• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

متدهای جدید وب سایت سازی

navid_gh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه ی بچه
قصدم از باز کردن تاپیک اینه که بچه ها با چند متد عالیه وب سایت سازی آشنا شن
بچه ها من خودم به تازگی می خوام از متد MVC یا همون Module-View-Control که برای جداسازی فایل ها و مدیریت قوی تر و داینامیک بودن بیشتر در تغییرات می باشد استفاده کنم که به نظرم جدیدترین روش هست
من از بچه ها درخواست دارم اگر هر کدوم از بچه ها که سایت سازی می کنن از این روش استفاده کردن مارو با تجربیاتشون آشنا کنن که دیگه دوباره کاری نکنیم و همه ی بچه ها دانششون تو این زمینه بالا بره
از همتون درخواست دارم اگر این کارو کردین و از این متد یا متدهای دیگه استفاده کردین همینجا بگید و اینکه کار متد رو هم اگر مقدور براتون توضیح بدید که وب سایت سازی ایرانی های داخل اینهمه داغون نباشه و کلا رو به حرفه ای شدن بریم
ممنون از این تاپیک ساده رد نشید
منتظر پست ها تون هستم
:):):):)

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
البته MVC یعنی Model View Controller

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
MVC از خیلی سال پیش در برنامه نویسی تحت ویندوز مطرح بوده... در مورد این تکنیک تحت وب هم میشه گفت در واقع جدا سازی کد از قالبه! یعنی استفاده از template ، و کد نویسی جدا از طرح.

navid_gh

Registered User
لایک‌ها
0
البته MVC یعنی Model View Controller
حق با شماست من اشتباه کردم
MVC از خیلی سال پیش در برنامه نویسی تحت ویندوز مطرح بوده... در مورد این تکنیک تحت وب هم میشه گفت در واقع جدا سازی کد از قالبه! یعنی استفاده از template ، و کد نویسی جدا از طرح.
خوب عزیز این خیلی خوبه که شما دو عزیز استقبال کردیدن
ولی اگر خودتون از این روش استفاده می کنید بیشتر بروبچ رو در جریان بذارید یکیش خود من:D
اگرم از روش های دیگم استفاده می کنید نام ببرید و یه توضیح مختصر یا اگه خیلی خواستی مرام بزاری کامل بگو:blink::blush:
بازم ممنون
بچه ها بیان تو بحث شرکت کنید بزارید این تاپیک حداقل یه جمع آوری تجربیات باشه:wacko:

بالا