• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیست نشدن تمامی محصولات در گوگل وبمستر

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
سلام،
من یک سایت فروشگاهی دارم و بالای 1800 محصول دارد، بعد از گذشت 6 ماه، گوگل وبمستر در قسمت Structured Data تنها 131 آیتم را لیست کرده است. آیا به نظر شما این طبیعی است یا مشکلی وجود دارد. لازم به ذکر است که هیچ اررور و... اعلام نکرده است.

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم

فایل های ضمیمه

• pt.GIF
    pt.GIF
    7.5 KB · نمایش ها: 6

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
گوگل برای ثبت بهتر ایتم ها از microdata ها استفاده می کنه این میکر دیتا ها برچسب های هستنند که شما رو اطلاعات سایتتون بار گذاری می کنید که در قالب کد های هاچ تی ام ال 5 نوشته می شوند کد های ساده ای هستنند مثل : <span> یا <div> تا اطلاعات بیشتر ی در مورد ایتم شما به گوگل بدن اینا رو شما باید در سندتون بکار ببرید البته باید تشخیص بدین از چه rich snippet برای دیتا تون می خواید استفاده کنید حتما می دونید که rich snippets نوعی نمایش هوشمند مبتنی ب بر اطلاعات خاص و ریزتر در نتایج جسجو هست که جزئیاتت بیشتری به جستجوگران میده یه نمونه معروفش عکس های تصویری افراد در برخی نتایج جستجو هست که به Author Snippets معروف هست
اگر این تعداد ثبت شده پس میکرو دیتا های موجود برای این ایتم ها که در قالب snippet خودش تعریف شده در این تعداد ایتم تعریف شده
طبیعی است برای کسب بهتر در نتایج جستجو و از همه مهمتر بازدید هدفمند از گوگل این ایتم ها بسیار مهم هستنند اما توجه کنید فعلا گوگل برای موضوعات خاصی این rich snippet رو مجاز شمرده که می تونید استفاده کنید البته این بحث rich snippet بسیار مهم هست چون سبک جدیدی از جستجوی هوشمند رو ارائه می کنه مورد دیگه ای هست که گوگل بدین منظور از یه مخزن همشمند اطلاعات به نام Schema استفاده میکنه دیتا بیس بزرگی از اصلاعات هست که شما در سندتون از طریق لینک دهی به ان استفاده می کنید

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
با سلام نقشه سایت بسازید و در گوگل وب مستر ثبت کنید

موفق باشید

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
با سلام نقشه سایت بسازید و در گوگل وب مستر ثبت کنید

موفق باشید
سلام، خیلی ممنون از جوابتون، من همان اوایل سایت مپ را ساختم و سابمیت کردم تو گوگل وبمستر

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
دوست عزیز منم منظورم این بود که سایت مپ جدید بسازید و قبلی رو حذف کنید و جدید را جایگزین کنید موفق باشید

فید خوان آر آر اس هم راه اندازی کنید

بالا