من نمی تونم وارد سایت های مربوط به مایکرو سافت بشم. شما چطور؟ تصحیح: امروز مشکل رفع شده
Kamran_A کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 14 مارس 2006 نوشتهها 220 لایکها 0 7 آگوست 2006 #1 من نمی تونم وارد سایت های مربوط به مایکرو سافت بشم. شما چطور؟ تصحیح: امروز مشکل رفع شده
mahmood-gt2 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 15 دسامبر 2005 نوشتهها 504 لایکها 1 محل سکونت توی ماشین 7 آگوست 2006 #2 مال من که وارد سایت می شه. شاید ایراد از ISP باشه. اگه هم آپدیت نمی شه به خاطر اینه که مایکروسافت نمی ذاره ویندوزهای تقلبی که تو ایران هست آپدیت شن
مال من که وارد سایت می شه. شاید ایراد از ISP باشه. اگه هم آپدیت نمی شه به خاطر اینه که مایکروسافت نمی ذاره ویندوزهای تقلبی که تو ایران هست آپدیت شن
من کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 18 مارس 2005 نوشتهها 1,402 لایکها 167 11 آگوست 2006 #3 بچه ها این فایل dll چیه که جدیدا مایکروسافت توی سایتش گذاشته ؟
Kamran_A کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 14 مارس 2006 نوشتهها 220 لایکها 0 12 آگوست 2006 #4 به نقل از من : بچه ها این فایل dll چیه که جدیدا مایکروسافت توی سایتش گذاشته ؟ کلیک کنید تا بازشود... من چیزی نمی دونم. میشه یک کم توضیح بدی؟
به نقل از من : بچه ها این فایل dll چیه که جدیدا مایکروسافت توی سایتش گذاشته ؟ کلیک کنید تا بازشود... من چیزی نمی دونم. میشه یک کم توضیح بدی؟
mo|-|sen Registered User تاریخ عضویت 4 آگوست 2005 نوشتهها 1,368 لایکها 50 محل سکونت KASHAN 12 آگوست 2006 #5 به نقل از من : بچه ها این فایل dll چیه که جدیدا مایکروسافت توی سایتش گذاشته ؟ کلیک کنید تا بازشود... کجا دیدی؟؟
به نقل از من : بچه ها این فایل dll چیه که جدیدا مایکروسافت توی سایتش گذاشته ؟ کلیک کنید تا بازشود... کجا دیدی؟؟