• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماهانه 200 هزار تومان بگیرید + مشاوره

sababazar

Registered User
لایک‌ها
7
ماهانه 200 هزار تومان بگیرید + مشاوره

سلام.وقت بخیر
دو تا سوال :
ادمینهای سایت هم نظرشون رو بنویسن

میخوایم ده نفر استخدام کنیم ماهانه 200 هزار تومان بهشون بدیم .کجای کشور مهم نیست .اینترنت داشته باشه فقط اما

به نظرتون کدوم موفق تر هستند :
یک انجمن بسازیم و این 10 نفر روزانه هر نفر حدود 200 مطلب بریزن داخلش (( انجمن در مورد همه موضوعات ، به خصوص عکس و استخدام و.. )
یا
هر نفر ده تا وبلاگ بسازه و رازنه هر کدوم رو با 10 تا 20 مطلب به روز کنه .

کدومش بیشتر جواب میده ؟

behnammazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگر سوالت رو توی تاپیک بحث و گفتگو بین وبمسترها مطرح می کردی بهتر بود.
به نظر من اگر روی یک سایت یا همون انجمن تمرکز کنی خیلی بهتره.
سریع تر بازدیدت زیاد میشه و احتمال موفقیتت بیشتر هست. ممکنه روی ده تا سایت که کاری کنی خیلی دیرتر به نتیجه برسی و اواسط کار باعث دلسردی و رها کردن همه چیز بشه. معمولا سایت هایی که با همکاری چند نفر (کار تیمی) ایجاد می شوند موفق تر هستند.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
انقدر دست زیاد شده که هیچ کدوم ! ;)

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
یعنی انجمنی راه اندازی کنید که روزانه 2000 تایپیک داره ! اسپم نمیشه این حجم کپی پیست؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز نویسنده استخدام بکنی . برای انجمن . اگر قرار باشه روزی 200 تا پست بدهد .
تازه پست ها کپی پیست محض هم باشند . برای فروم حداقلش را هم 50 تومان در نظر بگیریم .
روزی می شود 10 تومان . و ماهی 300 تومان .
اون وقت شما می خواهی طرف بیاید برایتان پست بزند روزی 200 تا و ماهی 6000 تا پست فقط 200 تومان .
بابا قیمت ها کلا رفتند بالا .
نه الان خیلی وقته .
من خودم چهار سال پیش روی یک انجمن فقط کپی پیست می زدم . مطلبی اون وقت که همه چیز ارزون بود . مطلبی 35 الی 40 می گرفتم .
یعنی اگر اون چهار سال پیش هم حساب بکنم . اگر 200 تا برای شما می زدم . و مطلبی هم 35 تومان می گرفتم می شد ماهی 210 تومان .
پس دوست عزیز حداقل قیمت کپی پیست محض 50 الی 75 تومان هست
و پست که عنوانش عوض بشود . مطلبی بین 75 الی 100 هست .
حالا حساب بکن . این برای انجمن بود .
برای وبلاگ بیشتر در می اید .
چون باید وبلاگ بسازد . دسته بندی ایجاد بکند . اسم خوب انتخاب بکند . به روز بکند . تگ بزند .
پس دوست عزیز روی قیمت های دادید کمی فکر بکنید
امیدوارم ناراحت نشده باشید . این فقط یک انتقاد سازنده ی خوب بود .
که امیدوارم کمکتان کرده باشد
در مورد سابقه خودم نیز می توانم بگوییم . شش سال سابقه در زمینه کسب درامد از نت دارم . در زمینه های مختلف .
ولی حالا برسم سر سوالتان
نگاه کنید اگر انجمن بزنید . باید مثلا 5 تا نویسنده استخدام بکنید . و بعد به هر کدام بگویید مثلا 50 تا پست بزنند . و همین گونه چند ماه ادامه بدهید .
وقتی مطالب زیاد شدند و ایندکس فروم خوب شد . می روید در زمینه انجمن خودتان . چند تا بنر خوب درست می کنید و تبلیغ می دهید در انجمن های دیگر
و جایزه در نظر می گیرید که مثلا اگر کاربری این مقدار پست بدهد و یا این مقدار فعال باشد جایزه اش این است .
پس این می شود راه شما در مورد انجمن
در مورد وبلاگ هم . در صورتی جواب می دهد . که مطالب را عنوانشان را عوض بکنند . تگ بزنند . و بعد از طریق همکاری در فروش .و پاپ اپ و غیره کسب درامد کرد
فعلا همین مقدار نوشتم
اگر نیاز به توضیح بیشتر بود بگویید بازم بنویسیم

sababazar

Registered User
لایک‌ها
7
از همه دوستان که همکاری میکنن سپاس گذاریم

ما انتقاد پذیریم ، چون انتقاد باعث پیشرفت هستش
ولی این هزینه ای که ما در نظر گرفتیم به چند علت هستش :
این کار ، یک کار بساز بفروشی نیستش که اخر سر مشخص باشه که سودش چقدر هست و... واسه همین یه خورده مشکل پیش میاد واسمون .
اما به نظر خودم ، چون انجمن بعد از یک مدت خودش کاربر میگیره و کاربر محور میشه ، بهتر میتونیم موفق بشیم . و چون توی انجمن ها اصلا موزیک و. عکس گذاشته نمیشه یا کم گذاشته میشه ، به نظرم موفق تر عمل میکنه
اما یه طورایی تبلیغات وبلاگی ، اسون تر هست .مثلا پست ثابت و...

