اینو یکی ارسال کرده بود به ایمیلم نمی دونم واقعیت داره یا نه. شما بگید؟
Mamadex کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 7 دسامبر 2008 نوشتهها 19 لایکها 0 سن 35 محل سکونت اهواز 12 دسامبر 2008 #1 اینو یکی ارسال کرده بود به ایمیلم نمی دونم واقعیت داره یا نه. شما بگید؟
silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 25 جولای 2005 نوشتهها 1,905 لایکها 479 سن 38 محل سکونت Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------ 13 دسامبر 2008 #2 به نقل از Mamadex : اینو یکی ارسال کرده بود به ایمیلم نمی دونم واقعیت داره یا نه. شما بگید؟ کلیک کنید تا بازشود... جالب بود منم اولش نفهمیدم دقیقا چه ماده ای منظورشه شاید اگه منم بودم امضا می کردم ( البته قبلش سوال می کردم که چه ربطی به دولت داره )
به نقل از Mamadex : اینو یکی ارسال کرده بود به ایمیلم نمی دونم واقعیت داره یا نه. شما بگید؟ کلیک کنید تا بازشود... جالب بود منم اولش نفهمیدم دقیقا چه ماده ای منظورشه شاید اگه منم بودم امضا می کردم ( البته قبلش سوال می کردم که چه ربطی به دولت داره )
Bella_aster مدیران قدیمی تاریخ عضویت 21 آپریل 2007 نوشتهها 6,331 لایکها 2,615 محل سکونت Tehran 13 دسامبر 2008 #3 فکر کنم اینجا بهتر باشه ... Mamadex امیدوارم اشتباه بنده رو ببخشید ... Last edited: 13 دسامبر 2008