• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ماکسیما کارکرده

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوستان,
به نظرتون ماکسیمایی که حدودا ده سال(150 الی 200 هزار کیلومتر) کارکرده باشه ارزش خرید داره؟مخارجش چطوره؟
ممنون میشم تجربیات و نظراتتون رو به اشترک بذارین.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام دوستان,
به نظرتون ماکسیمایی که حدودا ده سال(150 الی 200 هزار کیلومتر) کارکرده باشه ارزش خرید داره؟مخارجش چطوره؟
ممنون میشم تجربیات و نظراتتون رو به اشترک بذارین.
سلام
به شرایط ماشین بستگی داره
اگر ماشین تک برگ سند (زیاد دست به دست نشده باشه) کم کارکرد و سالم باشه به جرئت میتونم بگم از خیلی از کره ای های صفر کیلومتر بهتر سواری میده .
ماکسیما هم ماشنیه که اگر واقعا خوب نگهداری شده باشه مدل 91 با 81 ش تفاوت محسوسی نداره برخلاف فرانسوی ها که افت محسوسی تو سواری دارن .
البته تو بحث خرید باید خیلی خیلی دقت کنید و مهارت کافی رو داشته باشید چون تو این رنج مدل اگر انجین نیاز به تعمیر داشته باشه حدود 8-7 میلیون تومن هزینه داره .باید توسط شخص ماهر کمپرس سرسیلندر گرفته بشه بلوک موتور چک بشه .گیرباکس چک بشه .
ترجیحا دنبال مدل های دستی باشید بهتره .
در مورد مخارج هم کمی بالاست .
بنده خودم هم دنبال این مدل ها هستم هنوز مورد مناسبی پیدا نکردیم .یه 86 بیرنگ 135 تا کار بود اگر اشتباه نکنم حدود 60 فروش رفت .چون نقره ای بود و ما دنبال رنگ سفید بودیم نخریدیمش.الان ظاهرا کمی قیمت ها بالا رفته .

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
به شرایط ماشین بستگی داره
اگر ماشین تک برگ سند (زیاد دست به دست نشده باشه) کم کارکرد و سالم باشه به جرئت میتونم بگم از خیلی از کره ای های صفر کیلومتر بهتر سواری میده .
ماکسیما هم ماشنیه که اگر واقعا خوب نگهداری شده باشه مدل 91 با 81 ش تفاوت محسوسی نداره برخلاف فرانسوی ها که افت محسوسی تو سواری دارن .
ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز.دقیقا به دلیل استهلاک پایین تر کارکرده ژاپنی رو به کارکرده فرانسوی یا کره ای مثل مگان یا آوانته ترجیح میدم.نظر شما در مورد استهلاک مزدا3 نسبت به ماکسیما چیه؟به نظرتون ارزش خرید کدوم بالاتره؟

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز.دقیقا به دلیل استهلاک پایین تر کارکرده ژاپنی رو به کارکرده فرانسوی یا کره ای مثل مگان یا آوانته ترجیح میدم.نظر شما در مورد استهلاک مزدا3 نسبت به ماکسیما چیه؟به نظرتون ارزش خرید کدوم بالاتره؟
خواهش میکنم دوست عزیز
ماکسیما 6 سیلندر هست و مزدا3 چهار سیلندر .مقایسه کردنشون عادلانه نیست چون در یک کلاس نیستند.مزدا3 استهلاک کمتری داره البته تفاوتشون خیلی کم هست و اتچنان محسوس نیست .
ماکسیما یکی از کم مصرف ترین 6 سیلندر های زمان خودش بوده .
از نظر بنده ماکسیما ارزش خرید بالاتری داره خصوصا برای شخصی که شتاب هم براش مهم باشه . مزدا3 تا 120-130 تا با elx یکی راه میره از نظر شتاب اصلا قابل مقایسه با ماکسیما نیست .
از نظر سواری و راحتی هم بنده ماکسیما رو ارجح میدونم .البته مزدا3 هم خوبی های خودش رو داره .

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
بنظرم تا این حد خسته نگیر ....
سعی کن مدل 89-88 بگیری ...

چون ماشین هرچی از عمرش بگذره ... خودبخود شل و ول میشه و داخل کابین به صدا میوفته !

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
ببین من یه ماکسیما داشتم ( مدل آخر 87 ) از حدود 80 هزار دستم بود تا حدود 130 و خورده ای . خداییش تنها خرجی که داشت روغن و فیلتر و لنت بوده + 1 بار پنچر شده بودم + 1 بار باطریش خالی شده بود ( لامپش روشن مونده بود o_O ) + تیغه های برف پاک کنش رو یه بار عوض کردم ( اونم به خاطر این بود که مجبور بودم ماشینو تو خیابون پارک بکنم . برف اومده بود بعد چون استفاده نکرده بودم برف روش یخ زده بود :confused: و 4 5 روز بعد که خواستم استفاده بکنم دیدم برف پاک کنش خوب تمیز نمیکنه ) ! خیلی دوسش داشتم . شتاب عالی . دوتا مشکل داره به نظر من :
1 - مصرف بالای سوخت . مال من حدود صدی 16 17 میسوزوند .
2 - آپشن و امکانات خاصی نداره .
از نظر ظاهر به نظرم قابل قبول بود و جذاب ولی از اون مهم تر هیبتش بود :rolleyes: . 5 متر ماشییین گوووونده . پههههن :general505: . جووون داررر:general606:
تازه من اصلا بهش نمیرسیدم :( . گناه داشت . 5 6 ماه یه بار کارواش میرفت :general507:

بالا