راه های درست کردن ماهی به تعداد آدم هاست.
معمولا تو مرکز ایران که چندان با ماهی سروکار ندارن یک نوع طبخ که اونهم سرخ کردن باشه رو ترجیح می دن.ولی یک سر تشریف ببرید شمال یا جنوب و تو شهر های ساحلی هر نوع ماهی دستور طبخ خودش رو داره و بیش از ده ها مدل طبخ ماهی رو بلدن.
بطور کلی ماهی های پهن مثل حلوا و کفشک برای سرخ کردن مناسبند.ماهی هایی که سر درشتی دارن مثل هامور یا شانک برای قلیه ماهی و ماهی شیر هم برای بخار پز کردن و ماهی های که تراکم چربی تو بافتشون بالاست مثل سالمون و کپور برای تو فر گزاشتن توصیه می شه.
شما یک سر بزن
کدوم ماهی ها خوشمزه ترند ؟ شاید چیزی دستگیرت شد.
چند مدل هم من بلدم که سر فرصت عرض می کنم خدمتتون