• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مانیتور تلویزیون ۲۷ اینچ ال جی/کیف چرمی ایپد ۲/پایه متحرک مانیتور/فرمان بازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_p

Registered User
لایک‌ها
41
۱- یک دستگاه نمایشگر ال جی مدل M2794DPکه هم مانیتور و هم تلویزیون انالوگ و هم تلویزیون دیجیتال است و رزلوشن فول اچ دی است .
لینک به مشخصات فنی

به همراه این مانیتور/تلویزیون یک پایه دیواری به مدل ذیل که هم اکنون مطابق با عکس که مشاهده میفرمایید بر روی دیوار نصب است تقدیم میگردد.
پایه مانیتور

گارانتی این مانیتور ۵ روز پیش اتمام یافته است . جغبه و ملحقات استاندارد درون جعبه موجود است .

مانیتور فروخته شد

---------------------------------------------------
۲- کیف اصلی ایپد ۲ از برند درسا بر رنگ قهویی تیره و طرح پوست ماری نو میباشد و تا کنون استفاده نشده و تا کنون یک بار هم ایپد درون اون نرفته است .فاکتور خرید به تاریخ هفته گذشته میباشد.
ینک به سایت فروش مستقیم

مشاهده پیوست 88983

قیمت ۱۰۴هزار تومان

------------------------------------------------
۳- پایه مانیتور نو و استفاده نشده
لینک به فروش مستقیم

IMG_0702.jpg

قیمت 22هزار تومان

---------------------------------------

۴ -یک دستگاه فرمان بازی قابل اتصال به دستگاهای ps2 / ps3 /xbox360 / pcبرای فروش موجود است . این دستگاه دارای گارانتی لادیز بوده و ۲۶ تیر ۱۳۹۰ از هایپر استار به قیمت ۷۲هزار تومان خریداری شده .(فاکتور موجود است)
در نظر استفاده کننده فرمان بازی خیلی اقبالی نداشت به همین جهت هم قصد تبدیل به وسیله ای که قابل استفاده تر باشد است .
مارک دستگاه euro quantum و مدل فرمان Hi-Speed legendاست .

WP_000001.jpg

قیمت 45هزارتومان
-----------------------------------------------
کلیه اقلام فوف به هر کدام از عزیزان که به قیمت عرض شده خریدار باشن فورا واگذار میشود .
زیر قیمت عرض شده پیشنهاد بررسی میشود .
ارسال به شهرستان بعد از واریز وجهه به حساب بنده و ارسال با هزینه و روش درخواستی خریدار.
هر يك از اقلام با گوشي موبايل و همينطور هدفون يا اير فون حرفه اي و هدست بلوتوث تعويض ميشود .بديهيست ما به تفاوت بعد از قيمت گذاري كالاي طرفين نقدي خواهد بود.

Last edited:

jalaldavood

Registered User
لایک‌ها
137
دوست عزیز نمی دونم چطور میشه این جنسو با من به توافق رسیدیدو در حالی که من می خواستم به حساب شما پولو واریز کنم شما اقدام به زدن تایپیک کردید

ali_p

Registered User
لایک‌ها
41
دوست عزیز نمی دونم چطور میشه این جنسو با من به توافق رسیدیدو در حالی که من می خواستم به حساب شما پولو واریز کنم شما اقدام به زدن تایپیک کردید
شما از دیشب دارید من رو سوال پیچ میکنید و من هم عرض کردم که تا ظهر منتظر شما میمونم . در هر حال هر زمان که مطابق با توافق اقدام کنید به فوریت از تاپیک خارج خواهد شد .

jalaldavood

Registered User
لایک‌ها
137
من ظهر بهتون خبر دادم که حله ولی شما.من کی شمارو سوال پیچکردم فقط چند تا سوال از کیفیت صدای این ال سی دی کردم.نمیدونستم شما ناراحت میشید

ali_p

Registered User
لایک‌ها
41
من ظهر بهتون خبر دادم که حله ولی شما.من کی شمارو سوال پیچکردم فقط چند تا سوال از کیفیت صدای این ال سی دی کردم.نمیدونستم شما ناراحت میشید

ناراحت نشدم و نیستم .
توافق ما با اقدام شما جاری میشه و من ظرف مدت چند دقیقه پس از واریز وجهه مانیتور را از لیست خارج میکنم .
باز هم اگر سوالی داشتید (شما یا هر کس دیگر)از طریق پ خ پاسخگو هستم.

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
دوست عزیز کدوم شهر هستید ؟

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
میشه زحمت بکشی از قاب دور تی وی عکس واضح بزاری میخوام ببینم خط و خشش در چه حده

ali_p

Registered User
لایک‌ها
41
میشه زحمت بکشی از قاب دور تی وی عکس واضح بزاری نتامیخوام ببینم خط و خشش در چه حده

چون داخل فضای بسته است هر عکسی بزارم هدف شما رو تامین نمیکنه ولی شما از من بپذیرید که هیچ خط و خشی روی خود ال سی دی و روی قاب براق دور اون نیست . در صورت روائت هر خط بنده مسئول خواهم بود.

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
315 هستم .

ali_p

Registered User
لایک‌ها
41
عکس با کیفیت بالا تر به همراه ریموت و در حالت استفاده از تلویزیون دیجیتال به همراه نمایش منوهای اصلی مانیتور به پست اول اضافه گردید .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا