• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مارمالاد پرتقال

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
32
محل سکونت
Teh
مارمالاد پرتقال با پوست و پودر ژلاتین
%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%D9%88%D8%AF%D8%B1-%DA%98%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D9%86.jpg

مواد لازم :
پوست پرتقال رنده شده نصف پیمانه
اشکال مختلف از پوست پرتقال ۷۰عدد
آب پرتقال دو پیمانه
فیله پرتقال حدودا ۲۰تا ( دو پرتقال متوسط )
شکر سه پیمانه
آبلیمو تازه سه قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین چهار قاشق چای خوری
آب سرد نصف پیمانه

طرز تهیه :
اول پوست پرتقال هارو رنده میکنیم

مارمالاد پرتقال با پودر ژلاتین
marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin01.jpg


برای اون اشکال از پوست پرتقال بهتره زمانی که دارین پرتقال می خورین پوستشو دور نندازین و به اشکال مختلف درش بیارین البته من این کار رو با قالب های کوچیک انجام دادم و تو یخچال نگه دارین تا ۷۰ تا شه بعد این شکل هارو با پوست رنده شده میجوشونیم تا تلخیش بره پوست رنده شده رو دوبار میجوشونیم ولی شکل هارو چهار بار دقت کنین که اون شکلها تو دوبار تلخیشون نمیره
بعد همشون رو آبکش میکنیم و میزاریم یه کم خنک شه

marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin02.jpg


همزمان با اینکه اونا در حال جوش خوردن هستن شما آب پرتقال هارو بگیرین تا حدود دو لیوان بشه بعد دوتا از پرتقالا رو یه کم کلفتر پوست میکنیم مثل عکس پایین

marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin03.jpg


بعدش پرتقالا رو فیله میکنیم مثل عکس بعدش این فیله هارو به دو تا سه قسمت تقسیم میکنیم

marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin04.jpg


آب پرتقال و فیله ها رو تو یه قابلمه بزرگ میریزم اگه قابلمه کوچیک باشه موقع جوشیدن زود سر میره و بعدش شکر رو اضافه میکنیم
اول آب پرتقال

مارمالاد پرتقال با پوست
marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin05.jpg


بعدش فیله ها

marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin06.jpg


الان نوبته شکره

طرز تهیه مارمالاد پوست پرتقال
marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin07.jpg


وقتی شکر و اضافه کردیم حرارتو زیاد میکنیم تا به جوش بیاد حدود یه ربع باید بجوشه ولی مواظب باشین که سر نره
الان نوبته شکل های پرتقاله که به موادمون اضافه بشه و بعد اینه که این شکلا حدود ۱۰ دقیقه جوش خورد پوست های رنده شده رو اضافه میکنیم

marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin08.jpg


marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin09.jpg


marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin10.jpg


بعد این میزاریم حدود یه ربع دیگه بجوشه و حرارت رو یه خورده کم میکنیم
همزمان با این کار پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و میزاریم روی بخار کتری تا شفاف شه
تا ژلاتین شفاف شه آبلیمو رو میریزیم

marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin11.jpg


تا آبلیمو یه جوش بخوره ژلاتین شفاف میشه و ژلاتین رو هم اضافه میکنیم و بعد حدود دو سه دقیقه حرارت رو خاموش میکنیم

marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin12.jpg


marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin13.jpg


وقتی که مارملاد خنک شد اونو تو یه شیشه میریزیم
یه نکته تا یادم نرفته بگم که وقتی تو یخچال میزارینش یکم سفت میشه پس بهتره حدود نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال بیارین بیرون

طرز تهیه مارمالاد پرتقال
marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin14.jpg


این مارمالاد با پنکیک خیلی خوشمزه میشه همین طوریم خیلی خوشمزه میشه بعضی وقتا دختر خواهرم میاد میگه میشه از اون مارمالاد پرتقال بدی من یه کم بخورم وقتیم میخوره همش از اون شکل هاش میخوره و میگه میشه اینو به مامانم یاد بدی درستش کنه

مارمالاد به با ژلاتین
marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin15.jpg


روش تهیه مارمالاد
marmelade-orange-with-skin-and-powder-gelatin16.jpg


بسیار عالی و خوشرنگ که خیلی هم راحت بدون تجهیزات آشپزخانه خاصی درست کردیم.
خیلی دوست دارم این مارمالاد و مربا رو واقعا عالیه باهاش یه کاپ کیک هم می تونی درست کنی
نوش جان !!!!!
 
بالا