• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لپتاپ يا تبلت

peyman00

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزيز . من 1 لپتاپ 4540 hp دارم . تازه خريدم . نو نوي . اما الان احساس ميكنم تبلت ميگرفتم بهتر بود . به نظر شما بفروشم يه تبلت بگيرم يا نه ؟؟؟؟ ممنون ميشم كمكم كنين .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
کارایی لپ تاپ خیلی بیشتره، اگه لپ تاپ داشته باشید و اونوقت احساس کنید نیاز دارید (که کم پیش میاد) اونوقت برید سراغ تبلت بهتره. نه اینکه لپ تاپ رو بفروشید و تبلت بگیرید.
تبلت فقط اولش ممکنه نظرت رو جلب کنه بعد کم کم از چشمت میوفته (به نسبت لپ تاپ منظورمه)

peyman00

Registered User
لایک‌ها
1
راستش من کافی نت دارم . فقط جمعه ها وقت میکنم با لپتاپم کار کنم . واسه همین فکر کردم لپتاپو بدم تبلت بگیرم بهتره . چون تبلت سبک تره حملش راحت تره . اما موندم کارم درسته یا نه . چون از صبح تا شبم پشت کامپیوترم دیگه جمعه ها اصلا وقت کار سنگین کردن با لپتاپو ندارم . فوقش بخوام عکس ادیت کنم یا فیلم ببینم .

peyman00

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
کارایی لپ تاپ خیلی بیشتره، اگه لپ تاپ داشته باشید و اونوقت احساس کنید نیاز دارید (که کم پیش میاد) اونوقت برید سراغ تبلت بهتره. نه اینکه لپ تاپ رو بفروشید و تبلت بگیرید.
تبلت فقط اولش ممکنه نظرت رو جلب کنه بعد کم کم از چشمت میوفته (به نسبت لپ تاپ منظورمه)
مرسی عزیز از راهنماییت . لطف کردی

peyman00

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
درسته که گفتی کارارایی لپتاپ بیشتر اما حملش سخت تره . یه سوال دیگه به نظر شما تبلت چینی بگیرم خوبه یا بد ؟؟؟؟

بالا