• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لپ تاپ Dell vostro 1500

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
CPU = Intel core 2 due 2.2 GHZ 4MB cash
Ram = 2GB DDR2
HDD = 160GB
VGA = Geforce 8600 512
inch 15.4
2.8 Kg
ساخت مالزی

لپ تاپ فوق العاده تمیز و میشه گفت در حد هست ....

دستگاه کاملاً سالمه ، باتری خرابه و نیاز به تعویض داره ، جعبه دستگاه رو هم نتونستم پیدا کنم که به جاش یه کیف به خریدار میدم ....

عکس هم به زودی قرار میدم ،

قیمت پایه : 520 ( فروش به بالاترین پیشنهاد )

هر گونه اسپم و نظر کارشناسی فقط داخل خصوصی ( به جهت حفظ احترام خودتون )

Last edited:

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
سلام عزیز دل خوبی

میگم اگه بتونی کارتنشو پیدا کنی پایه خریدارم فوری یه چند تا عکسهم اگه میشه ازش بزار ممنون

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام عزیز دل خوبی

میگم اگه بتونی کارتنشو پیدا کنی پایه خریدارم فوری یه چند تا عکسهم اگه میشه ازش بزار ممنون

سلام برادر ، شما خوبی ؟

والا خیلی گشتم ولی پیداش نکردم ، عکس هم به محض اینکه یه دوربین گیر بیارم میزارم ولی ظاهرش فوق العاده تمیز و در حده ، چون همیشه داخل خونه بوده و استفاده زیادی نشده ...

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
من این لپ تاپ رو داشتم....واقعا لپ تاپه خوبیه..تا موقعی که داشتم هیچ مشکلی نداشت..برعکسی لپ تاپ های جدید مخصوصا5110 ..بدنه محکمی داره. بدنش مات هست و خش و خط نمیگیره و مشخص نمیشه...فقط یه دستمال بکشید تمیز تمیز میشه.....آقا مهرداد باطریش رو الان قیمت دارید؟شاید خودم بردارم....

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
سلام برادر ، شما خوبی ؟

والا خیلی گشتم ولی پیداش نکردم ، عکس هم به محض اینکه یه دوربین گیر بیارم میزارم ولی ظاهرش فوق العاده تمیز و در حده ، چون همیشه داخل خونه بوده و استفاده زیادی نشده ...

ممنون ما خوبیم خدا رو شکر
عزیز میگم فردا پولو واریز کنم می تونید ارسالش کنید ندید پایه هستم شما هم که از بچه های گل فروم هستید قبلا هم با هم اشنا شدیم دیگه حرفتون سنده . منتظرم اگه اوکی شد بهم خبر بدید

edumodares

Registered User
لایک‌ها
7
با توجه به سابقۀ خوب شما تو بازارچه، 525 می خوام

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
من این لپ تاپ رو داشتم....واقعا لپ تاپه خوبیه..تا موقعی که داشتم هیچ مشکلی نداشت..برعکسی لپ تاپ های جدید مخصوصا5110 ..بدنه محکمی داره. بدنش مات هست و خش و خط نمیگیره و مشخص نمیشه...فقط یه دستمال بکشید تمیز تمیز میشه.....آقا مهرداد باطریش رو الان قیمت دارید؟شاید خودم بردارم....
بله تمام فرمایشات شما صحیح هست ، یکی از بهترین لپ تاپ ها در زمان خودش بود و هنوز هم حرفهایی واسه گفتن داره ...

والا باتری رو الان قیمت ندارم ولی آخرین حدود 75-80 قیمت داشتم ...

ممنون ما خوبیم خدا رو شکر
عزیز میگم فردا پولو واریز کنم می تونید ارسالش کنید ندید پایه هستم شما هم که از بچه های گل فروم هستید قبلا هم با هم اشنا شدیم دیگه حرفتون سنده . منتظرم اگه اوکی شد بهم خبر بدید

با توجه به سابقۀ خوب شما تو بازارچه، 525 می خوام

معمولاً به خاطر 5 تومن معامله رو بهم نمیزنم ، الویت با آقا پیمان هست مگر اینکه اختلاف پیشنهاد بعدی قابل توجه باشه ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا