• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مثل من تنبلی میخای کارنکنی ،کارنکن، پول مفت و مجانی هم نمیخای

farza4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام . دوستان . حتما با ایردراپ آ شنایی دارید و ÷ستهای قبلی من رو در مورد ایردراپها دیدید و می دونید که یکی از راههای شناخته شده و اکثرا تضمینی کسب درآمد در بازار ارزهای دیجیتال است .
برای خودم که به کارهای روزمره هیچ عادتی نداشتم و ندارم و روش مردم عادی رو در صبح سرکاررفتن و ظهر خونه اومدن تا سال قبول نداشتم ایردراپ که نه هزینه ای براش میذارم مثل ترید و نه دستگاهی براش میخرم مثل استخراج ارزها ، یکی از گزینه های خوب روی میز هست .
یکی از ایردراپهای عالی همیم موردی هست که میخام خدمتتون اعلام کنم :

ایردراپ #Oodlebit(راند سوم)

اعتبار 5/5
پاداش 45 توکن معادل 22/5 دلار
رفرال 10 توکن معادل 5 دلار

تلگرام مجازی، تویتر،فیسبوک(اگر داشتید)

ابتدا وارد ربات تلگرامی زیر بشید و در وبسایتشان ثبت نام کنید:
https://t.me/OodlebitFinalAirdropBot?start=563978458

سپس در گروه تلگرامی عضو شوید و توییتر آن را فالو و لایک کنید و گزینه YES را در ربات بزنید

سپس ایمیل و آیدی توییترتان را وارد کنید و تمام.

یک ثبت نام هم در سایتش انجام بدید که اونجا هم 25 توکن دیگه توی سایت می گیرید.

بسیار پروژه قوی هستش به راحتی در عرض 5دقیقه صاحب 22 دلار بشید.

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
این coinpayment که الان به حساب کیف پول معتبری شده و اینهمه سکه مختلف بهش اضافه شده چند ماه قبل (شایدم بیشتر) ایردراپی داشت که معادل 11 دلار از یک سکه بی خاصیت داد هنوزم قابلیت تبدیل نداره و بهش قسمتی اضافه شده که میشه درخواست تبدیل مثلا به بیتکوین داد درصورتیکه فردی باشه باهاش معاوضه کرد و هنوز هیچکی پیدا نشده حاضر به معاوضه باشه! خلاصه اینکه بنظرم ایردراپ ها سرکاری هستند یا اینکه بعضیاشون بعد از چند ماه یا سال حداکثر کمتر از یک دلار بدهند.

بالا