ZIA
Registered User
ماریا ایزابل از اسپانیا در سال 2004 در مسابقه Eurovision برنده شد ماریا اولین آلبوم خود را به نام No Me Toques Las Palmas Que Me Conozco ارائه داد و آهنگ Antes Muerta Que Sencilla در مسابقه Eurovision به مقام نخست رسید از این آهنگ بیش از 400,000 نسخه در اسپانیا منتشر شده بعد ها در کشورهای از جمله فرانسه – المان – استرالیا – ایتالیا – اسکاتلند – پولند – بلغار – ژاپن – و آمریکا زیر منتشر شد و میان مردم از محبوبت زیادی بر خوردار شد و همه علاقه شدیدی به این کودک زیبای اسپانیایی پیدا کرده اند.
گفتگو با ماریا ایزابل:
نام: ماریا ایزابل
در خانواده چه کسانی هستند: یک برادر به نام سال Saul)) که 16 ساله می باشد و والدین و خودم
هر چیزی که در مورد آهنگ می دانید: من به زیبایی علاقه زیادی دارم و از آرایش کردن و ریمل زدن خیلی خوشم می آید و در کل هر چیزی که باعث می شود دخترها را زیبا کند من علاقه دارم
چه چیزی رو بیشتر دوست دارید: من بازی با عروسک را خیلی دوست دارم. و اغلب دوست دارم که با دوستم مغازه آریشگری بزنیم و موهای همدیگر را شانه و به مدلهای دلخواه در بیاوریم.
از چه چیزی بدتون می آید: من دوست ندارم موهایم را دم اسبی کنم!!!
چه هنرمندانی را دوست داری: Bisbal, Manuel Carrasco, Chenoa, Merche and 3+2.
آهنگهای مورد علاقه: 'Antes Muerta Que Sencilla' ('I'd Rather Be Dead Than Simple') و آهنگهای خودم
از چه فیلمی خوشت می آید: Garfield The Cat and Doraimon And Matilda.
به چه چیزی عشق می ورزید: بازی کردن و خوانندگی
چه عادت بدی دارید: دیر می خوابم
چه موقعی خوشحال هستید: زمانی که آواز می خوانم
ورزش مورد علاقه: بلیارد به صورت آماتوری
خواستار چه چیزی هستی: که CD هایم به موفقیت بزرگ برسند.
شما دوست پسر هم دارید: نه
غذاهای مورد علاقه شما:گوشت و ماکارونی و غذاهای دریایی
رنگ مورد علاقه: آبی آسمانی
به نظرتان در مسابقه Eurovision چه مقامی را بدست می آورید: برنده می شوم!!!
در آخر: من دوست دارم در جایگاه خوبی قرار بگیرم و مردم زیادی را ملاقات کنم و دوستان زیادی داشته باشم
عکسهایی از ماریا ایزابل
منبع: همين سايت www.haminsite.com