• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لینکباکس مضر یا مفید برای سئو

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام
یک سری از دوستان مطلع در بخش سئو اعتقاد دارن لینک باکس برای سایت مضر هستش و یک سری میگنن ضرری نداره

سوال اول : قرار دادن لینک باکس سایت های دیگر در سایت مضر هستش؟

سوال دوم : قرار دادن لینکباکس خودمون در سایت خودمون مضر هستش؟

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
منم همین سوالو دارم اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشیم

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
در این که ضرر داره شکی ندارم!
این کار هم برای سئو و موتورهای جستجو بده و هم برای کاربران سایت آزاردهنده است. کلا خیلی بی معنیه که شما چیزی روی سایتتون داشته باشید ولی هیچ نظارت و تسلطی رو محتواش نداشته باشید! اگر وارد این بازی بشید باید تا آخرش برید، یعنی موتورهای جستجو رو بی خیال بشید و با بده بستون بازدیدکننده با سایت های دیگه کارتون رو ادامه بدید.

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
در این که ضرر داره شکی ندارم!
این کار هم برای سئو و موتورهای جستجو بده و هم برای کاربران سایت آزاردهنده است. کلا خیلی بی معنیه که شما چیزی روی سایتتون داشته باشید ولی هیچ نظارت و تسلطی رو محتواش نداشته باشید! اگر وارد این بازی بشید باید تا آخرش برید، یعنی موتورهای جستجو رو بی خیال بشید و با بده بستون بازدیدکننده با سایت های دیگه کارتون رو ادامه بدید.

ممنون از پاسخت
من هم قبلا لینک باکس داشتم و بعد که فهمیدم مشکل داره از تو صفحات برش داشتم اما مشکل اینجاست که لینکباکس الان ایندکس زیادی داره ... بنظرتون حذفش کنم یا نو فالوش کنم یا بکل دسترسی موتور های جستجو بهش رو تو روبوت ببندم ؟

np.1400

Registered User
لایک‌ها
50
هر دوش ضرر داره
یادش بخیر یه زمان این سایت به نام افغان سئو مال علی موحد افغانی بود الان فروخت پول نداشتم بخرم
http://www.seo724.ir/what-is-backlink/

بالا