• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** لپ تاپی از چنس بلور - Dell XPS 1340 ***

angelical4076

Registered User
لایک‌ها
140
نام و مدل کالا مورد فروش :
Asus Model : Dell XPS 1340 - A

وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد کالا :
لپ تاپ فوق العاده تمیزه فقط کنار لولای سمت چپ یه اندازه ی 3میلیمتر رنگرفتگی داره... تمامی لوازم هم تکمیل کارتن ندارد...دکمه های بالای کیبورد هم کامل لمسی هستش...

عکس از کالا مورد فروش ( آکبند و کارکرده) :
ضمیمه شد

گارانتي :
ندارد...

توضيحات تکميلي در مورد کالا مورد فروش :
Asus Model : Dell XPS 1340 - A
با رویه ی چرم
Color : Black
Cpu :
Intel T9550 Core 2 Duo 2.66 GHz - Cache 6 MB - BUS 1066 MHz
HDD :
500 GB 7200 RPM​
WiFi :
802.11b/g WLAN
B.T : V3.0
Camera : 1.3Mega
Battery :
6Cell
Lithium-Ion​
5 hours battery lifeRam
Ram :
4 GB DDR3​
VGA :
Nvidia GeForce 9600 512 MB UpTo 1970 MB​
Screen Size :
800*1280

W
XGA Brigh LED Backlit
13.3" - Bright LCD
ADD :
Super Multi DVD±RW Dual Layer
External Modem
- Bluetooth - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
Weight : 1.8Kg

قيمت پايه / ثابت :
900 تومان ... گام افزایشی 30 تومانی
فروش فوری 1100...

موارد تعویضی :
فقط فقط با لپ تاپ 13 یا 14 اینچ با هر برندی اگر آکبند هست که هیچ اگر دست دوم باشه در حد آکبند بدون مشکل ظاهری ...

شرايط فروش و تحويل کالا مورد فروش :
طبق معمول در شهرستان بندرعباس حضوری و مابقی شهرهای ایران عزیزمون با پست سفارشی...هزینه ی پست هم با خریدار محترم

فایل های ضمیمه

• IMAG0061.jpg
    IMAG0061.jpg
    321.7 KB · نمایش ها: 444
  • IMAG0062.jpg
    IMAG0062.jpg
    388.2 KB · نمایش ها: 443
  • IMAG0064.jpg
    IMAG0064.jpg
    364.3 KB · نمایش ها: 434
  • IMAG0065.jpg
    IMAG0065.jpg
    381 KB · نمایش ها: 445
  • IMAG0066.jpg
    IMAG0066.jpg
    370.3 KB · نمایش ها: 428
  • IMAG0067.jpg
    IMAG0067.jpg
    372 KB · نمایش ها: 392
  • IMAG0068.jpg
    IMAG0068.jpg
    298 KB · نمایش ها: 418
Last edited:

shitoonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پایه هستم ؟ مزایده کی تمومه؟

angelical4076

Registered User
لایک‌ها
140

fafaly

Registered User
لایک‌ها
159
ایجاد یک مزایده :

تذکر : مزایده نمی تواند در مورد ارائه سرویس ها انجام شود.

ایجاد یک مزایده باید با یک شرایط ثابت انجام شود :

رعایت تمام موارد در بند الف و ب
اعلام قیمت پایه - حداقل قیمتی که فروشنده می تواند جنسش را بفروشد
اعلام استپ - میزان پرش قیمت
تاریخ اتمام مزایده - روز و ساعت

نکته 1 : قیمت پایه و استپ ها توسط فروشنده تعیین می شود , خریداران اگر شرایط شرکت در مزایده را ندارند لطفا از شرکت کردن در آن خودداری کنند.

نکته 2 : برای آگاهی از تخلفات به پست چهارم مراجعه کنید .

تذکر جدی : فروشنده موظف است در پست اول - یا پستی جداگانه - نام کاربری خریداران را اعلام کند . بدهی است در غیر این صورت فروش ثبت نشده تلقی می شود و در صورت مشکل با خریدار شکایت فروشنده مورد بررسی قرار نخواهد گرفت .

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
رفيق خدايي نكرده نميخام تو سر مال بزنم ولي 20 روز پيش لپ تاپ همين مدل ( xps ) با مشخصات قويتر و صفحه ال سي دي 15 اينچشو خريدم 750 تومن ...

اينم تاپيكش :
http://forum.persiantools.com/t421620.html

اگه راه مياين يه قيمت معقول بدين من خريدارم ...

تشكر ...

angelical4076

Registered User
لایک‌ها
140
ایجاد یک مزایده :

تذکر : مزایده نمی تواند در مورد ارائه سرویس ها انجام شود.

ایجاد یک مزایده باید با یک شرایط ثابت انجام شود :

رعایت تمام موارد در بند الف و ب
اعلام قیمت پایه - حداقل قیمتی که فروشنده می تواند جنسش را بفروشد
اعلام استپ - میزان پرش قیمت
تاریخ اتمام مزایده - روز و ساعت

نکته 1 : قیمت پایه و استپ ها توسط فروشنده تعیین می شود , خریداران اگر شرایط شرکت در مزایده را ندارند لطفا از شرکت کردن در آن خودداری کنند.

نکته 2 : برای آگاهی از تخلفات به پست چهارم مراجعه کنید .

تذکر جدی : فروشنده موظف است در پست اول - یا پستی جداگانه - نام کاربری خریداران را اعلام کند . بدهی است در غیر این صورت فروش ثبت نشده تلقی می شود و در صورت مشکل با خریدار شکایت فروشنده مورد بررسی قرار نخواهد گرفت .
داداش ممنون از تذکرت...ولی فکر نمیکنم تاپیک من خلاف قوانین باشه...فقط قیمت فروش فوری رو نزدم که به خریدار اعلام میشه اگر خواست...

رفيق خدايي نكرده نميخام تو سر مال بزنم ولي 20 روز پيش لپ تاپ همين مدل ( xps ) با مشخصات قويتر و صفحه ال سي دي 15 اينچشو خريدم 750 تومن ...

اينم تاپيكش :
http://forum.persiantools.com/t421620.html

اگه راه مياين يه قيمت معقول بدين من خريدارم ...

تشكر ...
داداش گلم لازم میدونم چند تا نکته رو خدمتت عرض کنم...
1 اینکه لپ تاپهای 13 اینچ همیشه گرونتر از لپ تاپهای 15 هستش...
2 اینکه تاپیکی رو که معرفی کردید میتونم بپرسم برتری اون لپ تاپ نسبت به لپ تاپ بنده در چی هستش؟جز باطری که 9 سلولیه و اون هم که مشکل داره؟کارتن هم که نداره...حالا شما خودت قاضی...
3 اینکه اون بنده ی خدایی که این قیمت زده شاید بخواد مجانی جنسش رو بفروشه قرار نیست من هم تابع قیمت یا آگهی ایشون عمل کنم...
4 اینکه لپ تاپ 1340 و 1330 از نوع لپ تاپهای لوکس به شمار میاد البته در زمان خودشون شما میتونید از روکش چرم روی لپ تاپ و زیبایی فوق العاده ی لپ تاپ این عمل رو درک کنید...
5 اینکه پیشنهاد قیمتی آزاد هستش ولی کارشناسی قیمت ......

Last edited:

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
داداش ممنون از تذکرت...ولی فکر نمیکنم تاپیک من خلاف قوانین باشه...فقط قیمت فروش فوری رو نزدم که به خریدار اعلام میشه اگر خواست...

داداش گلم لازم میدونم چند تا نکته رو خدمتت عرض کنم...
1 اینکه لپ تاپهای 13 اینچ همیشه گرونتر از لپ تاپهای 15 هستش...
2 اینکه تاپیکی رو که معرفی کردید میتونم بپرسم برتری اون لپ تاپ نسبت به لپ تاپ بنده در چی هستش؟جز باطری که 9 سلولیه؟
3 اینکه اون بنده ی خدایی که این قیمت زده شاید بخواد مجانی جنسش رو بفروشه قرار نیست من هم تابع قیمت یا آگهی ایشون عمل کنم...
4 اینکه لپ تاپ 1340 و 1330 از نوع لپ تاپهای لوکس به شمار میاد البته در زمان خودشون شما میتونید از روکش چرم روی لپ تاپ و زیبایی فوق العاده ی لپ تاپ این عمل رو درک کنید...
5 اینکه پیشنهاد قیمتی آزاد هستش ولی کارشناسی قیمت ......

مورد 1 . به هيچ عنوان حرفتون صحيح نيست ...
مورد 2 . اولين مورد باتري 9 سلولي ژاپني . دومين مورد فينگر پرينت . سومين مورد سيم كارت خور بودن . چهارمين مورد ساخت لهستان . پنجمين مورد آلياژ به كار رفته در بدنه لپ تاپ كه ضد خشه . پنجمين مورد صفحه نمايش 15" كه عامه پسند تره و ........
مورد 3 . حق با شماست ولي اينجا همه با هم دوستيم و طابع نظرات و پيشنهاد همديگه ...
مورد 4 . كلاً سري XPS هم در گذشته و هم در حال جزو لپ تاپ هاي لوكس بوده و هست . تمامي مدلهاش بدونه اثتثنا
مورد5 . بنده كارشناس لپ تاپ هستم و ميتونم نظر خودمو بگم . ( طبق بيانيه 26 حقوق بشر آزادي بيان براي همه ) ;)

