برای تبدیل فرمت mkv به dvd از چه نرم افزاری استفاده کنم که زیر نویس هم رو ساپورت کنه؟
M miladali328 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 17 جولای 2013 نوشتهها 11 لایکها 3 22 جولای 2013 #1 [FONT="]برای تبدیل فرمت [/FONT]mkv [FONT="]به [/FONT]dvd [FONT="] از چه نرم افزاری استفاده کنم که زیر نویس هم رو ساپورت کنه؟[/FONT]
[FONT="]برای تبدیل فرمت [/FONT]mkv [FONT="]به [/FONT]dvd [FONT="] از چه نرم افزاری استفاده کنم که زیر نویس هم رو ساپورت کنه؟[/FONT]
unknown boy Registered User تاریخ عضویت 1 جولای 2011 نوشتهها 1,019 لایکها 918 23 جولای 2013 #2 به نقل از miladali328 : [FONT=&]برای تبدیل فرمت [/FONT]mkv [FONT=&]به [/FONT]dvd [FONT=&] از چه نرم افزاری استفاده کنم که زیر نویس هم رو ساپورت کنه؟[/FONT] کلیک کنید تا بازشود... باید در بخش مالتی مدیا سوال میکرید! البته به اندازه کافی راجع به این مسئله صحبت شده و نیازی به ایجاد تاپیک جدید نیست! تاپیکهای موجود را مطالعه کنید.
به نقل از miladali328 : [FONT=&]برای تبدیل فرمت [/FONT]mkv [FONT=&]به [/FONT]dvd [FONT=&] از چه نرم افزاری استفاده کنم که زیر نویس هم رو ساپورت کنه؟[/FONT] کلیک کنید تا بازشود... باید در بخش مالتی مدیا سوال میکرید! البته به اندازه کافی راجع به این مسئله صحبت شده و نیازی به ایجاد تاپیک جدید نیست! تاپیکهای موجود را مطالعه کنید.