• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لپ تاپ ASUS

ali971

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تصمیم به خرید ASUS G551JW گرفتم
یه مسئله ای که من رو مردد کرده این هست که اعلام شده این سری از لپ تاپ ها به خاطر بدنه آلمینیومی که دارند ، سطح بدنه دارای الکتریسته هست که اگر درست باشه قاعدتا آزار دهنده خواهد بود

البته من تحقیقی که کردم این مشکل برای بعضی ها هست و برای بعضی ها نیست
خوشحال می شم کسایی که لپ تاپ ASUS داشتند مخصوصا سری G نظرشون را اعلام کنند

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
پیشنهاد میشه در هر صورت لپتاپ با قاب فلزی رو انتخاب کنین چون بهتر خنک میشه و علاوه بر زیبایی بیشتر، دوام بدنه هم بالاتره
این مشکل مورد اشاره در کیس کامپیوترهای رومیزی و لپتاپهای قاب فلزی شایع هست اما زمانی محسوس میشه که لپتاپ به برق متصل باشه و همزمان بدن شما بزمین یا دیوار صلب یا فلزی تماس مستقیم پیدا کنه (دیوار گچی و چوبی و ... خیر)
مساله هم به خود لپتاپ برنمیگرده بلکه به القای ولتاژ در داخل شارژر مربوطه به این علت که در کشور ما پریزهای برق اغلب دارای شاخه ی اتصال بزمین(ارت)(earth) نیست

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من با چندین مدل اسوس با بدنه آلمینیومی مشکلی که ذکر کردید رو نداشتم .

saeedh1371

Registered User
لایک‌ها
178
به دلیل نبود سیم اتصال به زمین تو ایران در حین اتصال به برق این مشکل پیش میاد. اما اصلا آزار دهنده نیستش و هیچ مشکلی نخواهید داشت

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
من تصمیم به خرید ASUS G551JW گرفتم
یه مسئله ای که من رو مردد کرده این هست که اعلام شده این سری از لپ تاپ ها به خاطر بدنه آلمینیومی که دارند ، سطح بدنه دارای الکتریسته هست که اگر درست باشه قاعدتا آزار دهنده خواهد بود

البته من تحقیقی که کردم این مشکل برای بعضی ها هست و برای بعضی ها نیست
خوشحال می شم کسایی که لپ تاپ ASUS داشتند مخصوصا سری G نظرشون را اعلام کنند
بنده هم Asus Vivobook S300CA دارم با بدنه آلمینیومی و هیچ مشکلی ندارم. ممکنه خود طرف الکتریسیته ساکن بنا به هر دلیلی داشته.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
در کل این بدنه آلمینیومی مزیتی هست به دلیل انتقال بهتر حرارت

بالا