ولی بازهم دوستان نظراتشون رو بگن

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
از همه دوستان که همکاری میکنن سپاس گذاریم

ما انتقاد پذیریم ، چون انتقاد باعث پیشرفت هستش
ولی این هزینه ای که ما در نظر گرفتیم به چند علت هستش :
این کار ، یک کار بساز بفروشی نیستش که اخر سر مشخص باشه که سودش چقدر هست و... واسه همین یه خورده مشکل پیش میاد واسمون .
اما به نظر خودم ، چون انجمن بعد از یک مدت خودش کاربر میگیره و کاربر محور میشه ، بهتر میتونیم موفق بشیم . و چون توی انجمن ها اصلا موزیک و. عکس گذاشته نمیشه یا کم گذاشته میشه ، به نظرم موفق تر عمل میکنه
اما یه طورایی تبلیغات وبلاگی ، اسون تر هست .مثلا پست ثابت و...

ولی بازهم دوستان نظراتشون رو بگن
دوست عزیز به همین خاطر بنده به شما گفتم تعداد نویسنده ها را کم بکنید . مثلا 5 تا بکنید حالا چه برای انجمن و چه برای وبلاگ
و تعداد مطالب را از 200 تا بکنید 50 الی 70 تا ولی مبلغ را بیشتر بکنید . این جوری می شود همان مبلغی را که به تعداد بیشتر می دادید الان می دهید
به این تعداد
حیف که فعلا کلا چند ماه پروژه تحویل نمی گرفتم . وگرنه خودم پیشنهاد های بهت می دادم حال می کردی
ولی نگاه کن روی انجمن کار بکنی و و انجمنت ویژگی های خوبی داشته باشد . کاربر جذب می کنه

sababazar

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
ما به مشکلاتی برخوردیم :

اول مشکلات وبلاگ :
این که مشخص نیست چه بلایی سر وبلاگ بیاد و... ایندکس نشدنش و مدیریت سختش برای 100 تا وبلاگ .به نظرم نمیشه روش کار کرد
اما انجمن :
این هم یه سری مشکلاتی داره :
درامد وبلاگ ها از پست ثابت و پاپ اپ هستش .اما انجمن یه خورده دستگاه عوض میشه و نمیشه پست ثابت گذاشت پاپ اپ هم تا حدی میتونه قابل قبول باشه و چون انجمن یک سری کاربرهای ثابتی رو به خودش میگیره ، نمیشه پاپ اپ گذاشت و بد میشه.

ما راه زیر رو انتخاب کردیم که دیشب تصمیم بر این شده :
میخوایم یه سایت وردپرسی بیاریم بالا به همراه ده تا ساب دامین در موضوعات مختلف و نویسنده ها داخل سایت ها فعالیت بکنن .
در سایت ها و ساب دامین ها چند مزیت وجود داره .البته نسبت به انجمن و وبلاگ
در وبلاگ : وبلاگ دست ما نیست ، یه هویی مشکلاتی واسه وبلاگدهی پیش میاد ، یه تبلیغات دارن خودشون ، محدودیت هایی وجود داره و.... ولی در سایت وجود نداره
مزیتش نسبت به انجمن هم اینه که : میتونیم پاپ اپ و پست ثابت بزاریم .البته انجمن مزیت این رو داشت که بعد از مدتی ، کاربر محور بشه و خودش بچرخه اما سایت این رو دیگه نداره

باز هم نظرات تون رو بیان کنید .به نتیجه ای خاص برسیم
انتقاد + پیشنهاد == پیشرفت

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اینم ایده ی خوبی هست . می توانید انجامش بدید .
ولی بنده یک نظر دیگر دارم
این سایت را بیارید بالا و در کنارش هم زمان انجمن را نیز بیارید بالا
این گونه با یک تیر دو نشان زده اید

sababazar

Registered User
لایک‌ها
7
اینم حرفیه .اما انجمن میره واسه ماه های دوم و...
چون اینقدر پشتوانه مالی نداریم . ما اول و دوم معمولا سایت ها درامد خاصی نداره
البته سایت ها بیاد بالا ، حد اقل اشتغال زایی میره روی 50 نفر
یه طرح واسه سایت پاپ اپ دارم که هر کسی همه سایت های پاپ رو ول میکنه

بالا