• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ما نه بزرگترین سایت هستیم و نه بهترین اما ..

mechondak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ....

منم یه وبلاگ دارم که نزدیک به 2 ماه هست راه انداختمش . اما خوب با تلاشی که کردم تا الان 70000 بازدید داشته و حدودا 650 تا پست .... به نظر خودم بد نیست ( برای تجربه اول ) :blush:

اما هدف من از زدن وبلاگ فقط این بود که سورس خیلی قوی که دارم رو دراختیار دیگر دوستان هم بزارم . سورس قوی هم که میگم توضیحی ندارم براش . میتونین خودتون وبلاگ رو مشاهده کنید و برای این کلمه قضاوت کنید .

سیستم اصلی وبلاگ به این صورت هست که >

هرکسی ، هرچیزی رو که بخواد فقط کافیه اسم بگه ==> حداکثر 12 ساعت بعد میتونه اونرو دانلود کنه .

پشتیبانی از لینکها به صورت 99% هستش ( تمامی لینکهای خراب قابلیت تعویض رو داره . بازیابی پسورد 100% هست و .... ) اون 1% استثنا هست که خوشبختانه تا الان چیزی نبوده !

به هرحال معذرت اگه چیزی این وسط بود که بوی تعریف کردن رو میداد اما خوب خرج پی بردن به درستی و نادرستی این حرفها فقط یک نگاه کردن کوچیک به وبلاگ هستش .

زمینه کاری ( فیلم خارجی . بازی . نرم افزار . کرک . قالب سایت . موزیک خارجی و ..... (
امیدوارم بدرد کسی بخوره . در ضمن همونطور که گفتم من 2 ماه هست اینکاررو شروع کردم و اولین تجربه ام رو پشت سر میزارم . شدیدا به نظرات و انتقادات شما سروران و استادان نیازمندم ...

با تشکر از شما دوست عزیز که وقتت رو گذاشتی و اینارو خوندی . امیدوارم 2 دقیقه وقت داشته باشی که وبلاگ رو هم ببینی و قضاوتت رو 100% درست بکنی .​

بالا