• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

متريال معماري براي تري دی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان پاک سلام و خسته نباشید

من چند تا سوال دارم که امیدوارم یه بنده ی چست و چابک خداوند پیدا بشه و جواب من رو بده …
1- برای ساختن انواع متریال شیشه چکار باید کرد ؟ بطور مشخص دنبال شیشه رفلکس آبی هستم ( جوری که تصویر آسمان توش دیده بشه ) و همچنین شیشه ی نیمه شفاف که در نمای ساختمان ها بکار میره ...
2- الان یکسری نمای آلومینیومی مد شده – منظورم alucobond هست – کسی می دونه متریالش رو چجوری باید بسازم یا از کجا باید دانلود کنم ؟
3- جایی رو می شناسید که بشه از اونجا انواع متریالهای معماری ( ساختمانی ) رو دانلود کرد ؟

از پاسختون متشکرم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
محل مطرح کردن سوالم رو بد انتخاب کردم یا اینکه کسی جوابی برای من نداره ؟ :(

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از CP-YOU :
دوستان پاک سلام و خسته نباشید

من چند تا سوال دارم که امیدوارم یه بنده ی چست و چابک خداوند پیدا بشه و جواب من رو بده …
1- برای ساختن انواع متریال شیشه چکار باید کرد ؟ بطور مشخص دنبال شیشه رفلکس آبی هستم ( جوری که تصویر آسمان توش دیده بشه ) و همچنین شیشه ی نیمه شفاف که در نمای ساختمان ها بکار میره ...
2- الان یکسری نمای آلومینیومی مد شده – منظورم alucobond هست – کسی می دونه متریالش رو چجوری باید بسازم یا از کجا باید دانلود کنم ؟
3- جایی رو می شناسید که بشه از اونجا انواع متریالهای معماری ( ساختمانی ) رو دانلود کرد ؟

از پاسختون متشکرم

1. آموزش شیشیه Realistic رو اینجا میتونین بخونین ، برای رفلکس هم تنظیمات مخصوص به خود رو باید در Material Editor اعمال کنین ( توضیحات مربوطه با توجه به مکس)
2. با alucobond آشنایی ندارم.
3. مرجع خاصی سراغ ندارم ، به طور کلی : evermotion.org ، forums.cgsociety.org ، 3dm3.com
برای CAD هم ، cadforum.cz

...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از Pixar :
1. آموزش شیشیه Realistic رو اینجا میتونین بخونین ، برای رفلکس هم تنظیمات مخصوص به خود رو باید در Material Editor اعمال کنین ( توضیحات مربوطه با توجه به 3DsMax (
2.
2. با alucobond آشنایی ندارم.
3. مرجع خاصی سراغ ندارم ، به طور کلی : evermotion.org ، forums.cgsociety.org ، 3dm3.com
برای CAD هم ، cadforum.cz

...

دوست عزیز ممنون از پاسخ شما
مورد 1 و 3 خیلی به دردم خورد ... در مورد دومی هم اشکالی نداره ... یه کاریش می کنم
ممنون
راستی این مورچه ی خوشگلی هم که توی آواتارتونه خیلی کیوته و ماچه ...

بالا