• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

متن کامل گفتگوی مهدیکا با مدیر سایت سئوموز فارسی

mahdika

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
مهدیکا: آقای امیرسینا زمانیان عزیز، شما در عرض چند ماه تونستید سایت سئوموز رو به یکی از منابع معتبر سئو در زبان فارسی تبدیل کنید،
سرعت رشد سایت شما بسیار چشمگیر بوده به علاوه اینکه تونستید در اولین نوروز بعد از تولد سئوموز در حالی که هجدهمین نوروز عمرتون رو تجربه می کردید علاقه مندان به طراحی و بهینه سازی سایت رو با یک خبرنامه قوی غافلگیر کنید، تصور میکنم تجربه زیاد شما در راه اندازی سایت ها زمینه ساز موفقیت سئوموز فارسی شده، سئوموز چندمین سایت شماست و فعالیت های شما در زمینه کامپیوتر و اینترنت از چه سالی آغاز شده است؟
امیرسینا زمانیان: سئوموز اولین سایت شخصی بنده هست. تجربه من از وبلاگ در بلاگفا با موضوع تاریخ شروع شد. به سمت وبلاگ های دانلود هم رفتم. تجربه اصولی من با کار در انجمن ها شروع شد. فعالیت خیلی حرفه ای تر و متمرکز تر من در دنیای وب از چهارم دبستان شروع شد با تشویق یکی از اقوام و بعد ها با ایجاد یک وبلاگ دعوت از سمت انجمن ها برای من اومد و کار من ادامه داشت. در طول این مدت در سایت خیلی از دوستانم کار کردم و سئوموز اولین سایتی هست که به نام خود من فعالیت میکنه و مدیریت کل اون برعهده ی خود من هست. سال هم درست یادم نیست خیلی دوست دارم خودم بدونم از کی کار با کامپیوتر را شروع کردم، تنها چیزی که یادمه اینه که من بودم و کامپیوتر و یک دنیای پر از فان.
مهدیکا: بسیار جالبه، علاقه مند شدم بدونم شما که از همان ابتدا با کامپیوتر بزرگ شدید برای انتخاب رشته ی دانشگاه بدون معطلی مهندسی نرم افزار یا فناوری اطلاعات را انتخاب نموده و یا اینکه به سمت سایر شاخه های علمی سوق پیدا خواهید کرد؟
امیرسینا زمانیان: علاقه ی من در ابتدا به سمت مکانیک بود و کماکان هم هست اما بنا به نیاز کاری و این که کار باید دقیق تر انجام بشه تا پراکنده، انتخاب من در حال حاضر رشته کامپیوتر هست هر چند این رشته در کشور ما آینده درخشانی نداره و دید خوبی هم زیاد از این رشته در میان افراد جامعه نیست.که اون هم به دلیل مشکلات رویه تحصیلی ما هست.
مهدیکا: از چه زمانی به سئو علاقه مند شده و ایده راه اندازی سئوموز چطور به ذهن شما رسید؟
امیرسینا زمانیان: علاقه ی من به سئو شاید خیلی قدیمی نباشه خیلی از دوستان حال حاضر من کسانی بودند که ازشون سوال میکردم و حتی برای بعضی از سایت ها درخواست سئوسازی هم ازشون کردم. علاقه ی من به سئو از زمانی شروع شد که شنیدم سایت سئوموز مرجع یاهو را بهینه سازی کرده و به همین دلیل به این سمت جذب شدم. راه اندازی سئوموز انتخاب نام و همه چیز فقط در ۲ روز انجام شد اما در دسترس عموم قرار گفتن بعد از یکی دو ماه بود.
مهدیکا: آقای زمانیان عزیز، در محیطی که بسیاری از کارشناسان عرصه وب به بهانه رقابت خودشون رو از همکاری و تعامل با سایرین محروم کرده اند، خبر برگزاری یک کنفرانس تیمی توسط جنابعالی، آقای امیر حیدری و آقای مسعود فاطمی برای خیلی از مخاطبین جذاب بود، هدف شما از این همکاری چیه و چطور میشه روحیه فعالیت های تیمی رو در محیط اینترنت ترویج کرد؟
امیرسینا زمانیان: دقیقا هدف ما از برگزاری این نوع کنفرانس ها عوض کردن نوع رقابت بین سایت ها هست. رقابت در میان سایت ها خاص ایران نیست بلکه در همه ی دنیا وجود داره اما در کشور ما رقایت بعنی تخریب سایت دیگر به هر روش. از زمانی که فکر سئوموز در ذهن من ایجاد شد کلا میخواستم سایت متفاوتی راه بندازیم چون میدونستیم با رویه تخریب دیگران کسی به جایی نمیرسه بلکه با اشتراک گذاشتن هست که همه به همه چی میرسند. انتخاب مخاطب هم، سایتی هست که نشون میده قدرتی داره که حاضر هست با رقبا در کنار دوستی کار کنه، برای ما همکاری و یا لینک دادن در مقالات به سایت های دیگر زبان فارسی یک کار جالب هست چون دیدیم نتایج و بازخورد کاربران خوب بوده. همینجا اعلام میکنم که ما در سئوموز حاضر به همکاری با هر سایتی هستیم سایت های همکار و یا سایتهایی که دارای موضوع خوب و قوی میباشند.
مهدیکا: در حال حاضر در صفحه نخست سئوموز فارسی دو اینفوگرافیک به چشم میخوره، به چه علت به سمت اینفوگرافیک رفتید و تعریف شما از یک اینفوگرافیک خوب چی هست؟
امیرسینا زمانیان: یکی از اصول داشتن سایت خوب و نوشتن یک مقاله خوب ایجاد محیطی هست که کاربر بتونه با محتوای شما ارتباط قوی برقرار کنه. اینفوگرافیک همیشه برای خود من جالب بوده چون چیزی که ما شاید به سختی بتونیم با مطلب به کاربر القا کنیم با یک تصویر اونها رو به کاربر میرسونیم. ما در آینده برنامه های خاصی برای اینفوگرافیک داریم و به صورت حرفه ای تر به این بخش خواهیم پرداخت. در مورد یک اینفوگرافیک خوب به نظر من اون اینفوگرافیکی خوبه که مطالب را کامل به کاربر برسونه خیلی از اینفوگرافیک ها هستند که در کنار زیبایی باعث گیج شدن کاربر هم میشوند. از نظر من زیاد یا کم بودن مهم نیست مهم اینه که اولا اینفوگرافیک به روز باشه و براساس نیازهای روز کاربر ما باشه و دوما مطلب را کامل و دقیق بیان کنه.
