• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

متخصصین سئو سوال دارم

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
1- اینکه تعداد کلمات یک پست حوالی 1800 تا بشه چقدر اهمیت داره ؟ اکثر مقاله هایی که تو سایت های خارجی هست و ترجمه میکنم حوالی 900 کلمه میشن

2- من یه سایت در زمینه سلامتی دارم . در واقع یه مجله سلامتیه که مرتب تولیدمحتوا داره و محصولی برای فروش نداره . هدف فقط افزایش بازدید سایت برای گرفتن تبلیغاته. برای چنین سایتی بهترین استراتژی تولید محتوا چیه ؟ مثلا اگر قراره در مورد شکلات تلخ چهارتا مقاله بذارم ، در افزونه yoast seo برای هر مقاله کلمه کلیدی همه رو "شکلات تلخ" بذارم ؟

Morteza.azimi1375

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام وقتت بخیر
چون تو این حوزه تجربه خیلی بالایی دارم راهنمایی های اصلی رو بهت میگم ولی ادامش رو خودت برو سراغش :)
ببین تعداد کلمات یک مقاله اصلا به معنای قوی بودن اون نیست ! اگر هدف کاربر از سرچ دیدن یک مقاله باشه اونجا تعداد کلمات میتونه تاثیر پیدا کنه. ولی قبلش باید مشخص کنی که طرف اصلا نیتش از سرچ چیه
و بعد اون هم استراتژی محتوایی خیلی موفق برای سایت های وبلاگی، استراتژی خوشه محتوا هست که در این ویدئو میتونی ببینی چی به چیه .
برای مثال من یه مدت کوتاهی با درمانکده همکاری داشتم و روی وبلاگش کار کردیم. عرض 3 ماه وبلاگش رو روی کلماتی مثل تبخال، خال صورت آوردم صفحه اول و حتی استراتژی وبلاگش رو هم کامل نکردیم.
در مورد نیت کاربر هم میتونی مقاله تخصصی ای رو که داخل سایت نوشتم بخونی
https://jazbmarketing.ir/search-intent-seo/

بالا