• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لینوکس جدید با واسط کاربران اعجاب آور سه بعدی

farshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر همیشه در آرزوی داشتن کامپیوتر اپل مکینتش بوده اید یا بی صبرانه منتظر ویندوز ویستا هستید تا از سیستم عاملی زیبا و سه بعدی لذت ببرید می توانید به جای آن از سیستم عامل مجانی و مستحکم SUSE linux استفاده کنید. نسخه نهایی این سیستم عامل مدتی است که منتشر شده.
User Interface در این ورژن کاملا سه بعدی شده و جالب اینکه به سخت افزار چندان گران و پیشرفته ای هم نیاز ندارد. nدر لینک زیر یک ویدئو کلیپ نمایشی از این سیستم عامل وجود دارد. تمام افکت های سه بعدی که در این کلیپ می بینید توسط کارت گرافیک اجرا می شود و پردازنده کاملا برای اجرای نرم و سریع برنامه ها آزاد می ماند.
لینک داونلود مجانی این سیستم عامل در انتهای همان لینک آمده است.

http://www.guide4u.ca/xgl.htm

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
لینوکس اصلا قابل مقایسه با سیستم عاملهای دیگه نیست

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از zfarhad2003 :
لینوکس اصلا قابل مقایسه با سیستم عاملهای دیگه نیست
البته یادتون رفت بگید که بستگی به نیاز هر کس از سیستم عامل داره! البته به دور از تعصبهایی که ایرانیها دارن، که گاهی اوقات بدون اینکه کوچکترین اطلاعی داشته باشن حالا چون یه چیزایی شنیدن پاشونو توی یه کفش میکنن که الا و بلا X از Y بهتره ... :D :D :D

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
فرشيد جان ، خبري از اين لينوكس فارسي نداري؟؟؟
نميدوني نسخه ناپيكس فارسي اومده يا نه؟؟؟
ممنون

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
البته یادتون رفت بگید که بستگی به نیاز هر کس از سیستم عامل داره! البته به دور از تعصبهایی که ایرانیها دارن، که گاهی اوقات بدون اینکه کوچکترین اطلاعی داشته باشن حالا چون یه چیزایی شنیدن پاشونو توی یه کفش میکنن که الا و بلا X از Y بهتره ...

تویه لینوکس نیاز بیشتر افراد در نظر گرفته شده به جز چند مورد محدود که اونها رو هم میشه شبیه سازی کرد.
به هرحال فرقی نمی کنه که من در این زمینه اطلاعاتم در چه حدیه مهم اینه که ادم باید از کارها و چیزهای خوب دفاع کنه.

farshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش من خیلی از لینوکس فارسی خبری ندارم و راستشو بخواین با اصلش هم خیلی موافق نیستم.
چیزی که بیشتر باهاش موافقم لینوکس با امکانات فارسیه. اگه دوست داشته باشین یه بحثی بکنیم :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فهرست دوربینهای دیجیتالی که لرزش گیر (image stabilizer) دارند ...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
فعلا به نظر من پارسیکس توزیع فوق العاده مناسبی برای استفاده ایرانیانه

farshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا به نظر من پارسیکس توزیع فوق العاده مناسبی برای استفاده ایرانیانه

من تا حالا این توزیع لینوکس را نصب نکردم. آیا نصبش روی هارد و در کنار ویندوز راحته؟
برای مثال مشکلی که همبشه در نصب لینوکس پیش میاد مسئله درست کردن پارتیشنهای مورد نیازه.
در لینوکس SUSE برنامه نصب خودش پارتیشنها را درست می کنه و برای درست کردن اونا باز هم خودش پارتیشنهای ویندوز را resize می کنه.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فهرست دوربینهای دیجیتالی که لرزش گیر (image stabilizer) دارند ...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
من تا حالا این توزیع لینوکس را نصب نکردم. آیا نصبش روی هارد و در کنار ویندوز راحته؟
برای مثال مشکلی که همبشه در نصب لینوکس پیش میاد مسئله درست کردن پارتیشنهای مورد نیازه.
در لینوکس SUSE برنامه نصب خودش پارتیشنها را درست می کنه و برای درست کردن اونا باز هم خودش پارتیشنهای ویندوز را resize می کنه.

اگه خوب دقت کنی و خودت پارتیشن بندی رو انجام بدی هیچ وقت هیچ مشکلی پیش نمی یاد. مثلا 10 گیگابایت از هاردت رو بزار کنار برای لینوکس و تویه ویندوز از اون استفاده نکن اینجوری هیچ مشکلی پیش نمی یاد.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3

اگه خوب دقت کنی و خودت پارتیشن بندی رو انجام بدی هیچ وقت هیچ مشکلی پیش نمی یاد. مثلا 10 گیگابایت از هاردت رو بزار کنار برای لینوکس و تویه ویندوز از اون استفاده نکن اینجوری هیچ مشکلی پیش نمی یاد.

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تویه لینوکس نیاز بیشتر افراد در نظر گرفته شده به جز چند مورد محدود که اونها رو هم میشه شبیه سازی کرد.
به هرحال فرقی نمی کنه که من در این زمینه اطلاعاتم در چه حدیه مهم اینه که ادم باید از کارها و چیزهای خوب دفاع کنه.
فکر میکنم منظور منو بد متوجه شدی. یه موقع هست که شما میخوای از امکانات یک سیستم عامل استفاده کنی، اما گاهی هم نیاز داری از برنامه های متنوع دیگه استفاده کنی. من خودم سرورهام لینوکسه ، البته نه به خاطر امنیت چون امنیت هر سیستم بستگی به اطلاعات کسی داره که اون سیستم رو پروتکت میکنه(همین الان کلی هاستهای لینوکسی هستن که میشه از کار انداختشون!!) بلکه به خاطر رایگان بودنش. اما برای انجام کارهای دیگه حتما از ویندوز استفاده میکنم چون خیلی از برنامه ها هستن که نسخه لینوکسی ندارن.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
فکر میکنم منظور منو بد متوجه شدی. یه موقع هست که شما میخوای از امکانات یک سیستم عامل استفاده کنی، اما گاهی هم نیاز داری از برنامه های متنوع دیگه استفاده کنی. من خودم سرورهام لینوکسه ، البته نه به خاطر امنیت چون امنیت هر سیستم بستگی به اطلاعات کسی داره که اون سیستم رو پروتکت میکنه(همین الان کلی هاستهای لینوکسی هستن که میشه از کار انداختشون!!) بلکه به خاطر رایگان بودنش. اما برای انجام کارهای دیگه حتما از ویندوز استفاده میکنم چون خیلی از برنامه ها هستن که نسخه لینوکسی ندارن.

تقریبا 90% برنامه ها معادل OpenSource و لینوکسی دارن بقیه رو هم میشه با wine رویه لینوکس استفاده کرد یا حتی با برخی نرم افزارهای شبیه سازی سیستم از ویندوز تویه لینوکس استفاده کرد.

بالا