مهدیکا: موضوعی که در سئوموز فارسی بیشتر از سایت های مشابه مورد بررسی قرار میگیره، بهینه سازی سایت در موتور جستجوی بینگ هست در حالی که به نظر میرسه سرمایه گذاری روی گوگل مدیران سایت رو به خواسته هاشون می رسونه، با این وجود چرا به بینگ نیز می پردازید؟
امیرسینا زمانیان: دوست داشته باشیم یا نداشته باشیم سئو در گوگل خلاصه میشود.گوگل هست که قوانین سئو را مشخص میکند در عین جاه طلبی هایی که دارد. در زمانی که ما کار سئوموز را شروع کردیم خوشبختانه برخورد کردیم با زمانی که بینگ هم قوانین جدید را وارد دنیای سئو کرد. خیلی ها فکر میکنند قانون شبکه های اجتماعی را گوگل ایجاد کرد در حالی که بینگ با دست گذاشتن بر روی یک سایت که میدونست براش موفقیت میاره یعنی فیسبوک شبکه های اجتماعی را هم وارد دنیای سئو کرد. شاید تا چندین سال آینده بینگ نتونه نقش خاصی در سئو داشته باشه اما براساس آمارهایی که هر سال منتشر میشه مبنی بر درصد استفاده کاربران از موتورهای جستجو و رشد خوب بینگ به نظر ما آینده ی خوبی برای بینگ خواهد بود. پس ما کاری را شروع کردیم که در کوتاه مدت به هیچ وجه برای ما نتایجی را به دنبال نخواهد داشت اما در طولانی مدت فکر میکنیم میتونیم به کاربرامون چیزی بدیم که نیاز دارند. لازمه و کلید موفقیت یک سئوی خوب و سئوکار قوی بودن آینده نگری هست.
مهدیکا: آقای زمانیان عزیز، خبرهای مربوط به الگوریتم پاندای گوگل، نگرانی های زیادی برای مدیران سایت ایجاد کرده، سوال بنده از شما اینه که آیا هستند سایت هایی که بعد از آمدن پاندا نه تنها وضعیتشان بدتر نشده بلکه رشد کرده و در سرچ ها بالاتر آمده اند؟ در صورتی که پاسخ شما مثبت است، ویژگی مشترک این سایت ها چیست؟
امیرسینا زمانیان: راستشو بگم برای خود من، خودم چیزی ندیدم از سایت هایی که افزایش خاصی داشته باشند. هنوز هم هر روز دارم خبر کاهش ورودی ها را دریافت میکنیم مخصوصا از سایت های تفریحی و فروشگاه ها. اما در سایت هایی که افزایش بازدید و حتی رنک داشته اند من تنها یک نکته مشترک قوی میبینم اونهم محتوای قوی هست. محتوای قوی حتما نباید اختصاصی باشه بلکه میتونه گزیده ای از بهترین مقالات باشه. این کار را ما بر روی یک سایت تفریحی هم انجام دادیم و دیدیم که در کنار مطلب کپی اختصاصی هم قرار گرفت و نتایج خوبی هم گرفتیم که نشون داد واقعا محتوا پادشاه سئو هست.
مهدیکا: فعالیت در گوگل پلاس چقدر برای شما اثربخش بوده و فکر می کنید برای رشد در گوگل پلاس چه مسیری رو باید انتخاب کرد؟
امیرسینا زمانیان: اول این که بدونیم شبکه های اجتماعی سایت ما نیستند این اصل اول فعالیت در شبکه های اجتماعی هست اگر رئیس جمهور هستید یا فرد عادی با هم برابر هستیم و باید با مردم باشیم و در راستای نیاز مردم کار کنیم. این اصل در گوگل پلاس هم هست که فقط شیر کننده لینک ها نباشیم. در قدم دوم باید سعی کنیم روابطمونو قوی کنیم و با افراد مختلف ارتباط برقرار کنیم سایت های زیادی هم ایجاد شده که میتونه براساس علاقه ی شما افراد را پیدا کنه. اگر هم سایت دارید باید یک صفحه ی اختصاصی بسازید و متصل کنیم به سایت خودتون. اینها اصل اول فعالیت در شبکه های اجتماعی و مخصوصا گوگل پلاس هست. فعالیت در شبکه های اجتماعی چندین دلیل میتونه داشته باشه که ما توی هدف هامون موفق بودیم.
مهدیکا: اگر شخصی که اخیرا به سئو علاقه مند شده است از شما منابعی بسیار ساده، قابل فهم و به زبان فارسی بخواهد، جنابعالی چه سایت ها و یا کتابهایی را برای شروع مطالعه در مورد بهینه سازی وب پیشنهاد خواهید کرد؟
امیرسینا زمانیان: من اولین کتابی که پیشنهاد میدم به هر فردی Art Of SEO هست. همه باید با این کتاب شروع کنند البته نسخه کاملش. سایت هم زیاد هستند توی سایت های فارسی تورتکآموزش های خوبی داره. یک ادمین هم که دوست نزدیک من هست و به همه پیشنهاد میکنم. سایت انگلیسی هم Search Engine Land , Search Engine Watch و حتما Seomoz.org
راستشو بخوام بگم ما کتاب خوب و کامل در حد کتابی که نام بردم در زبان فارسی نداریم و فکر نکنم هم به این زودی ها داشته باشیم.
مهدیکا: بسیار سپاسگزارم از جنابعالی و متشکرم از وقتی که در اختیار ما قرار دادید.
امیرسینا زمانیان: خواهش میکنم. از تمامی دوستانی که این مدت ما را یاری کردند سپاس گزارم.
تهیه کننده: حمید توکلی کرمانی
امیرسینا زمانیان، مسعود فاطمی را دوست خود دانسته و مطالعه سایت یک ادمین را به شما پیشنهاد می کند، امیرسینا زمانیان سوم دبیرستان است و در مشهد زندگی می کند، مسعود فاطمی دوم دبیرستان است و در قوچان به این موفقیت ها رسیده است، آنها فقط یک سال اختلاف سنی دارند و…. مصاحبه با مسعود فاطمی مدیر سایت یک ادمین را حتما مطالعه کنید.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
لینک میدادی به سایت خودت بهتر بود ، اینا خیلی بد نشون میده . نمیشه خوند .

