• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماجرای این ضامن ها چطوریه

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
توی نیازمندی های همشهری یک سری اگهی میزنند که مثلا ضام وام شما میشویم جریان اینها به چه صورت هست

مثلا برای اینکار از شما سفته ای چیزی می گیرند یا کلا به چه صورت هست

بعد دستمزدشان معمولا به چه صورت هست

دوستانی که در این زمینه اطلاع دارند ممنون میشوم راهنمایی کنند

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
یه سری واسطه هست که ضامن ها رو به وام گیرنده ها وصل میکنن و کمیسیون خودشونو میگیرن ضامن ها هم یه سری کارمند رسمی دولتن یه سری هم کسایی که سند ملکی دارن
مثلا برا یه وام 15میلیونی یه کارمند رسمی که ضامن بشه 500تومن میگیره سند ملکی هم که تعرفه خاص خودشو داره و بسته به مبلغ وام و ارزش ملک
در قبالش هم قرارداد مینویسن هم چک و سفته میگیرن

mohsenevil3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
میشناسید همچین کسایی رو اگ اره داداش کجا خوندی این رو متن وشماره طرف هم بده ک ضامن میشن

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462

mohsenevil3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چیزی ندیدم توش میشه ادرس همون صفحه رو بدی ک درباره این موضوع نوشته

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
در مورد این ضامنها فقط مشکل اینجاست که مثل بچه آدم همه چیز انجام نمیشه
اگه مستقیما با کارمندی که آگهی کرده بود حرف زدید به نظرم مورد خوبیه و از دست ندید ولی اکثرا واسطه هستن که کار رو سخت می کنن و پیشنهاد می کنم نرید دنبالشون.

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
چیزی ندیدم توش میشه ادرس همون صفحه رو بدی ک درباره این موضوع نوشته

ا مغز اقتصاد شمال شما و لنگ ضامن بودن!به عموت بگو ضامنت ميشه لنگ ضامناي روزنامه اي هستي!بابا تو ديگه كي هستي الله اكبر
نه به صد ميليون و دويست ميليونت نه به اين سوتيات

mohsenevil3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ا مغز اقتصاد شمال شما و لنگ ضامن بودن!به عموت بگو ضامنت ميشه لنگ ضامناي روزنامه اي هستي!بابا تو ديگه كي هستي الله اكبر
نه به صد ميليون و دويست ميليونت نه به اين سوتيات

خدا هیچ بنی بشری رو خایمال نکنه.........................آمین بگید:D

ن عزیز برام خیلی جالب بود اون... یکی هست توسیستان بلوچستان میخواست بازی باهام شریک شه دنبال وام بود بهش خیلی جا معرفی کردم ولی نشد اینم امتحان میکنیم شنبه براش

وام اهنگسازی خودمو هنوز نگرفتم البته زوده هنوز 3 ماهی مونده یا بیشتر...........

mohsenevil3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تازه یه دوست هم داره که ماهی 35 میلیون پول در میاره!

هه دوست ک زیاد نمیشه گفت همکار.......... ارامنژاد تنظیم کننده اهنگ سریال او یک فرشته بود ک قبلا ماه رمضان نشان میداد هست

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خدا هیچ بنی بشری رو خایمال نکنه.........................آمین بگید:D

ن عزیز برام خیلی جالب بود اون... یکی هست توسیستان بلوچستان میخواست بازی باهام شریک شه دنبال وام بود بهش خیلی جا معرفی کردم ولی نشد اینم امتحان میکنیم شنبه براش

وام اهنگسازی خودمو هنوز نگرفتم البته زوده هنوز 3 ماهی مونده یا بیشتر...........
خب چرا عموتون ضامن نمیشه؟
یه پولی هم میده بهش دیگه
چک و سفته هم میده که خیال عموت راحت باشه

mohsenevil3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب چرا عموتون ضامن نمیشه؟
یه پولی هم میده بهش دیگه
چک و سفته هم میده که خیال عموت راحت باشه

میشه تایپ بنده خدا رو به گند نکشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینبار دیدم عمومو میگم بیاد ضامنش شه تا حالا فکر خودم نرسیده بود

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
ولا به نظر میرسه سرکاریه من تجربه خودم را میگم جدود دو هفته پیش با یکی از این دفاتر ضمانت تماس گرفتم از روزنامه همشهری گفت شنبه و یا یکشنبه آماده میشه ضامنت من چهار شنبه تماس گرفتن از یکشنبه تا امروز که مرتب پیچوندن امروز هم طرف آخر سر گفت که نمیشه و ضامن نداریم بعد از حدود یک هفته سر کار بودن وقت ما رو گرفت همان وقتو میگذاشتم میرفتم دم اداره ها گذایی ضامن می کردم بهتر بود
بهر حال این موضع ضامن معضلی هست بخدا
کسی راهی واسه پیدا کردن ضامن سراغ داره؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
یکی از آشناها چند سال پیش از همین ضامنها استفاده کرد بعد به مشکل خورد به ما میگفت من که نمیدم بذار ضامنها که کلی پول گرفتن یخورده اذیت شن. اما از بانک اومدن در خونه اشون گفتند تمام مدارک ضامناش قلابی و به درد نخور بوده و خودش باید تمام اقساط رو بده تازه اگه بانک نره ازش شکایت نکنه.
گویا فیش حقوقی و نامه کسر از حقوقش قلابی بوده و باتوجه به این که بانک نمیره استعلام کنه خیالشون راحته

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
یکی از آشناها چند سال پیش از همین ضامنها استفاده کرد بعد به مشکل خورد به ما میگفت من که نمیدم بذار ضامنها که کلی پول گرفتن یخورده اذیت شن. اما از بانک اومدن در خونه اشون گفتند تمام مدارک ضامناش قلابی و به درد نخور بوده و خودش باید تمام اقساط رو بده تازه اگه بانک نره ازش شکایت نکنه.
گویا فیش حقوقی و نامه کسر از حقوقش قلابی بوده و باتوجه به این که بانک نمیره استعلام کنه خیالشون راحته

خدا در و تخته رو خوب جور میکنه :دی

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

ضامن ها هم یه چیزایی میدونستن که مدارک جعلی دادن دیگه! اون پولم برا این میگیرن که کار طرف رو راه میندازن نه اینکه تا دو سال استرس اینو داشته باشن
طرف قصط هاشو به موقع میده یا نه!!

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
نه بابا این بدبخت تو زندگیش به مشکل خورد و ورشکست شد نتونست چند تا قسط بده فکر میکرد ضامنها مدتی جورش رو میکشن. تازه نکته جالبشم این بود که واسطه رو کارمند بانک معرفی کرده بود.
خلاصه همونطور که دوستمون هم تایید کردن اینجور ضامنها نمیان پول بگیرن بعد پای لرزش هم بشینن و حتما" یه موردی داره کارشون

بالا