• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مادربرد مناسب برای این قطعات

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
با سلام.
مادربرد سیستمم سوخت و الان میخوام مادربردی بخرم که هم کارایی خوبی داشته باشه و هم با قطعاتم سازگار باشه و مشکل یا هنگ ایجاد نکنه!
قیمتش دیگه بیشتر از 250.000 تومان نشه و ترجیحا مدلی از فاکسکان باشه.
قطعات :
cpu: intel core2quad q6600 2.4 GH
ram: PNY 2*2GB DDR3 1333
Graphic: XFX Geforce 9600GT 512MB
H.D.D: SATA

مادربرد قبلیم : Intel DX38BT بود.

لطفا سازگاری چیپست مادربرد رو با قطعات درنظر بگیرید و در صورت امکان آدرس و سایت نمایندگی و جایی که قیمت گرفتید را قرار دهید تا بتونم مادربردها رو با امکاناتی که نیاز دارم ( تعداد درگاه یو اس بی) با هم مقایسه کنم و با راهنمایی بچه های خوب همینجا بهترینشو انتخاب کنم.

با تشکر از شما

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام.
مادربرد سیستمم سوخت و الان میخوام مادربردی بخرم که هم کارایی خوبی داشته باشه و هم با قطعاتم سازگار باشه و مشکل یا هنگ ایجاد نکنه!
قیمتش دیگه بیشتر از 250.000 تومان نشه و ترجیحا مدلی از فاکسکان باشه.
قطعات :
cpu: intel core2quad q6600 2.4 GH
ram: PNY 2*2GB DDR3 1333
Graphic: XFX Geforce 9600GT 512MB
H.D.D: SATA

مادربرد قبلیم : Intel DX38BT بود.

لطفا سازگاری چیپست مادربرد رو با قطعات درنظر بگیرید و در صورت امکان آدرس و سایت نمایندگی و جایی که قیمت گرفتید را قرار دهید تا بتونم مادربردها رو با امکاناتی که نیاز دارم ( تعداد درگاه یو اس بی) با هم مقایسه کنم و با راهنمایی بچه های خوب همینجا بهترینشو انتخاب کنم.

با تشکر از شما
سلام. مادربورد قبلیتون معرکه بوده. چجور تونستید مادربورد اینتل بسوزونید!؟ من دارم مال 12 سال پیش هنوز عالی کار میکنه. عزیزم مادربورد LGA775 Support توی بازار بسیار نوش کمه.فقط Asrock G41M-VS3 حدود 180000 تومان تو بازار دیدم. من از شرکت کامپیوتر مرکزی شیراز قیمت گرفتم. باید بگردید.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سلام. مادربورد قبلیتون معرکه بوده. چجور تونستید مادربورد اینتل بسوزونید!؟ من دارم مال 12 سال پیش هنوز عالی کار میکنه. عزیزم مادربورد LGA775 Support توی بازار بسیار نوش کمه.فقط Asrock G41M-VS3 حدود 180000 تومان تو بازار دیدم. من از شرکت کامپیوتر مرکزی شیراز قیمت گرفتم. باید بگردید.
سلام.
چون این اینتل بود سوخت از مادربرد مارک دیگه اصلا انتظار کار کردن هم ندارم ، برای همین نوشتم ترجیحا فاکسکان و چون کارم یکم سنگینه و سیستم هم معمولا زمان زیادی روشن هست برای همین فکر نکنم اصلا ازراک برام یک ماه هم کار کنه.
دو سال شیراز کار میکرم و سیستمم رو همون شیراز خریدم اما الان دیگه شیراز نیستم.
شما که شیراز هستی اگر وقت کردی بتونی بهم لطف کنی بری ملاصدرا و یا مرکز کامپیوتر پارس و بتونی فروشنده اینتل یا فاکسکان رو برام پیدا کنی و شمارشونو یا اگه سایت دارن آدرسشو برام بفرستی خیلی ممنونت میشم.
یکی دوتا شماره از دوستان تو ملاصدرا دارم اما اصلا با اینتل و فاکسکان کار نمیکنن و شماره هم نمیدن خلاصه با هم رقیبن دیگه.
با تشکر

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام.
چون این اینتل بود سوخت از مادربرد مارک دیگه اصلا انتظار کار کردن هم ندارم ، برای همین نوشتم ترجیحا فاکسکان و چون کارم یکم سنگینه و سیستم هم معمولا زمان زیادی روشن هست برای همین فکر نکنم اصلا ازراک برام یک ماه هم کار کنه.
دو سال شیراز کار میکرم و سیستمم رو همون شیراز خریدم اما الان دیگه شیراز نیستم.
شما که شیراز هستی اگر وقت کردی بتونی بهم لطف کنی بری ملاصدرا و یا مرکز کامپیوتر پارس و بتونی فروشنده اینتل یا فاکسکان رو برام پیدا کنی و شمارشونو یا اگه سایت دارن آدرسشو برام بفرستی خیلی ممنونت میشم.
یکی دوتا شماره از دوستان تو ملاصدرا دارم اما اصلا با اینتل و فاکسکان کار نمیکنن و شماره هم نمیدن خلاصه با هم رقیبن دیگه.
با تشکر
عزيزم تجربه بنده و شما از اين برند مفاوته بگذريم. در هر صورت الان مادربوردهاي اينتل توي تهران هم به سختي گير مياد. اونم نه قديميش جديداش!!! وارد كننده اون كاوش رايانه تهران بود كه الان فقط سريهاي جديدشو آورده با 3 سال گارانتي اما شما مطمئن باشيد توي شيراز كه جز همين يكي اونم شايد گير بياد. باهاتون موافقم كه ازراك خوب نيست. اگه ايسوس يا گيگابايت پيدا كنيد خوبه. در هر صورت من شماره تلفن كامپيوتر مركزي كه يه سر و گردن از پارس و .. بالاتره و تقريبا بهترينه توي ملاصدرا اينه عزيز:
0711-6473242

mohammadmum

Registered User
لایک‌ها
85
سوکت 775 الآن قيمتش کاذب هست. يعني دارن به قيمت بالا ميفروشن. من براي يکي از اقوام ميخواستم بگيرم که قيمت 1150 ميدادن ما هم براش کلن ارتقا داديم سيستمو.
البته منظور از قيمت بالا اينه که به اين قيمت نميصرفه 775 گرفت.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سوکت 775 الآن قيمتش کاذب هست. يعني دارن به قيمت بالا ميفروشن. من براي يکي از اقوام ميخواستم بگيرم که قيمت 1150 ميدادن ما هم براش کلن ارتقا داديم سيستمو.
البته منظور از قيمت بالا اينه که به اين قيمت نميصرفه 775 گرفت.
موافقم. قیمت قطعات از رده خارج(قطعاتی که دیگه تولیدشون متوقف شده) کاملا کاذبه. به جای اینکه ارزونتر باشه در مواردی در بازار آشفته ایران گرون تر از مدلهای جدید عرضه میشه که این دیگه واقعا جای شگفتی داره!!!

بالا