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
لینک میدادی به سایت خودت بهتر بود ، اینا خیلی بد نشون میده . نمیشه خوند .

این استارترها هم موندن چیکار کنن!!
لینک میدن، میگین چرا لینک میدی؟!!! متن کامل رو بزار :D
متن کامل میذارن، میگین لینک بده :D

نتیجه اخلاقی: هم متن کامل رو بنویسید و هم لینک به منبع متن

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
این استارترها هم موندن چیکار کنن!!
لینک میدن، میگین چرا لینک میدی؟!!! متن کامل رو بزار :D
متن کامل میذارن، میگین لینک بده :D

نتیجه اخلاقی: هم متن کامل رو بنویسید و هم لینک به منبع متن

نه خب هم برای متن زحمت کشیدن و حقشونه و هم اینکه خدایی اینجا خیلی بد میاره ، اصلا نمیشه خوند .

تو سایت خیلی تر تمیز تر میاره آدم خسته نمیشه از خوندنش ، اینجا یه متر و نیم طول خطاس اونم همش چسبیده به هم .

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
ممنون . زحمت کشیدین .

pox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واقعاً که دمش گرم خیلی پشت کار داشته. انشالله فرصتی بشه همکاری بکنیم با هم برای سئو سایتم. راستی کسی تا حالا باهاشون کار کرده ؟

بالا