• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیست بیمه تامین اجتماعی را چطور اینترنتی پرداخت کنیم ؟

M 1 K 4 1 L

Registered User
لایک‌ها
536
سلام .
دوستان ؛ بنده هر ماه بصورت حظوری میرم شبعه تامین اجتماعی و لیست داده و فیش واریزی دریافت میکنم و سپس پرداخت میکنم .
به من گفتند که بجتای اینکه حظوری بیان میتونید اینترنتی پرداخت کنید .
از این حیث مقدمات پرداخت اینترنتی را فراهم کردم .
نام کاربری و رمز عبور را از مسول درآمد گرفتم و وارد سامانه شدم .
دوستانی که با این سامانه کارکردند میتونند کمکی در این مورد کنند؟

incredible63

Registered User
لایک‌ها
38
سلام برای پرداخت اینترنتی اول وارد سایت بانک رفاه میشی
https://www.rb24.ir/login.html
پس از ورود از جداول سمت راست به قسمت پرداخت رفته و حق بیمۀ کارفرمایان را انتخاب میکنی.شناسه پرداخت رو که قسمت پایین فیش بیمه زده مینویسی و مبلغ رو هم بصورت دقیق وارد میکنی.
بعد از تایید،مرحله بعدی رمز دوم رو که از شعبه دریافت کردی رو وارد میکنی (شناسه پرداخت رو دوباره چک کنین)و پرداخت انجام میشه.
البته قبلش باید پول تو حسابتون باشه!!:D

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
سلام برای پرداخت اینترنتی اول وارد سایت بانک رفاه میشی
https://www.rb24.ir/login.html
پس از ورود از جداول سمت راست به قسمت پرداخت رفته و حق بیمۀ کارفرمایان را انتخاب میکنی.شناسه پرداخت رو که قسمت پایین فیش بیمه زده مینویسی و مبلغ رو هم بصورت دقیق وارد میکنی.
بعد از تایید،مرحله بعدی رمز دوم رو که از شعبه دریافت کردی رو وارد میکنی (شناسه پرداخت رو دوباره چک کنین)و پرداخت انجام میشه.
البته قبلش باید پول تو حسابتون باشه!!:D

راه دیگه ای هم هست ؟
حتما باید تو این بانک درپیت حساب باز کنیم ؟:general607:

incredible63

Registered User
لایک‌ها
38
البته توی فیش بیمه یه شناسه هم داده مربوط به بانک ملته اما من تست نکردم. اگه حساب ملت داری یه چکی بکن شاید انجام بشه:)

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
اون مال عابر بانک هست احتمالا

helia999

Registered User
لایک‌ها
1,342
توی فیش اون پایین 2 تا شماره حساب نوشته یکی برای بانک ملته یکی هم بانک ملی
اونطوری که من شنیدم فعلا میشه با خودپرداز به این 2 تا حساب واریز کرد هنوز خدمات اینترنتی براش فعال نیست.

M 1 K 4 1 L

Registered User
لایک‌ها
536
دوستان این سامانه مختص اینکار بود . اینجا قرار میدم تا همگان استفاده کنند .
https://samt.tamin.ir/portal/login?...eck;jsessionid=HuMCFz5k-hmrrNSXHXsNax3y.node3
رمز عبور و نام کاربری را از شعبه بیمه تامین اجتماعی دریافت کنید
موارد لازم برای دریافت نام کاربری و رمز عبور
1- کپی شناسنامه و کارت ملی
2- فرم اطلاعات تکمیلی کارگاه
3- کپی پروانه کسب کارگاه
4- مهر و امضای کارفرما

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
اونایی که بیمه کشاورزی دارن ، چند سال طول می کشه بازشنسته بشن ؟ از عزیزان کسی می دونه ؟

M 1 K 4 1 L

Registered User
لایک‌ها
536
اونایی که بیمه کشاورزی دارن ، چند سال طول می کشه بازشنسته بشن ؟ از عزیزان کسی می دونه ؟

خدمت شما :
"
1- بازنشستگی توافقی :

باستناد بند الف و تبصره1 ماده 2 قانون اصلاح مقررات بازنشستگی و وظیفه مصوب 13/12/68 مستخدمین مرد با داشتن 50 سال سن و حداقل 25 سال سابقه خدمت و مستخدمین زن با حداقل 20 سال خدمت و بدون شرط سنی می توانند بازنشستگی نمایند. مشروط بر اینکه تقاضای وی مورد موافقت قرار گرفته باشد.

2- بازنشستگی اختیاری:

( اختیار دستگاه – اختیار مستخدم)

الف )باستناد ماده 2 قانون اصلاح مقررات بازنشستگی و وظیفه مصوب 13/2/68 مجلس شورای اسلامی دستگاه دولتی می توانند مستخدمینی را که دارای 30 سال سابقه خدمت باشند راسا" یپبازنشسته نمایند.

ب ) باستناد بند الف ماده 74 قانون استخدام کشوری مستخدمین مرد و زن با داشتن 60 سال سن هر قدر سابقه خدمت تقاضای بازنشستگی نمایند و دستگاه مربوطه موظف است در خواست وی را قبول نماید.

به استناد ماده ۱۰۳ قانون مدیریت خدمات کشوری : حداقل 30 سال سابقه خدمت برای مشاغل غیر تخصصی و 35 سال برای مشاغل تخصصی باتحصیلات دانشگاهی کارشناسی ارشد و بالاتر با درخواست کارمند برای سنوات بالاتر از 30 سال

3- بازنشستگی قهری : بند ط ماده 9 قانون رسیدگی به تخلفات اداری:

هیات های رسیدگی به تخلفات اداری می توانند مستخدم مرد متخلف را در صورت داشتن 25 سال سابقه خدمت و مستخدم زن را با دارابودن 20 سال سابقه خدمت با تقلیل یک یا دو گروه بازنشسته نمایند.

4-بازنشستگی اجباری:

دستگاههای دولتی موظفند مستخدمین زن و مرد را که دارای 65 سال سن سابقه باشند راسا" و بدون درخواست مستخدم بازنشسته نماینداین مستخدمین باید قبل از رسیدن به سن مذکوراز کلیه ذخیره استحقاقی خود استفاده نمایند.

5- بانشستگی ناشی از فوت عادی:

باستناد ماده 81 قانون استخدام کشوری هر گاه مستخدم رسمی دولت فوت شود خواه به حد بازنشستگی رسیده یا نرسیده باشد از تاریخ فوت بازنشسته محسوب و یکروز بعد از تاریخ فوت برای وراث قانونی وی حقوق برقرار خواهد شد.

6- بازنشسته متوفی :

باستناد ماده 82 قانون استخدام کشوری هر گاه بازنشستخ شود یکروز بعد از فوت برای وراث واجد شرایط وی حقوق وظیفه برقرار خواهد شد.

7- بازنشستگی ناشی از فوت به سبب انجام وظیفه:

باستناد ماده 83 قانون استخدام کشوری هر گاه مستخدم رسمی به سبب انجام وظیفه و یا در حین ماموریت اداری فوت شود تمامی آخرین حقوق و مزایا و فوق العاده هایی که از بابت آن کسور بازنشستگی کسر گردیده است با رعایت افزایش دو گروه ( حداکثر با احتساب گروه تشویقی ) به عنوان حقوق وظیفه به وراث قانونی وی پرداخت خواهد شد."

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
تو برگه ای که مسول تامین اجتماعی به داده یه شماره سریال هست و یه رمز عبور ، اما نام کاربری نیست ، پس نام کاربری کدوم گوریه ؟

بالا