• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

متولدین پاییز طول عمر بیشتری دارند!

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
آیا دوست دارید تا بدانید احتمال زنده ماندن شما چقدر است؟!از این به بعد دعا کنیم تا نزدیکانمان در پاییز به دنیا بیایند تا شانس زیادتری برای طول عمر بیشتر داشته باشند!طبق نتایج تحقیقات جدید، متولدین پاییز ( مهر ، آبان و آذر ) شانس بیشتری نسبت به دیگران برای عمر طولانی تر دارند.

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد، فصل تولد نوزاد، اثر علمی قابل اندازه گیری بر طول عمر فرد داشته و متولدان پاییز شانس بیشتری برای رسیدن به ۱۰۰ سالگی دارند.
لئونید گاریلوف و ناتالیا گاوریلوا، از محققان دانشگاه شیکاگو رابطه تاریخ تولد و طول عمر افراد را مورد بررسی قرار داده و دریافته‌اند که محیط، دما و ماه تولد نقش به سزایی بر رفتار، خصوصیات ژنتیکی و طول عمر افراد ایفا می‌کند.
محققان در این پژوهش یک هزار و ۵۰۰ فرد ۱۰۰ ساله که بین سال‌های ۱۸۸۰ و ۱۸۹۵ میلادی به دنیا آمده بودند را مورد برسی قرار دادند.
نتایج این مطالعه نشان می‌دهد، افرادی که طی ماه‌های سپتامبر تا نوامبر (مهر تا اوایل آذر) به دنیا آمده بودند، بیش از سایر افراد به سن ۱۰۰ سالگی رسیده‌اند.
همچنین افراد متولد ماه‌های مارس، می و جولای (فروردین، اردیبهشت و تیر) کمتر از سایرین شانس رسیدن به ۱۰۰ سالگی را دارند.
در تحقیقات قبلی در خصوص رابطه طول عمر و ماه تولد نیز مشخص شده بود که متولدین پاییز از شانس بیشتری برای طول عمر برخوردار هستند. فرضیه‌ای که در خصوص طول عمر بیشتر متولدین پاییز مطرح می‌شود، به نوع بیماری‌های این فصل ارتباط دارد.
به گفته محققان، سرماخوردگی متداول در نخستین ماه‌های زندگی نوزاد می‌تواند بدن و سیستم ایمنی را در مقابل سایر بیماری‌ها مقاوم کند. تغییرات هورمونی فصلی نیز از دیگر عواملی است که می‌تواند در افزایش سن متولدین پاییز نقش داشته باشد.

منبع: متولدین پاییز طول عمر بیشتری دارند! شما چطور؟!

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
من آذرم. ولی محل زندگی هم خیلی تاثیر داره.اونجا آمریکاس :guitar: اینجا ایران :cigar:

s.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
728
چقدر بد
من فروردینی هستم:(

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
منم مهری هستم،پس 120 ساله میشم دیگه.

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
منم یکم مهرم :rolleyes:

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
من 11 آذرم . عمر نوح آیا؟
rolleyessmileyanim.gif

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
تو ایران متولدین محله دکتر :blink: عمر بیشتری دارن ( بالاخره ارزونی و فراوونی تاثیر داره دیگه) .
اولش خوشحال شدم که پاییز نیستم بعدش خیلی خیلی خوشحال شدم که تیرم

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
منتظر باش ببین 100 سال رو رد میکنی یا نه . اگه رد کردی معلوم میشه مهر بودی =))

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
من هم آذريم البته پيش از اينكه اين رو بخونم اين احساس رو داشتم كه دست كم يه 90 سالي عمر مي كنم!!! :wacko: علت اينكه مي دونستم هم اين بود كه واقعا هيچوقت علاقه نداشتم زياد عمر كنم!

-Pegah-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
چقد خوب که متولد پاییز نیستم و زیاد عمر نمیکنم

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
منم مهرم ولي شناسنامم شهريور پدر بزرگم ٨٦ سال عمر كرد ٢٨ سالمه اون سن من بود يه بارم دكتر نرفته بود من ١٠٠ مرض دارم

نسل الان

غذاي شيمياي ( از مرغ هورموني تا گوشت يخي ميوه شيميايي روغن نباتي )
استرس و نگراني = مشكلات روحي رواني
هواي الوده = از انرژي بسته اي تا امواج راديو اكتيو و امواج مخل امواج ماه و اره تا الودگي تنفسي ماشين الات و كارخانجات
اب الوده
گرم شدن زمين
بازم بگمممممممممم

باشه ميگم سوراخ شدن لايه ازون بسته ديگه دستم درد گرفت

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

-Pegah-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
منم مهرم ولي شناسنامم شهريور پدر بزرگم ٨٦ سال عمر كرد ٢٨ سالمه اون سن من بود يه بارم دكتر نرفته بود من ١٠٠ مرض دارم

نسل الان

غذاي شيمياي ( از مرغ هورموني تا گوشت يخي ميوه شيميايي روغن نباتي )
استرس و نگراني = مشكلات روحي رواني
هواي الوده = از انرژي بسته اي تا امواج راديو اكتيو و امواج مخل امواج ماه و اره تا الودگي تنفسي ماشين الات و كارخانجات
اب الوده
گرم شدن زمين
بازم بگمممممممممم

باشه ميگم سوراخ شدن لايه ازون بسته ديگه دستم درد گرفت

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

دقیقا . هزاران عامل واسه مرگ زودرس وجود داره
الان همه جوونا و میان سالها دارن میمیرن . کمتر کسی به 70 میرسه

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من متولد آبان ماهم ولی دوست دارم فقط تا وقتی بدنم سالمه زنده بمونم واسه همین اگه یه روز برسم ته خط و بیماری تمام وجودم رو گرفته باشه حاضرم با کمال میل جای اعزارائیل اضافه کاری کنم

admiπ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
68
دل آدم خوش باشه 100 سال هم زندگی میگنه .

بالا