• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماه رمضان است و ....

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام. اگه کسی اینجا دلش گرفته .میخواد فیضی از ماه رمضان ببره یه سر به این سایت بزنه

www.Alghadr.ir

گوش دادن به قرائت های مختلف قرآن توسط قراء مختلف و معروف مصری و عربستانی القران الكريم, القرآن, گوش دادن, دریافت، اسکریپت ،قرآنی، القدر, mp3 quran, الفاتحة, البقرة, آل عمران, النساء, المائدة, الأنعام, الأعراف, الأنفال, التوبة, يونس, هود, يوسف, الرعد, إبراهيم, الحجر, النحل, الإسراء, الكهف, مريم, طه, الأنبياء, الحج, المؤمنون, النور, الفرقان, الشعراء, النمل, القصص, العنكبوت, الروم, لقمان, السجدة, الأحزاب, سبأ, فاطر, يس, الصافات, ص, الزمر, غافر, فصلت, الشورى, الزخرف, الدخان, الجاثية, الأحقاف, محمد, الفتح, الحجرات, ق, الذاريات, الطور, النجم, القمر, الرحمن, الواقعة, الحديد, المجادلة, الحشر, الممتحنة, الصف, الجمعة, المنافقون, التغابن, الطلاق, التحريم, الملك, القلم, الحاقة, المعارج, نوح, الجن, المزمل, المدثر, القيامة, الإنسان, المرسلات, النبأ, النازعات, عبس, التكوير, الانفطار, المطففين, الانشقاق, البروج, الطارق, الأعلى, الغاشية, الفجر, البلد, الشمس, الليل, الضحى, الشرح, التين, العلق, القدر, البينة, الزلزلة, العاديات, القارعة, التكاثر, العصر, الهمزة, الفيل, قريش, الماعون, الكوثر, الكافرون, النصر, المسد, الإخلاص, الفلق, الناس

Last edited:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
تلاوت استاد پرهیزگار هم اضافه شد

تلاوت منتخب استاد شهریار پرهیزگار أحمد بن علي العجمي سعد الغامدي سعود الشريم عبد الباسط عبد الصمد عبدالرحمن السديس عبدالله عواد الجهني فارس عباد ماهر المعيقلي محمد صديق المنشاوي مشاري العفاسي

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
:eek:fftopic:

من همیشه تو گفتگوی آزاد گیر میدادم که تاپیک مذهبیه باید بسته بشه تازه متوجه شدم که همه جای پرشین تولز این قانون حکم میکنه.
پس

6. بحث در مورد دين، سياست، مذهب، مقدسات و مسایل مربوطه در هر نوع و روش آن (چه موافق و چه مخالف) ، هيچ كمكي در راستاي نيل به اهداف فني سايت ننموده و تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
اسپم کردن فرومها توسط ارسال تبلیغ شما به صورت PM به کاربران هر کاربر 5 تومان با قابلیت سفارشی کردن کاربران دریافت کننده​
امضاشون هم که ترکونده.
اسپم!!! خدایا همه رو به راه راست هدایت کن

امضا مذهبی.

اگر مدیرا نخوان به امضاهای مذهبی گیر بدن من هم امضاهای 30 یا 30 خودم رو برمیگردونم.

1408

Registered User
لایک‌ها
57
امضاشون هم که ترکونده.
اسپم!!! خدایا همه رو به راه راست هدایت کن

امضا مذهبی.

اگر مدیرا نخوان به امضاهای مذهبی گیر بدن من هم امضاهای 30 یا 30 خودم رو برمیگردونم.
چرا داری می سوزی ؟

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31

من همیشه تو گفتگوی آزاد گیر میدادم که تاپیک مذهبیه باید بسته بشه تازه متوجه شدم که همه جای پرشین تولز این قانون حکم میکنه.
پس

6. بحث در مورد دين، سياست، مذهب، مقدسات و مسایل مربوطه در هر نوع و روش آن (چه موافق و چه مخالف) ، هيچ كمكي در راستاي نيل به اهداف فني سايت ننموده و تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.

آروم باش

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام

در مورد اینکه مذهبی اینجا نباید بحث بشه

اینجاها رو نگاه بندازین معلوم میشه
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2353725#post2353725

http://forum.persiantools.com/t112629.html

اینجا با اسلام مثل اینکه مشکل دارن وگرنه اینا رو باید پاک کرد
خدا همتون رو به راه راست هدایت کنه
اینم یکی دیگه
http://forum.persiantools.com/t133242.html
در ضمن اسپم هم مثل شماها که میگین هک نیست و مسئله آموزشی هست اینم مسئله اینه که یک ابتکار جدید در حوزه تبلیغات هست.

پس خوبه تو ین ماه مبارک رمضونی بجای اسپم کردن یکم ثواب ببرین.

امضام رو هم یکم جمع و جور کردم تا راحت شین

Last edited:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205

پس

شما خودت میگی اونوقت امضاتون

فیلمی 9 قسمتی درباره وقایع پیش و پس از انتخابات دهم + نسخه بلوتوث :«کودتای سوم»، در نه اپیزود
بیانیه دهها فعال دانشجویی دانشگاه‌های تهران: برخورد با دانشجویان را متوقف کنید، دانشگاه انبار باروت است
زمینه‌چینی دولت کودتا برای انقلاب فرهنگی دوم

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
شما خودت میگی اونوقت امضاتون

فیلمی 9 قسمتی درباره وقایع پیش و پس از انتخابات دهم + نسخه بلوتوث :«کودتای سوم»، در نه اپیزود
بیانیه دهها فعال دانشجویی دانشگاه‌های تهران: برخورد با دانشجویان را متوقف کنید، دانشگاه انبار باروت است
زمینه‌چینی دولت کودتا برای انقلاب فرهنگی دوم

چند روزی میشه که گیر دادم به امضاها و تاپیکها.
امضام رو عوض کردم ببینم امضای من اول پاک میشه یا امضای شما و همفکراتون.

Last edited:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
اینجا با اسلام مثل اینکه مشکل دارن وگرنه اینا رو باید پاک کرد
بعضی کاربرها مشکل دارن مثل خودم.
مشکل من اینکه اونطور که با تاپیک های سیاسی برخورد میشه با تاپیکهای مذهبی برخورد نمیشه یعنی مدیرها به قوانین احترام نمیزارن.
بحث در مورد دين، سياست، مذهب، مقدسات و مسایل مربوطه در هر نوع و روش آن (چه موافق و چه مخالف) ، هيچ كمكي در راستاي نيل به اهداف فني سايت ننموده و تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
شما اول عنوان این جایی که من سایت رو معرفی کردم بخونین. "معرفی وب سایت های فارسی" من اینجا سایتم رو معرفی کردم. در مورد امضا هم معلوم هست به سیاسی گیر میدن چون یه دفعه دیدی سایت ف-ی-لتر شد.

من یه تاپیک مذهبی تو گفتگوی آزاد اگه اشتباه نکنم زدم پاکش کردن. فقط نظر کاربرا رو در مورد یه تلاوت قرآن پرسیده بودم.
در مورد اسپم فروم ها هم یه تاپیک زدم پاکش کردن مجبور شدم تو امضام بذارم.

اگه بخوان به امضام هم گیر بدن. من میدونم با این فروم :)

اونایی هم که با اسلام مشکل دارن بهتره برم کمی تحقیق کنن. و دست از لجاجت بر دارن.

Last edited:

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
بعضی کاربرها مشکل دارن مثل خودم.
مشکل من اینکه اونطور که با تاپیک های سیاسی برخورد میشه با تاپیکهای مذهبی برخورد نمیشه یعنی مدیرها به قوانین احترام نمیزارن.

ازآواتورت معلومه:lol:
.
.
.
.
.
معذرت از استارتر تایپک به خاطر منحرف کردن بحث...

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
حاجی .

اینا اکثرا ترتیل بود.

قرائت نداری.؟

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
Last edited:

MD66

Registered User
لایک‌ها
205

شما کار و زندگی ندارین؟ خدا همرو به راست راست هدایت کنه.
اینجا ما بحث نمی کنیم اینجا قسمت معرفی سایت هست منم سایتم رو معرفی کردم حالا اگه باب میل شما نیست میتونید وارد سایت من نشید.

Last edited:

1408

Registered User
لایک‌ها
57

کافر لامذهب
شرتو کم می کنی از این تاپیک یا بیام چپ و راستت کنم

بالا