• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

متور جستجو گر و صفحات لینک نشده و DB !

night_walker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنید ساتی رو طراحی کردیم که 10 تا زیر صفحه و یک صفحه اصلی (index) داره.
در صورتی که فقط 5 صفحه با صفحه اصلی لینک شده باشند و بقیه صفحه ها هیچ ارتباطی با صفحه index نداشته باشن ایا جستجو گر قادر به شناسایی اونها خواهد بود یا نه... و مطلب دیگه اینکه اطلاعات موجود در دیتابیس رو چطور میشه به موتور ها شناسوند (مثلا اطلاعاته برنامه های پیج جنریتور)...
پیشاپیش ممنون از کمکتون

night_walker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نمیخواد پا پیش بزاره !؟!؟

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از night_walker :
فکر کنید ساتی رو طراحی کردیم که 10 تا زیر صفحه و یک صفحه اصلی (index) داره.
در صورتی که فقط 5 صفحه با صفحه اصلی لینک شده باشند و بقیه صفحه ها هیچ ارتباطی با صفحه index نداشته باشن ایا جستجو گر قادر به شناسایی اونها خواهد بود یا نه... و مطلب دیگه اینکه اطلاعات موجود در دیتابیس رو چطور میشه به موتور ها شناسوند (مثلا اطلاعاته برنامه های پیج جنریتور)...
پیشاپیش ممنون از کمکتون
بله می تونه
من که دیدم ولی خیلی دیر رفت توی جستجوی گوگل ولی توی صفحه دوم(همون 5 تایی که از صفحه اصلی لینک شداند ) باید لینک به اون صفحه ها باشه

در مورد اطلاعت دیتابیسی باید یک صفحه داشته باشی که به این صفحه ها خاص لینک داده باشه !

night_walker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از miladmovie :
بله می تونه
من که دیدم ولی خیلی دیر رفت توی جستجوی گوگل ولی توی صفحه دوم(همون 5 تایی که از صفحه اصلی لینک شداند ) باید لینک به اون صفحه ها باشه

در مورد اطلاعت دیتابیسی باید یک صفحه داشته باشی که به این صفحه ها خاص لینک داده باشه !
ممنون از راهنمایتون... پس در حقیقت روبوت گوگل برای جمع آوری اطلاعاتش یه ساختار درختی رو پیمایش میکنه که ریشش همون صفحه ای است که ما آدرسش رو به عنوان مبدا بهش میدم. !؟

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اون طوری که من به عنوان یک کاربر می بینم آره!

MyNiaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
گوگل این کارا رو می کنه ولی شاید جستجوگرای دیگه نتونن

بهتره نقشه سایت رو به صورت xml یا txt به گوگل بدی، خیلی کمک می کنه (web site map)

بالا