• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مادر بورد xfx

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lord_shire

Registered User
لایک‌ها
20
فروش مادر بورد xfx 650i
XFX%20MB-N650-IUL9%20NF650i%20Ultra.jpg

http://www.rayansaba.com/index.php?.../en-us/products/motherboards/6series/650.aspx
http://www.xfxforce.com/en-us/products/motherboards/6series/650.aspx

vahidps

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت.............

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حاجی نوش الان نیست ولی موقعی که بود نزدیک 70 تومن بود! 48 تومن خیلی براش زیاده! من 40 هستم اگر خواستی!

lord_shire

Registered User
لایک‌ها
20
حاجی نوش الان نیست ولی موقعی که بود نزدیک 70 تومن بود! 48 تومن خیلی براش زیاده! من 40 هستم اگر خواستی!

قابل دار نیست . البته تا اون موقعی که بود از 75 پایین تر نشد .حالا گفتی 48 خیلی زیاده گفتم حتما نظرت رو 30 . بازم میگم قابل دار نیست مادر بورد خوبیه .

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
قابل دار نیست . البته تا اون موقعی که بود از 75 پایین تر نشد .حالا گفتی 48 خیلی زیاده گفتم حتما نظرت رو 30 . بازم میگم قابل دار نیست مادر بورد خوبیه .

منم نگفتم برد بدیه! اتفاقا برای کوارد کور های قدیمی برد ایده آلیه! ولی 45 نانو ساپورت نمیکنه@! همین خودش کلی میزنه تو سر برد! قیمت دادن منم جاهای دیگه دیدی که بز خری نمیکنم! به نظرم 40 تومن ارزششو داره ولی بیشتر باید طرف از من طالبتر باشه:دی

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
منم نگفتم برد بدیه! اتفاقا برای کوارد کور های قدیمی برد ایده آلیه! ولی 45 نانو ساپورت نمیکنه@! همین خودش کلی میزنه تو سر برد! قیمت دادن منم جاهای دیگه دیدی که بز خری نمیکنم! به نظرم 40 تومن ارزششو داره ولی بیشتر باید طرف از من طالبتر باشه:دی
درود بر وحيد عزيز
يه سئوال دارم. مادبري كه 45 نانو ساپورت نميكنه اگر پردازنده 45 نانو بزنيم سرش چه اتفاقي مي افته.
سيستم اصلا بالا نميياد. يا بالا مياد پردازنده رو چيز ديگه اي ميشناسه ، سيستم منفجر ميشه يا ....

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
درود بر وحيد عزيز
يه سئوال دارم. مادبري كه 45 نانو ساپورت نميكنه اگر پردازنده 45 نانو بزنيم سرش چه اتفاقي مي افته.
سيستم اصلا بالا نميياد. يا بالا مياد پردازنده رو چيز ديگه اي ميشناسه ، سيستم منفجر ميشه يا ....

قاعدتا اتفاق خاصی نمیوفته! یا بالا میاد یا فقط روشن میشه و تصویر نمیده!

البته منم الان یکم تحقیق کردم زیاد وضع بد نیسن:
650i ultra has wolfdale support (well evga and xfx boards do with the new p04 bios)
so yeh 45nm dual core, not quad

http://aberrantech.com/?p=284

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
اقا هنوز اين مادربرد رو نفروختيد ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا