• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لینک سازی در سئو

Arashnz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سلام

دوستان من حدود 1 سالی هست که روی یه سایت دارم کار می کنم ، محتوا سازی و لینک های داخلی رو تا حدود زیادی رعایت کردم و خوب بودم ولی در زمینه ساخت لینک های خارجی کار خاصی انجام ندادم.
می شه لطفا دوستی توضیح بده که چه جوری و از کجا می تونم شروع کنم. با توجه به اینکه آگهی های زیادی در این رابطه وجود داره و من به دلیل مشکلات احتمالی تا الان از انجام این کار دوری کردم.

ممنون می شم دوستان تجربه بدن

medadrangi.me

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
برای لینک سازی خارجی باید از طریق دوستان سئوکار اقدام کنید

Mihanprozhe.ir

Registered User
لایک‌ها
80
سلام

دوستان من حدود 1 سالی هست که روی یه سایت دارم کار می کنم ، محتوا سازی و لینک های داخلی رو تا حدود زیادی رعایت کردم و خوب بودم ولی در زمینه ساخت لینک های خارجی کار خاصی انجام ندادم.
می شه لطفا دوستی توضیح بده که چه جوری و از کجا می تونم شروع کنم. با توجه به اینکه آگهی های زیادی در این رابطه وجود داره و من به دلیل مشکلات احتمالی تا الان از انجام این کار دوری کردم.

ممنون می شم دوستان تجربه بدن

ببینید لینک سازی کتاب آشپزی نیست که مثلا من بگم طبق این دستور برو جلو آخر یه اش خوشمزه تحویل میگیری

بسته به سایت . عمر اون. اعتبار دامنه . سئو داخلی و موارد دیگه نوع لینک سازی خارجی تجویز میشه .

بالا