• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مات شدن کناره های مانیتور

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان
یه مانیتور ال جی 795FT Plus دارم (حدود 5 ساله داره کار می کنه) احساس می کنم کناره های مونیتور به خصوص سمت راست و چپش یه خورده مات شده. بالفرض نام آیکون های دسکتاپ یه چیزی مثل سایه داره که موقع خوندن چشمو اذیت می کنه. اما وقتی آیکون ها رو وسط صفحه ببرم مشکل حل می شه. این موضوع برای هر المانی که کناره های مونیتور قرار بگیره تکرار می شه. (حدودا فاصله 5 سانتی از لبه های مونیتور این حالت رو داره)
----
ایراد از بک گراند و کارت گرافیک یا نرم افزارهای جانبی افکت نیست. چرا که یک سیستم دیگه رو هم متصل کردم و نتیجه همون شد. تنظیمات مونیتور رو هم ریست کردم کسی راه حلی داره؟
البته من از همون گذشته اسپیکر ها رو در فاصله 15-20 سانتی متری مونیتور قرار داده بودم به نظر شا اثر میدان مغاطیسی شون در دراز مدت می تونه اثر گذاشته باشه؟ :(

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد
دقيقا اثرات نا مطلوب اسپيكره

شما اسپيكرتون رو به صفحه نزديك و يا دور كنيد ميبينيد كه تغييراتي روي صفحه ايجاد ميشه

براي رفع مشكل يا بايد بديد لامپ رو شارژ كنن و يا اينكه دست به يك عمل خطزناك بزنيد .....

اميدوارم كمك كنه

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اسپیکرهاتون نزدیک به مانیتور هستند و به خاطر اینکه امواج آهن ربایی داره اینجوری می شه...
ما مانیتورمونو بهش آهن ربا نزدیک کردن بچه فامیلامون داقون شد....
ولی بعد از مرور زمان بهتر شده...
یه تکه از پایینش خیلی کم رنگ قاطی کرده.
باید دقت کرد تا دیدش...
3_8_14.gif

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام
این مورد ربطی به اسپیکر نداره
من هم همین مشکل را دارم با همین مدل 5 سال کار کرده (اصلا از اسپیکر استفاده نمی کنم) شاید به خاطر عمر زیادشون باشه
اگر راه حلی پیدا کردید به من هم بگید

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از لطف دوستان سپاسگزارم
امروز بعد از مطرح کردن این موضوع در این تاپیک با یکی از دوستان اهل فن در نمایندگی مادیران موضوع رو در میان گذاشتم این طور می گفت:

این مدل از مونیتورها در تنظیمات قسمتی داره بنام Degauss (به معنی از بین بردن میدان مغناطیسی) که کارش اینه که میدان مغناطیسی اضافی لامپ تصویر رو از بین می بره. (همان طور که می دانید میدان مغناطیسی اضافی باعث نمایش نادرست رنگ تصویر می شه)

قسمت دیگری هم در تنظیمات با نام Purity (به معنی خلوص) وجود داره که برای تنظیم درجه خلوص رنگ تصویر استفاده می شه. با وجود این که من تنظیمات مانیتور رو چندین بار ریستارت کردم ولی مشکلم حل نشد ولی با دستکاری این دو تا قسمت بهتر شد ولی به کیفیت مطلوب نرسیدم.

parhambass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گذشت اون دوران که تلویزیون ها 20 سال کار می کردن. وقتی قطعات اصلی کامپیوتر بعد از یکسال کهنه میشن دیگه زیاد به مانیتور سخت نگیر. البته میدان مغناطیسی در خراب کردن مانیتور تاثیر داره ولی نه به اندازه ی میزان کارکرد دسنگاه.

بالا