• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مالکیت قانونی دامنه

balot

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام خدمت دوستان
امروز یک تماس داشتم در رابطه با یک دامنه که فرمودن یک دامنه هست الان 8 ساله دست اونهات حواسشون نبوده تمدید نکردن بعد من ثبتش کردم و این دامنه رو من باید به اونها تحویل بدم وگر نه شکایت می کنن ( هنگام ثبت ازم تعهد نگرفتن) من بهشون گفتم برای این دامنه دادم کلی سرمایه گذاری کردم هزینه قالب ،لوگو و... دادم گفتن همه هزینه ها داده می شه
حالا سوالم این هست آیا اونها می تونن از من به خاطر این دامنه شکایت کنن؟ آیا من مجبورم دامنه رو به اونها بدم؟
با تشکر

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
با سلام خدمت دوستان
امروز یک تماس داشتم در رابطه با یک دامنه که فرمودن یک دامنه هست الان 8 ساله دست اونهات حواسشون نبوده تمدید نکردن بعد من ثبتش کردم و این دامنه رو من باید به اونها تحویل بدم وگر نه شکایت می کنن ( هنگام ثبت ازم تعهد نگرفتن) من بهشون گفتم برای این دامنه دادم کلی سرمایه گذاری کردم هزینه قالب ،لوگو و... دادم گفتن همه هزینه ها داده می شه
حالا سوالم این هست آیا اونها می تونن از من به خاطر این دامنه شکایت کنن؟ آیا من مجبورم دامنه رو به اونها بدم؟
با تشکر

مثل خرید و فروش خونه میمونه مستاجر قبلی که نمیتونه ادعایی داشته باشه

اینکه رنکش صفره بهتره دوبرابر قیمت فروشی بره

ajaxo

Registered User
لایک‌ها
68
اگر ثبت کردید دامین رو برام بفرستید. اسم شرکت خاصیه ؟

کاری نمیتونن کنن مگر اینکه دقیقاً اسم شرکت ثبت شده (که بعیده) یا برند ثبت شده باشه.

balot

Registered User
لایک‌ها
8
اگر ثبت کردید دامین رو برام بفرستید. اسم شرکت خاصیه ؟

بله ثبت کردم دامین رو
نه اسم شرکت خاصی هم نیست
چشم براتون می فرستم تا شب (الان دقیق نمی دونم راسیتش شیرش کنم درسته یا نه :worried:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
اگر دامنه شرکتی نباشه یعنی اختصاصی یک شرکت نباشه کسی نمیتونه کاری بکنه معمولاً هنگام ثبت دامنه ، اگر امکان ثبت نداشته باشه اطلاع میدن و شما نمیتونید ثبت کنید
البته این مورد احتمال زیاد کاری نمیتونه بکنه چون شرکتی که دامنش براش مهم هست و ثبت شده هست و دنبال شکایت برای پسگیری دامنش میره مطمئنا زمان انقضای دامنه یادش میمونه و فراموش نمیکنه بعد هم مدت دار تمدید میکنن چند ساله

balot

Registered User
لایک‌ها
8
اگر دامنه شرکتی نباشه یعنی اختصاصی یک شرکت نباشه کسی نمیتونه کاری بکنه معمولاً هنگام ثبت دامنه ، اگر امکان ثبت نداشته باشه اطلاع میدن و شما نمیتونید ثبت کنید
البته این مورد احتمال زیاد کاری نمیتونه بکنه چون شرکتی که دامنش براش مهم هست و ثبت شده هست و دنبال شکایت برای پسگیری دامنش میره مطمئنا زمان انقضای دامنه یادش میمونه و فراموش نمیکنه بعد هم مدت دار تمدید میکنن چند ساله

ممنون از راهنماییتون
نه دامنه نام یک شرکت خاص نیست متشکل از دو تا کلمه انگلیسی ساده هست .....

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
از من میشنوی هیچ غلطی نمیتونن بکنن چون وقتی دامین دست شماست یعنی مالکیت 100% با شماست
به اون شرکت هم گوش زد کن و رک بگو شما اگر عرضه ندارید و دامینتون منقضی میشه این قدر شعور داشته باشید که من رو تهدید به شکایت نکنید!
آنالیز کن اگر شرکت درست و حسابی هست به یک قیمت خوب +1 تومن بفروش بهشون :دی

بالا