشتر سوالم روی اینه که اصلا تبلت خوبه یا نوت2 ؟
خیلی انتقاد شنیدم از نوت 2 خیلی هم نقاط مثبت شنیدم ازش.
و نظرم در مورد تب، نوت 10.1 است چون قلم داره و رم بالا داره و 3G رو ساپورت میکنه.
قلم رو دوست دارم چون من 5 سال با ویندوز موبایل کار کردم. و یه حس نوستالژیک دارم بهش.
مسئله این نیست که ققط با پول لپتاپ این دو چیز روبگیرم اما اینهمه پول رو هم بزارم تو این موارد دیگه الکیه.
دو تا راهنمائی کنید دوستان.
1- لپتاپ چقدر میتونم بفروشم.
Processor Description
Processor Intel Core i5-2450M
Speed 2.50 GHz
Cache 3MB (L3 Cache)
Memory
RAM 4GB
Type DDR3
Speed 1333 MHz
Memory Slots 2 DIMM Slots
Hard Drive
Inbuilt HDD 1TB SATA
Speed (RPM) 5400
Format 2.5 inch
Display Features
Screen Size 15.6 inches
Maximum Display Resolution (dpi) 1366 x 768
Panel Type HD LED Display
Chipset
GPU Model NVIDIA GeForce GT 520MX
GPU Memory (shared) 1GB gDDR3
HDMI Port
ویندوز 7 ارجینال هم روش نصبه با قابلت ریکاوری .
جعبه نداره چون نمیدونستم اصلا به درد میخوره. برگ گارانتی بین المللی و فاکتور خریدش رو از فروشگاه هندی دارم.
یه کیف کولی لپتاپی مارک خود سامسونگ رو هم باهاشه.
توی هارد هم 800 گیگ فیلم 2010 تا امروز و سریال هست.اگر خواستید پاک نمیکنم.
قیمت رو نمیدونم چنده چون هادرش 1ترابایت و core i5 هست که هیچ کدوم از مدلهای تو ایران ندیدم با این کانفیگ . بهترین مدل وارد شده به ایران core ı7 و 500 گیگ هارد داره.Samsung NP350V5X-S03AE - لپ تاپ سامسونگ ان پی 350 وی 5 ایکس-اس 03
2- چه گجتی بگیرم. (تبلت ، گوشی)؟ اگه موارد دیگه هم بهتر بود خوب بگید.
راستی من کارم یه موقعی با کامپیوتر بوده زیاد ( برنامه نویسی وب و طراجی سایت) اما فعلا که کاره دیگه ای انجام میدم.
من سال گزشته تو هندوستان درس میخوندم. یه لپتاپ و یه سونی سولا از اونجا گرفتم.
سولا رو که به خاطر رم کمش فروختم و یهو همه چیز گرونتر شد ، فعلا یه نئو وی دستمه تا تصمیمی راجع به خرید انجام بدم.
سوال من اینکه که آیا این لپتاپ رو بفروشم و یه پی سی و یک گجت (تبلت یا گوشی) بگیرم؟
یه مادر برد و یه سی پی یو و یک کارت گرافیک دارم. بقیه اش رو هم میتونم راحت بگیرم.
بیشتر سوالم روی اینه که اصلا تبلت خوبه یا نوت2 ؟
خیلی انتقاد شنیدم از نوت 2 خیلی هم نقاط مثبت شنیدم ازش.
و نظرم در مورد تب، نوت 10.1 است چون قلم داره و رم بالا داره و 3G رو ساپورت میکنه.
قلم رو دوست دارم چون من 5 سال با ویندوز موبایل کار کردم. و یه حس نوستالژیک دارم بهش.
مسئله این نیست که ققط با پول لپتاپ این دو چیز روبگیرم اما اینهمه پول رو هم بزارم تو این موارد دیگه الکیه.
دو تا راهنمائی کنید دوستان.
1- لپتاپ چقدر میتونم بفروشم.
Processor Description
Processor Intel Core i5-2450M
Speed 2.50 GHz
Cache 3MB (L3 Cache)
Memory
RAM 4GB
Type DDR3
Speed 1333 MHz
Memory Slots 2 DIMM Slots
Hard Drive
Inbuilt HDD 1TB SATA
Speed (RPM) 5400
Format 2.5 inch
Display Features
Screen Size 15.6 inches
Maximum Display Resolution (dpi) 1366 x 768
Panel Type HD LED Display
Chipset
GPU Model NVIDIA GeForce GT 520MX
GPU Memory (shared) 1GB gDDR3
HDMI Port
ویندوز 7 ارجینال هم روش نصبه با قابلت ریکاوری .
جعبه نداره چون نمیدونستم اصلا به درد میخوره. برگ گارانتی بین المللی و فاکتور خریدش رو از فروشگاه هندی دارم.
یه کیف کولی لپتاپی مارک خود سامسونگ رو هم باهاشه.
توی هارد هم 800 گیگ فیلم 2010 تا امروز و سریال هست.اگر خواستید پاک نمیکنم.
قیمت رو نمیدونم چنده چون هادرش 1ترابایت و core i5 هست که هیچ کدوم از مدلهای تو ایران ندیدم با این کانفیگ . بهترین مدل وارد شده به ایران core ı7 و 500 گیگ هارد داره.Samsung NP350V5X-S03AE - لپ تاپ سامسونگ ان پی 350 وی 5 ایکس-اس 03
2- چه گجتی بگیرم. (تبلت ، گوشی)؟ اگه موارد دیگه هم بهتر بود خوب بگید.
راستی من کارم یه موقعی با کامپیوتر بوده زیاد ( برنامه نویسی وب و طراجی سایت) اما فعلا که کاره دیگه ای انجام میدم.