مدیافایر اکثر لیچراش کار نمیکننممنون پیشنهاد خوبی بود
اما همه این لچرهای خارجی
error 1.1 که نمیدونم چیه میدادن و لچ نمیکردن فقط filegir.com لچ کرد که اینم پولیه
کسی رایگان مثل این سایت سراغ نداره؟ آپلود باز چرا دیگه اچ نمیکنه؟
مشکل اینجاست که مدیافایر لینکش برای من باز نمیشه اصلا یه صفحه مثل پرده روی صفحه لینک میاد و هیچ رقمه نمیره!مدیافایر اکثر لیچراش کار نمیکنن
اما در واقع نیاز به لیچر نداره!
وارد صفحه مورد نظر شو و لینکی که برای دانلود میده رو بده به قسمت remote upload آپلودباز و دکمه آپلود رو بزن تا بره روی سرور آپلودباز
به همین راحتی!!!!
ضمنا به خاطر پر شدن سرورای کاربرای رایگان و تا موقع خرید سرور جدید ؛ لیچ فری رو برداشتن
دوزار خرج کن یه اکانت لیچر بگیرمشکل اینجاست که مدیافایر لینکش برای من باز نمیشه اصلا یه صفحه مثل پرده روی صفحه لینک میاد و هیچ رقمه نمیره!
خوب یعنی ماهی 400 مگ، بیا یه اکانت 100 گیگی بهت بدم تا ابد بمونهمن که کار با لچر ندارم که اکانت بخرم من در هفته 100 مگ بیشتر لچ نمیکنم
یعنی یه لچر ایرانی نیست بتونیم 100 مگ لچ کنیم 24 ساعت حداکثر نگه داره؟
این فایل گیر هم رایگانش رو 10 مگ کرد آخه فایل 10 مگی چیه دیگه؟
اگه کسی لچر داره لطفا سریعتر معرفی کنه من مدیافایر میخوام لچ کنم
خوب شما که اینقدر کم احتیاج دارید تو تاپیک مربوطه درخواست بدید لینک رو براتون مستقیم می کنند دوستان!آقا من همون 100 مگ کافیه برام فقط میخوام لچ کنم برای 24 بمونه فقط 24 ساعت لچر دارید آدرس بدید
خوب یک اکانت لیچ از این سایتای ایرانی بخر در حد 5-6 گیگابیت! 2-3 هزارتومان بیشتر نیست! برای یک سالت بس هست! اکثرا محدودیت زمانی هم ندارن!مشکل اینه که لینکهایی که من میخوام لچ کنم باید خودم همون موقع لچ کنم یعنی نمیشه زمان بهش بخوره مثلا فردا مستقیم شدش رو بگیرم
http://dl.bornadl.ir/
ممنون دوست عزیز کار کردلیچر رایگان