• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماوس بی سیم یا با سیم بخرم ؟ مسئله این است !!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
درود به دوستان
می خواستم یک ماوس از برند ریزر بخرم . ماوس قبلیم لاجیتک بی سیم بوده

می خواستم بدونم سیم ماوس های با سیم توی حرکت ماوس مشکلی ایجاد نمیکنه و به همون راحتی حرکت ماوس های بی سیم هست ؟ ( مخصوصا ماوس های ریزر )

و اینکه باتری ماوس های بی سیم چند سال کار میکنه ؟ ( برند ریزر )

مورد استفاده هم استفاده با کامپیوتر دسکتاپ هست شما ماوس بی سیم رو توصیه میکنید یا با سیم ؟ ( حمل و نقل هم ندارم ) و اولویت راحتی استفاده از ماوس هست

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
می خواستم بدونم سیم ماوس های با سیم توی حرکت ماوس مشکلی ایجاد نمیکنه و به همون راحتی حرکت ماوس های بی سیم هست ؟

درود..
بنظرم سوالتون برعکس بود! نمیدونم اشتباه گفتید یا دارید سر به سرمون میذارید !! :دی

اگه گیم بازی میکنید : یا ماوس با سیم بخرید ..حتی 50 تومنی.. یا ماوس بی سیم اگه میخواید بخرید حتما گیمینگ باشه و از شرکت معتبر باشه..
چون کلا توی حالت بی سیم کمی تاخیر چند میلی ثانیه یی هست که فقط توی گیم محسوس و مشخص میشه..

اگه برای استفاده شخصی و بدون گیم میخواید..
بی سیم و با سیم از نظر پاسخ دهی تقریبا یکی هستن..خب مسلما بی سیم دست پاگیر نیست و راحت تره.. (بی سیم برند متفرقه توی محیط ویندوز هم بعضا تاخیرش حس میشه و براز فرز کار کردن اذیت میکنه.. ) یبار یه بی سیم متفرقه خریدم.. کمی با تاخیر توی محیط ویندوز جابجا میشد موقع فرز کار کردن حسش میکردم و اذیت میکرد.. قدرت آنتن دهیش هم طوری بود که اگه دانگلش رو به پشت کیس میزدم با اخلال روبرو میشد و باید به یو اس بی جلو کیس میزدم که به ماوس نزدیک تر باشه..
sharmandegi.gif

در کل اگه برند غیر متفرقه میخواید بگیرید و کارتون در حد ویندوز و نرم افزار هست بی سیم مسلما بهتره.. سیمش توی دست و پا نیست..

نمیدونم پستم جامع بود و یا بازم جواب مد نظرتون رو نگرفتید!

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
باسیم به نظر من بهتره بنا به دلایلی... یه سری معایب بی سیم رو مینویسم
معایب بی سیم: نیاز به باطری یا شارژ - ریسک گم شدن دانگل - گران تر بودن- عدم سازگاری دانگل با برخی دستگاه های تلویزیونی و کنسولی و ...-

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
درود..
بنظرم سوالتون برعکس بود! نمیدونم اشتباه گفتید یا دارید سر به سرمون میذارید !! :دی

اگه گیم بازی میکنید : یا ماوس با سیم بخرید ..حتی 50 تومنی.. یا ماوس بی سیم اگه میخواید بخرید حتما گیمینگ باشه و از شرکت معتبر باشه..
چون کلا توی حالت بی سیم کمی تاخیر چند میلی ثانیه یی هست که فقط توی گیم محسوس و مشخص میشه..

اگه برای استفاده شخصی و بدون گیم میخواید..
بی سیم و با سیم از نظر پاسخ دهی تقریبا یکی هستن..خب مسلما بی سیم دست پاگیر نیست و راحت تره.. (بی سیم برند متفرقه توی محیط ویندوز هم بعضا تاخیرش حس میشه و براز فرز کار کردن اذیت میکنه.. ) یبار یه بی سیم متفرقه خریدم.. کمی با تاخیر توی محیط ویندوز جابجا میشد موقع فرز کار کردن حسش میکردم و اذیت میکرد.. قدرت آنتن دهیش هم طوری بود که اگه دانگلش رو به پشت کیس میزدم با اخلال روبرو میشد و باید به یو اس بی جلو کیس میزدم که به ماوس نزدیک تر باشه..
sharmandegi.gif

در کل اگه برند غیر متفرقه میخواید بگیرید و کارتون در حد ویندوز و نرم افزار هست بی سیم مسلما بهتره.. سیمش توی دست و پا نیست..

نمیدونم پستم جامع بود و یا بازم جواب مد نظرتون رو نگرفتید!
ممنون از پاسخت
برای گیمینگ که نمی خوام و برای استفاده روزمره هست
راستش ماوس بی سیم خوب باید بالای 4 تومن هزینه کنم و برای سیم دار 2.500 که اختلاف زیاده و باید واقعا تفاوت محسوس باشه که ارزش این هزینه رو داشته باشه

من الان ماوس لاجیتک بی سیم استفاده میکنم و می خوام ریزر بخرم این بار فقط برام مهمه سیم ماوس موقع حرکت ماوس آزاد دهنده نباشه و مانع حرکت راحت ماوس نشه و طوری باشه که همون حس ماوس بی سیم رو داشته باشم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
ممنون از پاسخت
برای گیمینگ که نمی خوام و برای استفاده روزمره هست
راستش ماوس بی سیم خوب باید بالای 4 تومن هزینه کنم و برای سیم دار 2.500 که اختلاف زیاده و باید واقعا تفاوت محسوس باشه که ارزش این هزینه رو داشته باشه

من الان ماوس لاجیتک بی سیم استفاده میکنم و می خوام ریزر بخرم این بار فقط برام مهمه سیم ماوس موقع حرکت ماوس آزاد دهنده نباشه و مانع حرکت راحت ماوس نشه و طوری باشه که همون حس ماوس بی سیم رو داشته باشم
استاد ما این همه بحث و تحلیل کارشناسی کردیم برای ماوس های رنج 100 تومن تا 1.200 بود..
شما خلافتون خیلی سنگین تره..:دی این ماوس هایی که شما دارید بهشون اشاره میکنید هر سیستمی لیاقتشون رو نداره :دی
من به شخصه هیچ تفاوت کیفیتی توی ماوس های بالای 900 تومن نمی بینم.. (بجز گیم)

@MihanV
@Mazi
شما هم نظرتون رو بگید لطفا...

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ممنون از کمکتون
ماوس ریزر v3 گرفتم فعلا که خوب بوده و راضیم

بالا