• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مانیتور الجی 19en33s و 20en32s و lg 20en33s نخرید بیچاره می شید!!!!! از ما گفتن:-)

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
یک ماه پیش ها یه تاپیک همین جا زده بودم برای خرید و مشاوره در مورد مانیتور که کسی کمکی نکرد دیروز رفتم فروشگاهی که همیشه میرفتم و بنا به تجربه خوبی که از نمایشگرهای سامسونگ و الجی داشتم یه دونه الجی ۱۹ اینچ برداشتم آقا چشمتون روز بد نبینه کیفیت تصویر که افتضاح بود بعد از دو ساعت کار کردن هم سوخت به همین راحتی امروز بردم پس دادم گفتم برام یه دونه ایسوس با گارانتی اصلی بفرسته با اینکه از تی وی سامسونگ خاطره خوشی دارم حتی جرات نکردم برم سراغ سامسونگ چون فروشنده میگفت چون ۱۹ اینچهاش یه قیمتن در یک حد هستن خلاصه مابه التفاوتش را قرار شد پرداخت کنم و فردا مانیتور رو برام بفرسته گفتم اینجا بنویسم کسی از این مدلها نخره اعصابش خراب شه چون الان توی نت هم سرچ کردم فهمیدم چه فاجعه ای هست این سری مانیتورها البته قبلا الجی مانیتورهای ارزون با کیفیت می زد هیچ وقت نسل طلایی سی آر تی هاش فراموش شدنی نیست ولی من هنوز باورم نمیشه دیروز مانیتور الجی رو دیدم که از crt سال ۸۰ هم بی کیفیت تر بود حتی در خود مغازه هم فروشنده برام تست کرد...

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
گارانتیش مادیران بود؟
همین چند روز پیش یکی از آشنایانم یه LED TV 22inch از ایکس ویژن (مادیران) خریده بود، کیفیت اسپیکراش از یه موبایل 100 تومنی هم ضعیفتر بود، کیفیت گیرنده دیجیتال داخلیش از اون بدتر، کیفیت تصویرش هم تعریفی نداشت، تو جعبش که آکبند هم بود، حتی یک کابل هم نبود چه برسه به تبدیل.
آدم واقعا افسوس میخوره. لیاقت کاستومر ایرانی بیشتر از این حرف هاست.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
دوست عزیز اینکه کسی کمک نکرده باید ببخشید
چونکه مانیتور تقریبا سلیقه ای هست و خود شخص باید تجربه بکنه
و اینکه کلا مانیتورهایی که در حال حاضر تولید میشه به نظر من هیچ کیفیتی ندارن
خود من یک bx2280 دارم که تا حالا تعویضش نکردم چونکه هرچی مانیتور جدید بوده اوردم کنارش کم اورده
به نظر من سری 500*2 و 700*2 سامسونگ که lcd هستن کیفیتشون از led های موجود تو بازار خیلی بهتره

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
گارانتیش مادیران بود؟
همین چند روز پیش یکی از آشنایانم یه LED TV 22inch از ایکس ویژن (مادیران) خریده بود، کیفیت اسپیکراش از یه موبایل 100 تومنی هم ضعیفتر بود، کیفیت گیرنده دیجیتال داخلیش از اون بدتر، کیفیت تصویرش هم تعریفی نداشت، تو جعبش که آکبند هم بود، حتی یک کابل هم نبود چه برسه به تبدیل.
آدم واقعا افسوس میخوره. لیاقت کاستومر ایرانی بیشتر از این حرف هاست.
خیر شرکتیه متفرقه بود فروشنده میگفت فرقی ندارن.. در مورد تی وی از بچه های همین فروم ال ای دی ۳۲ سامسونگ با گارانتی سام خربدم بسیار از کیفیتش راضی هستم فکر کنم مدل ۵۹۶۰ بود ولی در مورد مانیتور چون فروشنده مانیتور میگفت الجی و سام الان کیفیتشون یکی هست گفتم یه مقداری بیش تر خرج کنم برم سراغ ایسوس ' حالا فردا تحویل گرفتم کیفیتش رو ابنجا می نویسم فکر کنم گارانتیش سازگار بود

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوست عزیز اینکه کسی کمک نکرده باید ببخشید
چونکه مانیتور تقریبا سلیقه ای هست و خود شخص باید تجربه بکنه
و اینکه کلا مانیتورهایی که در حال حاضر تولید میشه به نظر من هیچ کیفیتی ندارن
خود من یک bx2280 دارم که تا حالا تعویضش نکردم چونکه هرچی مانیتور جدید بوده اوردم کنارش کم اورده
به نظر من سری 500*2 و 700*2 سامسونگ که lcd هستن کیفیتشون از led های موجود تو بازار خیلی بهتره
آخه این دیگه خیلی داغون بود چه از لحاظ کیفیت و زاویه دید و رنگ و کنتراست ' یه زمانی الجی بهتربن ها رو میزد توی رنج قیمیتی پایین ' والا مطمینم حتی اگه سامسونگ همقیمت با اون رو هم بر میداشتم در این حد دیگه فاجعه نبود ولی از حرف فروشنده ترسیدم گفتم ۶۰ تومن بیشتر بدم شاید ایسوس بهتر باشه. توی نت هم امروز گشتم اکثرا گفتن سامسونگ و ایسوس بهترن ولی بیشتر نظرات رو ایسوس بود' ایسوس رو آدم بسته بندی محصولش رو میبینه کیف میکنه فکر نمیکنم همشون در یه حد باشن.... باید صبر کنم تا مانیتور بیاد ببینم چی میشه

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
یعنی تف به شرفشون! امروز رفتم مانیتور رو بگیرم می بینم اصلا گارانتی متفرقه هست! گفته بود سازگار! این یکی گارانتی بازرگانی مزخرف مهر بود!

به هر حال حتی به روی فروشنده هم نیاوردم چون دیگه توی این بازار مکاره ارزش نداره آدم بحث کنه! پول رو دادم اومدم بیرون...

این ایسوسی گرفتم و الان دارم باش پست میدم خیلی بهتر از الجی هست، حالا سرم خلوت شه میام مفصل درمورد مزایا و معایبش می گم...

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
نسبت به الجی هم کیفیت رنگها و هم زاویه دید بسیار بهتره، کلا کیفیتش راضی کننده هست ولی عالی نیست. (مدل vs197)
جنس بدنه و کیفیت ساخت بسیار خوبی داره به همراه بسته بندی مناسب و ست کامل لوازم جانبی (ظاهرش هم خوبه)
به نظر میاد مانیتور یه قسمتی داره برای باز کردن تا بشه زاویه عمودی را تنظیم کرد یعنی زاویه دید عمودیش ثابت هست و هر دقیقه نمیتونی تغییر بدی حالا باید بازش کنم این قسمتش رو ببینم چه طوری تنظیم میشه. نمیدونم چه طوری باز میشه این قسمت؟ کسی بلده کمک کنه؟

همین دیگه بقیش سلامتی....

بالا