سلام دوستان
دیدم از کسی بخاری بلند نمیشه خودم تاپیک زدم همونجور که پارسال به سازمان بازرسی شکایت کردم و مامور پست نیم ساعت داشت منتمو میکشید که شکایتو پس بگیرم آخرشم یه نفر حاضر نشد چند تا نمونه فاکتور بفرسه واسم تا حداقل بدونن که ما احمق نیستیم
ولی خب مثل این که یه چیزی از احمق بدتریم ( با عرض معذرت ) بی خیال
از ماست که بر ماست
تا چند روز پیش من نمیدونستم که :
1- خدمات cod بيش از 35 الي 80 درصد هزينه ارسال را شامل مي شود
2 - هزينه cod يا همان پرداخت در محل علاوه بر هزينه هاي مرسوم ارسال است كه در سفارشات برگشتي نبايستي دريافت شود
به غیر از شرکت فروتل همه شرکت ها از جمله پارس پیک , ایران مارکت سنتر و ... این مبلغ رو میخورن و به ماها برگشت نمیدن
لطفا این لینک رو به شرکت طرف قراردادتون بفرستید و ازشون توضیح بخواین
یه دست صدا نداره دوستان
این ها نه تنها باید به این رویه دیگه ادامه ندهند بلکه باید مبالغ قبلی رو هم برگردونن به ما
اگه نتونیم حقمون رو بگیریم واقعا خیلی گاگول تشریف داریم :happy:
متن کاملا جدی بود و اونقدر عصبانی ام از بی بخاری بعضیا که الان دارم از شدت خشم به خودم میلرزم
یا علی
کلمات کلیدی : دزدی ایران مارکت سنتر - کلاه برداری ایران مارکت سنتر - دزدی پارسپیک - کلاه برداری پارس پیک
به امید خدا اینم بره پیج اول گوگل دلم خنک بشه :happy:
دیدم از کسی بخاری بلند نمیشه خودم تاپیک زدم همونجور که پارسال به سازمان بازرسی شکایت کردم و مامور پست نیم ساعت داشت منتمو میکشید که شکایتو پس بگیرم آخرشم یه نفر حاضر نشد چند تا نمونه فاکتور بفرسه واسم تا حداقل بدونن که ما احمق نیستیم
ولی خب مثل این که یه چیزی از احمق بدتریم ( با عرض معذرت ) بی خیال
از ماست که بر ماست
تا چند روز پیش من نمیدونستم که :
1- خدمات cod بيش از 35 الي 80 درصد هزينه ارسال را شامل مي شود
2 - هزينه cod يا همان پرداخت در محل علاوه بر هزينه هاي مرسوم ارسال است كه در سفارشات برگشتي نبايستي دريافت شود
به غیر از شرکت فروتل همه شرکت ها از جمله پارس پیک , ایران مارکت سنتر و ... این مبلغ رو میخورن و به ماها برگشت نمیدن
لطفا این لینک رو به شرکت طرف قراردادتون بفرستید و ازشون توضیح بخواین
یه دست صدا نداره دوستان
این ها نه تنها باید به این رویه دیگه ادامه ندهند بلکه باید مبالغ قبلی رو هم برگردونن به ما
اگه نتونیم حقمون رو بگیریم واقعا خیلی گاگول تشریف داریم :happy:
متن کاملا جدی بود و اونقدر عصبانی ام از بی بخاری بعضیا که الان دارم از شدت خشم به خودم میلرزم
یا علی
کلمات کلیدی : دزدی ایران مارکت سنتر - کلاه برداری ایران مارکت سنتر - دزدی پارسپیک - کلاه برداری پارس پیک
به امید خدا اینم بره پیج اول گوگل دلم خنک بشه :happy:
Last edited: