• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لینگ گذاری در پروفایل سایت های مشهور موثر است؟

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
با سلام و احترام.
میخواستم بدونم آیا لینک گذاری در پروفایل سایت های خارجی و فروم هایی که پیج اتوریتی بالای 50 و اسپم اسکور پایین دارند آیا کمکی به بالا اومدن سایت میکنه؟
یه سوال دیگه ای هم که داشتم این بود که وقتی توی پروفایل های فروم ها لینک میذارم اون صفحه شخصی من چقدر زمان میبره تا توسط گوگل شناخته بشه؟و آیا میشه کاری کنیم که گوگل سریعتر به اون صفحه دسترسی پیدا کنه؟
ممنون میشم اساتید سئو راهنمایی کنند.

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
بله گذاشتن لینک و بک لینک گرفتن ازشون امکان پذیر و مناسبه
ولی به شرطی که دسترسی صفحه پروفایل رو به کاربران عضو محدود نکرده باشن

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
بله گذاشتن لینک و بک لینک گرفتن ازشون امکان پذیر و مناسبه
ولی به شرطی که دسترسی صفحه پروفایل رو به کاربران عضو محدود نکرده باشن
ممنون از راهنمایاتون.ببخشید من سایتایی که پروفایلشون لینک گذاشتم عمومی بودن اما بعد از 24 ساعت هنوز اون صفحه پروفایل من از نظر گوگل شناخته نشده،اقدام خاصی باید انجام بدم تا شناخته بشه یا بعد از چند روز اینکار انجام میشه؟

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
ممنون از راهنمایاتون.ببخشید من سایتایی که پروفایلشون لینک گذاشتم عمومی بودن اما بعد از 24 ساعت هنوز اون صفحه پروفایل من از نظر گوگل شناخته نشده،اقدام خاصی باید انجام بدم تا شناخته بشه یا بعد از چند روز اینکار انجام میشه؟
با توجه به اون سایت فرق میکنه زمان ایندکس شدن تو گوگل
زیاد حساسیت نشون نده به اینا بهتره کارت رو ادامه بدی چون چیزی نیست که تو دو سه روز بتونی نتیجه خاصی ازش ببینی زمان بره
بهتره بک لینک گیریت رو ادامه بدی و تو یه بازه کوتاه نیای هرچی هست ثبت کنی بعد بمونی سعی کن پخش کنی و این کارت مدام ادامه داشته باشه تا برسی به بک لینک گیری طبیعی

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
با توجه به اون سایت فرق میکنه زمان ایندکس شدن تو گوگل
زیاد حساسیت نشون نده به اینا بهتره کارت رو ادامه بدی چون چیزی نیست که تو دو سه روز بتونی نتیجه خاصی ازش ببینی زمان بره
بهتره بک لینک گیریت رو ادامه بدی و تو یه بازه کوتاه نیای هرچی هست ثبت کنی بعد بمونی سعی کن پخش کنی و این کارت مدام ادامه داشته باشه تا برسی به بک لینک گیری طبیعی
آها راهنمایی خیلی خوبی بود،فقط اینجا بحث تعداد مطرح هست مثلا اگه شما 200 دامنه رنک بالا در اختیارتون باشه برای لینک گذاری چطوری تقسیم میکنید روزانه داخل چندتا لینک میذارید؟

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
آها راهنمایی خیلی خوبی بود،فقط اینجا بحث تعداد مطرح هست مثلا اگه شما 200 دامنه رنک بالا در اختیارتون باشه برای لینک گذاری چطوری تقسیم میکنید روزانه داخل چندتا لینک میذارید؟
اول سایت خودم رو در نظر میگیرم ببینم کاربریش چیه بعد با توجه به اون سعی میکنم روزانه بین 3 تا 7 بک لینک ثبت کنم و رفته رفته بیشتر کنم.
مثلا اگه سایت محتوا محور داشته باشم که محتوای زیادی نداشته باشه از روزی 3تا شروع میکردم و با توجه به افزایش محتوام تعداد بک لینک رو افزایش میدادم. و اینم در نظر بگیرید سایت شما فقط صفحه اولش نیست میتونید به بقیه صفحات هم لینک بدید چون کاربری که میاد اگه یکی از محتوا هارو برفرض بخونه امکانش بیشتره تا بره صفحه اول تا بقیه عنوان های سایت رو هم ببینهُ ولی کاربری که مستقیم وارد صفحه اول بشه شاید همون اول تیتر هارو ببینه و اگه چیزی که دنبالش بود رو نبینه کلا ببنده.

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
سلام داداش
منم برای سایتم دارم همین کارو می کنم
لیست کاملی هم دارم
اگر توهم لیستی داشتی یا راهکاری پیدا کردی یا راهت جواب داد خبر بده سایتم اینه
https://mahbano.net/
منم دوست دارم اطلاعاتمو باهات شیر کنم

بالا