• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مامبو/جوملا و RSS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
توضیح درباره RSS چی هست و چیکار میکنه رو بعدا میگم !

ساخت RSS :

تو مامبو اگه بخواید rss بسازید بصورت معمول ماژول روش نصب هست ولی اگه بخواهید از category های مختلف rss بگیرید ,
این امکان وجود نداره برا این امکان میتونید از کامپوننت هاییی مثل RSS FEED MANAGER استفاده کنید (لینک دانلود).

تو جوملا 1.5 این امکان بصورت پیش فرض وجود داره و میتونید از قسمت های مختلفی rss بگیرید , پس این مشکل اونجا رفع شده !

لینک هایی برای کامپوننت های مربوطه و توضیحات :

لینک یک-لیست کامپوننت و ماژول
لینک دو-لینک دانلود کامپوننت
لینک سه (توضیحات و آموزش)
لینک چهار
لینک پنج

نمایش RSS در مامبو یا جوملا در سایت شما:
PHP:
Go to admin -> Modules -> Site Modules ->
click New -> type module title ("PersianTools") ->
click parameters tab -> type in the "RSS URL" (http://forum.persiantools.com/external.php?forumids=110)
نمایش در سایت هایی به جز مامبو/جوملا :

برا اینکار میتونید از سایت هایی که این خدمات رو بصورت رایگان در اختیارتون میزارن استفاده کنید :

تبدیل rss به کد جاوا اسکریپت , در این سایت ادرس rss رو میدید و بهتون کد جاوا اسکریپت میده که در سایتتون قرار بدید .

این سایت هم مثل مورد بالایی هست ولی با امکانات بیشتر که میتونید خودتون شکل و شمایل رو انتخاب کنید , با فارسی هم مشکل نداره.

برای مثال این کد رو اگه تو یه صفحه اچ تی ام ال ذخیره کنید و باز کنیدش بخش مامبو پرشین تولز رو میتونید ببینید به چه شکلی در اومده :
PHP:
<script src="http://www.howdev.com/products/feedsweep/producer.aspx?feeds=http%3A%2F%2Fforum%2Epersiantools%2Ecom%2Fexternal%2Ephp%3Fforumids%3D96&amp;separatorstyle=solid&amp;descriptionalignment=left&amp;universaltimeoffset=0&amp;headlinealignment=left&amp;datealignment=left&amp;borderstyle=solid&amp;titlealignment=left"></script>

:happy:;)
مهدی صفری

erroring

Registered User
لایک‌ها
2
مهدي جان يه بخشي هست تو مامبو و جوملا به نام آخرين اخبار كه مثلا 4 تا (يا هرچي كه تو تنظيمات تعيين كني) لينك داره به آخرين موضوعات ارسالي من مي خوام تو يه سايت ديگه اين چهار پنجتا لينك بياد بايد چه كار كنم از مامبو 4.6.1 هم استفاده ميكنم تو سايت دوم هم به صورت inlineFrame مي خوام باشه. لطفا كمكم كن مرسي.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نمیدونم میشه بصورت inline frame در اورد یا نه , ولی من ندیدم تاحالا کسی اینکارو بکنه با مامبو ,
الانم تنها راهی که به نظرم میرسه همون rss هست !

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
مهدي جان يه بخشي هست تو مامبو و جوملا به نام آخرين اخبار كه مثلا 4 تا (يا هرچي كه تو تنظيمات تعيين كني) لينك داره به آخرين موضوعات ارسالي من مي خوام تو يه سايت ديگه اين چهار پنجتا لينك بياد بايد چه كار كنم از مامبو 4.6.1 هم استفاده ميكنم تو سايت دوم هم به صورت inlineFrame مي خوام باشه. لطفا كمكم كن مرسي.
یه صفحه بساز كه توی اون صفحه هیچ ماژولی نباشه.
و آخرین مطالبت اونجا لیست بشن.
بعد لینك اون صفحه رو توی یك منو بزار.
لینكت یه چیزی شبیه این میشه :
index.php?option=com_content&task=8070897987&Itemid=27
حالا به جای index.php از index2.php استفاده كن !
صفحه‌ی با آدرس جدید ( index2.php ) رو تو یك فریم تو سایت دوم نمایش بده !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اقا این RSS سایت ما اصلا کار نمیکنه...

Grand

Registered User
لایک‌ها
7

Grand

Registered User
لایک‌ها
7
سلام. علامت گذاری زنده در سایت شما خاموش هست.

