Initiative Q تلاشی است از طرف سابق PayPal برای ایجاد یک سیستم پرداخت جدید به جای کارتهای پرداخت که در دهه 50 طراحی شده است. این سیستم از ارز خود ، Q استفاده می کند و برای اینکه مردم بتوانند پس از آماده شدن سیستم ، کار خود را آغاز کنند ، آنها Qs را به صورت رایگان به افرادی که هم اکنون ثبت نام کرده اند اختصاص می دهند (این تعداد به تعداد بیشتری از مردم می پیوندند - بنابراین بهتر است زودتر بپیوندید). ثبت نام رایگان است و فقط نام و آدرس ایمیل شما را می پرسند. چیزی برای از دست دادن وجود ندارد اما اگر این سیستم پرداخت به یک روش پرداخت جهانی منجر شود Qs شما می تواند ارزش زیادی داشته باشد. اگر هفت سال پیش دریافت بیت کوین را از دست دادید ، نمی خواهید این را از دست دهید. در اینجا لینک دعوت من است:
هیچ محدودیتی برای ارسال لینک وجود ندارد ، اما در مجموع می توانید 5 دوست را تأیید کنید.
ابتکار Q فقط در صورت پیوستن افراد موفق می شود. هرچه افراد بیشتر دوستان خود را دعوت کنند ، احتمال دستیابی به هدف هر Q در حدود یک دلار آمریکا بیشتر می شود.
تیم -Q
اگر خواستین در پروژه شرکت کنید..حتما اپلیکیشن هم وصل کنید که کلی کیو بگیرین.(لوگین+نوتیفیکیشن روشن)-حتما باید 5 نفر را با لینک خودتون دعوت کنید.منتظر پیشنهای شما هستم.
هیچ محدودیتی برای ارسال لینک وجود ندارد ، اما در مجموع می توانید 5 دوست را تأیید کنید.
ابتکار Q فقط در صورت پیوستن افراد موفق می شود. هرچه افراد بیشتر دوستان خود را دعوت کنند ، احتمال دستیابی به هدف هر Q در حدود یک دلار آمریکا بیشتر می شود.
تیم -Q
اگر خواستین در پروژه شرکت کنید..حتما اپلیکیشن هم وصل کنید که کلی کیو بگیرین.(لوگین+نوتیفیکیشن روشن)-حتما باید 5 نفر را با لینک خودتون دعوت کنید.منتظر پیشنهای شما هستم.