با تشكر ...

angelical4076

Registered User
لایک‌ها
140
مورد 1 . به هيچ عنوان حرفتون صحيح نيست ...
مورد 2 . اولين مورد باتري 9 سلولي ژاپني . دومين مورد فينگر پرينت . سومين مورد سيم كارت خور بودن . چهارمين مورد ساخت لهستان . پنجمين مورد آلياژ به كار رفته در بدنه لپ تاپ كه ضد خشه . پنجمين مورد صفحه نمايش 15" كه عامه پسند تره و ........
مورد 3 . حق با شماست ولي اينجا همه با هم دوستيم و طابع نظرات و پيشنهاد همديگه ...
مورد 4 . كلاً سري XPS هم در گذشته و هم در حال جزو لپ تاپ هاي لوكس بوده و هست . تمامي مدلهاش بدونه اثتثنا
مورد5 . بنده كارشناس لپ تاپ هستم و ميتونم نظر خودمو بگم . ( طبق بيانيه 26 حقوق بشر آزادي بيان براي همه ) ;)

با تشكر ...
داداش ای کاش علاوه بر دیدن نیمه ی پر لیوان اون بنده خدا نیمه ی پر لیوان من رو هم میدیدید...
سی پی لپ تاپ بنده قویتره...رزولوشن تصویری لپ تاپ بنده به سر و گردن بالاتره...گرافیک بالاتر...باطری لپ تاپ ایشون رو عرض کردم ضربه دیده حالا میخواد ژاپنی باشه یا چینی...سیم کارت خور بودن دلیلی بر برتری لپ تاپ نیست به نظر من چون شما لپ تاپ میخرید نه تبلت یا گوشی پس یه نوع آپشن به حساب میاد مثل رینگ اسپورت ماشین...برادر من در خصوص ساخت خدمتت عرض کنم که ساخت آمریکاست لپ تاپ بنده و کیفیت ساخت عالی داره این رو بعد 2سال داشتنش به جرات میگم ...تنها داشتن فینگر پرینتش رو قبول دارم که باز هم این یو نوع آپشنه و به کارایی هیچگونه ارتباطی نداره که شما به عنوان مزیت ذکر کردی...
در مورد انتقاد نظر هم ذکر کردم آزاده ولی کارشناسی قیمت نه هیچ قانون و تبصره ای هم تا اونجا که من میدونم این مورد رو روش تاکید نکرده...در خصوص مورد 1 هم عرض کنم که لپ تاپ عامه پسند بانوان بیشتر 13 اینچ هستش که معمولا مزیتهای چون رنگامیزی زیبا شکل زیبا و صفحه ی کوچک و قابل حمل هم هستند رو داراست..

fafaly

Registered User
لایک‌ها
159
داداش گلم
مزایده بدون زمان پایان بی معنیه توی اون پست هم ذکر کردم

angelical4076

Registered User
لایک‌ها
140
داداش گلم
مزایده بدون زمان پایان بی معنیه توی اون پست هم ذکر کردم
داداش من عرض کردم خدمتت فروش تا زمانی ادامه داره که به قیمت مد نظرم برسه...کسی که خریدار باشه یه پیغام خشک و خالی میده که آقا قیمتت چند چنده؟شما اگر خریداری قیمتت رو اعلام کن وگرنه قوانین انجمن رو من خوب میدونم...مرسی

800

Sent from my LG-P895 using Tapatalk 4 Beta
شرمنده داداش قیمت پایه 900 هستش با این قیمت نمیدم...

bakel

Registered User
لایک‌ها
124
سلام عزیز دلم......

100% خریدارم قیمت آخرتو واسم پ.خ کن.

angelical4076

Registered User
لایک‌ها
140
سلام عزیز دلم......

100% خریدارم قیمت آخرتو واسم پ.خ کن.
سلام داداش ... پیغام دادم بهت...

دوستان توی تاپیک اعلام کردم اول واریز بعد ارسال...خواهشا پیشنهاد ارسال بعد واریز رو ندید که شرمندتون میشم...

Last edited:

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام داداش ... پیغام دادم بهت...

دوستان توی تاپیک اعلام کردم اول واریز بعد ارسال...خواهشا پیشنهاد ارسال بعد واریز رو ندید که شرمندتون میشم...
راست میگه بنده خدا خودش سابقه داره دیگه
عزیز قیمت آخر رو بپخ

hamid5700

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
برای منم هم قیمت آخرو ارسال کنید

بالا