لینک RSS هم در سایت نبود.

RSS هم کدوم RSS ؟ حروجی RSS یا خبرخوان ؟

در ضمن من چند تا سوال پرسیدم . شما خودتون حاضر نیستید جواب یک سوال رو کامل بدید از دیگران انتظار دارید ؟!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام. علامت گذاری زنده در سایت شما خاموش هست.

لینک RSS هم در سایت نبود.

RSS هم کدوم RSS ؟ حروجی RSS یا خبرخوان ؟

در ضمن من چند تا سوال پرسیدم . شما خودتون حاضر نیستید جواب یک سوال رو کامل بدید از دیگران انتظار دارید ؟!
سوال چی بوده عزیز کاربر...

بعد من خروجی یک مدل آلمانی رو گرفتم و الان در حال کار هست

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقایون جوملا کار عزیز.

یه سایتی دادن به بنده که روش جوملا با نسخه ( ظاهرا و اینطور که فهمیدم ) Joomla! 1.5.9 نصب هست.

من هیچی از این CMS نمیدونم و هیچ علاقه‌ای هم ندارم که یاد بگیرم. فقط میخوام یکی از دوستان اگر تسلط داره و وقت هم داره، چند دقیقه توی چت بگه من چطوری RSS این سایت رو راه بندازم.

تشکر.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب ... اونقدرا هم سخت نبود ...

من فید رو با یه ماژولی که اسمش Sycndicaton بود اگر اشتباه نکنم ساختم. ظاهرا مشکلی هم نداره یه فید هم داره میده بیرون ...

تشکر از مهدی. به خاطر تاپیک مفیدش.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب ... یه مشکل جدید !

من الان این فید رو دارم ... ولی خب فقط ۱۰ تای آخر رو میده. این ماژول رو نمیشه طوری تنظیم کرد که ماله یک ماه آخر رو ... بدون توجه به تعدادش بده ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
تو خود تنظیمات پنل می تونی روش کار کنی
البته الان نسخه 1.5.13 هست

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ممنون حمید جان من الان متوجه نشدم این جایی که گفتی، دقیقا کجاست. این ماژول خودش یه سری تنظیمات داشت که توش برای اینکاری میخوام بکنم تنظیماتی وجود نداشت. اگر منظور جای دیگه‌ای هست، میشه لطفا دقیق تر توضیح بدید ؟ ممنون.

راستی ... میدونم که این ورژن برنامش قدیمیه ... ولی من اصلا نمیخوام دست بزنم به CMS ش و کاری هم باهاش ندارم ... من فقط یه خروجی یک ماهه به صورت RSS میخوام از مطالبش.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
یه نکته‌ای اینکه ... من این فید رو تو ماژول‌ها اضافه کردم ... که تو سایت هم یه چیزی اضافه شد و ایناها ... ولی الان کشف کردم که اصلا یه چیزی به اسم News Feed تو منو Components وجود داره که دارم با این ور میرم الان ! اون ماژول هم پاک کردم که با این قاطی نشه :D بفهمم دارم چی کار میکنم.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
مثل اینکه این یه چیز دیگس ! ...

با همون ماژوله انگار باید کار کنم.

////

تو همین مورد ... این رو پیدا کردم : http://demo.foobla.com/

foobla RSS Feed Creator for Joomla

انگار نسخه تکمیل تره اونی که خود جوملا داشت ... حالا سوال پیش میاد که چطوری اینو نصب کنم ؟؟

/////

اشتباه شد. این پولیه !

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مثل اینکه این یه چیز دیگس ! ...

با همون ماژوله انگار باید کار کنم.

////

تو همین مورد ... این رو پیدا کردم : http://demo.foobla.com/

foobla RSS Feed Creator for Joomla

انگار نسخه تکمیل تره اونی که خود جوملا داشت ... حالا سوال پیش میاد که چطوری اینو نصب کنم ؟؟

/////

اشتباه شد. این پولیه !
تو بخش نصب ماژول

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
حمید جان ... من تو تنظیمات ماژول syndicate الان فقط اینها رو میبینم ... ( که عکسش رو گذاشتم )

اینی که مثلا فید چه تاریخی رو نشون بده ... یا حتی چند تا فید آخر رو نشون بده رو پیدا نمیکنم متاسفانه ...

کجای کار اشتباه شده ؟

فایل های ضمیمه

• jj.jpg
    jj.jpg
    73.3 KB · نمایش ها: 21
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا