اره داداش یه سرچ بکنی میدنمرد مومن با 1.200 مگه لپ تاپ میدن ؟
سلام عزیز. به نظر من با توجه به پولی که میدید بهترین لپ تاپ به سبب پردازنده بالا و رم 4 گیگ مدل زیر هستش:سلام
دوستان من میخواهم یه لپ تاپ بگیرم برای کارهای عادی و برام مهمه که صفحه اش 15.6 باشه
شما چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
Lenovo چینیه؟سلام عزیز. به نظر من با توجه به پولی که میدید بهترین لپ تاپ به سبب پردازنده بالا و رم 4 گیگ مدل زیر هستش:
http://www.digikala.com/Product/DKP-20849/Lenovo-Essential-G500-A/لپ-تاپ-لنوو-اسنشال-G500
مابقی لپ تاپهایی که دیدم همه پردازنده ضعیفتری داشتن.
عزیز , الان اپل هم چینیه. سونی هم چینیه. ایسوس هم چینیه. اما همه تحت لیسانس تولید میشن و با کیفیت هستن. نگران جنسشون نباشید. پردازنده گرافیکی بسیار معمولی هستش و بدرد بازی نمیخوره. ضمنا یه نکته کلیدی خدمتتون عرض کنم که به هیچ عنوان فکر نکنید که سرعت کارت گرافیک به چند گیگ بودن رم گرافیکی بستگی داره(حیله ای که فروشگاهها به افراد مبتدی می زنن). بلکه این پردازنده گرافیکی هستش که باید قوی باشه , و الا رم گرافیکش چقدر داره و .... تاثیر بسیار بسیار کمی در بازیها داره. Intel Graphic یه پردازنده گرافیکی بسیار ساده هستش که واسه کارهای معمولی پاسخگو هستش و بسیار هم کم مصرفه. اما اون مدل لپ تاپ دیگه ای که گفتم گرافیک قوی تری داره اما پردازندش ضعیف تره.Lenovo چینیه؟
پردازنده گرافیکی:Intel HD Graphics 4000 یعنی چنده گرافیکش؟512،1 یا.....
داداش این چطوره؟عزیز , الان اپل هم چینیه. سونی هم چینیه. ایسوس هم چینیه. اما همه تحت لیسانس تولید میشن و با کیفیت هستن. نگران جنسشون نباشید. پردازنده گرافیکی بسیار معمولی هستش و بدرد بازی نمیخوره. ضمنا یه نکته کلیدی خدمتتون عرض کنم که به هیچ عنوان فکر نکنید که سرعت کارت گرافیک به چند گیگ بودن رم گرافیکی بستگی داره(حیله ای که فروشگاهها به افراد مبتدی می زنن). بلکه این پردازنده گرافیکی هستش که باید قوی باشه , و الا رم گرافیکش چقدر داره و .... تاثیر بسیار بسیار کمی در بازیها داره. Intel Graphic یه پردازنده گرافیکی بسیار ساده هستش که واسه کارهای معمولی پاسخگو هستش و بسیار هم کم مصرفه. اما اون مدل لپ تاپ دیگه ای که گفتم گرافیک قوی تری داره اما پردازندش ضعیف تره.
اگه پولتون بهش بخوره خوبه.
گرافیکش چطوره؟اگه پولتون بهش بخوره خوبه.
خوبه عزیز. بازیها رو در حد متوسط اجرا می کنه.گرافیکش چطوره؟
بازی هایی در چه حد رو میاره؟