• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لینوکس کار ها بیان تو

shahruzkia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
لام دوستان
دونبال نسخه ای از لینوکس هستم که بیشترین شباهت رو به ویندوز داشته باشه مخصوصا توی نصب نرم افزارها نیاز به کد نداشته باشه و با دابل کلیک نصب انجام بشه و محیط گرافیکی خوبی هم داشته باشه

spiderman_1856

Registered User
لایک‌ها
9
هیچ وقت نمیشه ویندوز رو با لینوکس مقایسه کرد چون اصلا خانوادشون با هم یکی نیست پس الکی دنباله همچین لینوکسی نگردین

Arona_67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بهترین و جدیترین فکر کنم cylon linux باشه که خودم کنار ویندوز 8 نصبش کردم ، تمام درایورها رو داره و حتی قابلیت سویچ گرافیک هم دارم . تقریبا 90 درصد برنامه های لازم از پیش روش نصب شده هستش . گرافیکش هم خیلی با حاله و افکتهای جالبی داره اما باز میتونی با تم تغییرش بدی ، در مورد نصب نرم افزار تنها فرمت ها خاصی امکان پذیره ، اما استفاده از Software center که خیلی بهتره !!

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
Kubuntu
نصب نرم افزار از روی فایل های پکیج تقریبا تو تمام توزیع ها با دوبار کلیک روی فایل انجام میشه.

شاید با نرم افزارهایی محیط ظاهری دسک تاپ رو بشه شبیه ویندوز کرد اما عملا خیلی از جاها با تفاوت های بزرگی روبرو میشید. یکی از مهمترین هاش نرم افزار آفیس هست که قطعا هیچ نرم افزاری جایگزین آفیس مایکروسافت نخواهد شد.

بالا