• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مارک تلفن همراه نشان شخصیت شماست؟!!!!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بر اساس تحقیقات جدیدی که توسط Panorama Mobile Customer Monitor انجام شده و نتیجه آن توسط Nielsen Media Research منشتر شده است ، انتخاب شما در رابطه با تلفن همراهتان می تواند معرف شخصیت شما و نوع زندگی شما باشد.
به گزارش خبرگزاری سلام، یافته های موسسه تحقیقاتی پاناراما مشخص کرده است که سیطره نوکیا در بازار گوشی تلفن همراه در استرالیا از جانب تعدادی از رقیبان ، در معرض خطر قرار دارد.

موفق ترین این رقبا ، موتورولا بود که میزان سهم عائدی از بازار را از میزان 8.4 درصد که در پایان دسامبر سال 2005 به ثبت رسیده بود به میزان 12.2 درصد در پایان دسامبر سال 2006 میلادی ارتقا داده بود.

سونی اریکسون و سامسونگ از دیگر رقبایی بودند که به سرعت بر میزان سهم خود از بازار افزودند بطوریکه هریک به ترتیب به میزان 2.4 درصد و 1.7 درصد میزان سهام خود را افزایش دادند.

هرچند که این میزان افزایش سهام از سوی رقبا ، سیطره نوکیا بر بازار گوشی تلفن همراه را متزلزل نکرد ولی با این حال باعث شد تا کمپانی نوکیا در سال گذشته به میزان 7.7 درصد برای دومین سال متمادی با کاهش درآمد روبرو شود.

تحقیقات مذکور به نتایج زیر در خصوص 5 تولید کننده برتر گوشی تلفن همراه دست یافته است :

نوکیا = انتخاب خانواده ها و مدیران میانسال

موتورولا= انتخاب علاقه مندان به مد و مورد علاقه زیر 24 ساله ها

سونی اریکسون = انتخاب مردان جوان بلند پروازی که قصد دارند به موفقیت دست یابند

ال جی = مورد علاقه مادران

سامسونگ = برای خانم های جوانی که به کار خود اهمیت می دهند.

===============================================

به نظر شما واقعاً اینجوریه ؟!!! و گوشی شما به شخصیتتان میخوره یا اینکه هر گوشی که ازش خوشتون اومد می خرید ؟!! :blink: :blink: :blink:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی ما میانسال و "خانواده" هستیم؟!!! چه جوری یکی میتونه خانواده باشه!
این جوری که این میگه من با SE حال کردم!

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
معمولا نتایج تحقیق و بررسی محققین جهان، تو ایران زیاد کاربردی نداره ..
من هم، مرد جوان بلند پروازی هستم که قصد دارم به موفقیت دست یابم.. اما گوشیم nokia هست :دی

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
بر اساس تحقیقات جدیدی که توسط Panorama Mobile Customer Monitor انجام شده و نتیجه آن توسط Nielsen Media Research منشتر شده است ، انتخاب شما در رابطه با تلفن همراهتان می تواند معرف شخصیت شما و نوع زندگی شما باشد.
به گزارش خبرگزاری سلام، یافته های موسسه تحقیقاتی پاناراما مشخص کرده است که سیطره نوکیا در بازار گوشی تلفن همراه در استرالیا از جانب تعدادی از رقیبان ، در معرض خطر قرار دارد.

موفق ترین این رقبا ، موتورولا بود که میزان سهم عائدی از بازار را از میزان 8.4 درصد که در پایان دسامبر سال 2005 به ثبت رسیده بود به میزان 12.2 درصد در پایان دسامبر سال 2006 میلادی ارتقا داده بود.

سونی اریکسون و سامسونگ از دیگر رقبایی بودند که به سرعت بر میزان سهم خود از بازار افزودند بطوریکه هریک به ترتیب به میزان 2.4 درصد و 1.7 درصد میزان سهام خود را افزایش دادند.

هرچند که این میزان افزایش سهام از سوی رقبا ، سیطره نوکیا بر بازار گوشی تلفن همراه را متزلزل نکرد ولی با این حال باعث شد تا کمپانی نوکیا در سال گذشته به میزان 7.7 درصد برای دومین سال متمادی با کاهش درآمد روبرو شود.

تحقیقات مذکور به نتایج زیر در خصوص 5 تولید کننده برتر گوشی تلفن همراه دست یافته است :

نوکیا = انتخاب خانواده ها و مدیران میانسال

موتورولا= انتخاب علاقه مندان به مد و مورد علاقه زیر 24 ساله ها

سونی اریکسون = انتخاب مردان جوان بلند پروازی که قصد دارند به موفقیت دست یابند

ال جی = مورد علاقه مادران

سامسونگ = برای خانم های جوانی که به کار خود اهمیت می دهند.

===============================================

به نظر شما واقعاً اینجوریه ؟!!! و گوشی شما به شخصیتتان میخوره یا اینکه هر گوشی که ازش خوشتون اومد می خرید ؟!! :blink: :blink: :blink:
در مورد من درست هست! من سونی اریکسون دارم و اون توضیحاتش هم درسته!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یه چیز دیگه هم هست نوکیا "کسی که میخواد برای اولین بار گوشی بگیره"
این موارد توی ایران دلیل اینه اطلاعات در مورد گوشیها و منابع مالی محدوده صدق نمیکنه !

یعنی یه نفر بندرت 2 گوشی رو امتحان میکنه ! اینجا اگه کسی گوشی بخره تا آخر عمر باهاش کنار میاد ... و اگه هم عوض کنه بدلیل جوات شدن گوشی یا خراب شدن اونه ! :D

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
این موارد توی ایران دلیل اینه اطلاعات در مورد گوشیها و منابع مالی محدوده صدق نمیکنه !

یعنی یه نفر بندرت 2 گوشی رو امتحان میکنه ! اینجا اگه کسی گوشی بخره تا آخر عمر باهاش کنار میاد ... و اگه هم عوض کنه بدلیل جوات شدن گوشی یا خراب شدن اونه ! :D

اتفاقا به همین دلایل صدق میکنه

طرف میاد گوشی بگیره از هر کس میپرسه گوشی چی بگیرم که خوب باشه درصد زیادی که اکثرا هم بی اطلاع هستن میگن نوکیا بگیر...اون بابا هم اگر پولش نرسه یا کم باشه میره جور میکنه و به استناد این حرف حتما میره نوکیا میگیره که به قول شما میشه گوشیه اول و آخرش حالا این بابا که فقط تو عمرش از نوکیا اونم فقط یک مدل استفاده کرده میشه جزء همون درصد زیادی که اکثرا بی اطلاع هستن یک یاروی دیگه که تازه میخواد گوشی بگیره میاد پیشش میگه چی بگیرم خوب باشه اونم در جواب بهش میگه نوکیا بگیر و این چرخه ادامه پیدا میکنه!!!:lol:

بالا