• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجری « جزر و مد» ممنوع التصویر شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahm0ud1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجری « جزر و مد» ممنوع التصویر شد در برخی محا??ل هنری شنیده می شود که پس از آنکه ??رزاد حسنی مجری برنامه پر مخاطب جزر و مد و بازیگر توانای تلویزیون چند روز پیش در میان حر??هایش به ناگهان گ??ت:« امروز روز نزول تورات است » مورد خشم مسئولین صدا و سیما قرار گر??ته و تا اطلاع ثانوی ممنوع التصویر شده است.

احتمالا مسئولان صدا و سیما وی را برای مدتی و یا همیشه ممنوع التصویر خواهند ک

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
کدوم میشه؟ مجری اولی؟ همون مجری کوله پشتی؟
مجری توان مندی بید

honny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mahm0ud1 تو مطمئنی برای اینه:blink:
یکم عجیبه ها :blink: آخه تو عید فطر شبکه 3 دوروز دو شب فقط ایشون رو پخش میکرد:lol: :lol:

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
الان شبكه 5 برنامه داره كه
183.gif
اون قضيه هم احتمالا به خاطر تخس بازياش بوده برنامشو ول كرده من بعيد ميدونم همچين دليلي داشته باشه

honny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mehrzad6262 :
کدوم میشه؟ مجری اولی؟ همون مجری کوله پشتی؟
مجری توان مندی بید
با هوش دومی رو که هر روز صبح آمد پخش می کنه:lol: :lol:

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از honny :
دروغه!
هر سال ماه رمضون خود روحانی ها هم تو تلویزیون از نزول تورات میگن به کسی هم بر نمی خوره
اصلا مگه تورات چیز بدی بوده؟!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از honny :
صبح من از 12 شروع میشه اخه نمیبینمش ها راست میگی افتاد کدوم بید
این بید
kli2244.jpg

p935.jpg

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
فرزاد حسنی و شایعات مربوط به او :
جز یک مورد، بقیه تکذیب می شود!
۸۴/۸/۵ - ۲۰:۱۵ - پندار
گروه گفتگو : در محله خاني آباد متولد شده ومي گويد بچه درسخواني بوده است. ليسانس مکانيک راکه از دانشگاه خواجه نصير مي گيرد همزمان از کلاسهاي بازيگري امين تارخ نيز فارغ التحصيل مي شود .علاوه بر آن در کلاس هاي بازيگري و کارگرداني سمندريان شرکت مي کند .خودش مي گويد اولين بار در سريال عيد آن سالها جلوي دوربين رفته است : "اين کار شايد از لحاظ تجربه يکي ازبهترين کارهاي من بود چرا که با کارگردانی مانند سعيد ابراهيم فر کارکردم واين براي من يک لبخند به همراه داشت .به خاطر مي آورم اولين روزي که براي بستن قرارداد کار رفته بودم از من پرسيد درس مي خواني گفتم : بله .گفت : يک قولي به من بده درست را به خاطر سينما وتلويزيون رها نکني من همان جا قول دادم و بر سر قولم هم ماندم .گاهي فکر مي کنم چه قول بدي دادم چرا که هنوزم من خودم را يک دانشجو مي بينم ."

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اما کار فرزاد حسني به بازي در اين سريال پايان نمي يابد و ا و به پيشنهاد امين تارخ براي تست در زمينه اجرا به شبکه جام جم مي رود : " من خيلي دير رسيدم جمعيت زيادي براي تست آمده بودند که در ميان آنها گروهي از بازيگران جوان وحتي قديمي هم به چشم مي خوردند متني که داده بودند خيلي سخت بود شامل متون قديمي واخباري .من حافظه خوبي دارم يک بار که نگاه کنم حفظ مي شوم .چون بقيه حاضر نبودند به عنوان اولين نفر تست دادم و قبول شدم."
اما جدي ترين فعاليت او به عنوان مجري به برنامه نيمرخ بر ميگردد . برنامه اي که پيش از آن با حضور کاميار اسماعيلي امير حسين مدرس و... به کار موفقي بدل شده بود وشايد اجرا ي فرزاد حسني در اين برنامه يکي از مهمترين دلايل انتخاب او براي برنامه کوله پشتي بود . برنامه اي که با اجراي متفاوت حسني خيلي زود در ميان مخاطبان جاي خود را باز کرد و دوست و دشمن بسياري براي خود تراشيد.
او درباره نحوه انتخاب شدنش براي اجراي کوله پشتي به پندار مي گويد : در دفتر خانم جلالي _ از تهيه کنندگان قدر و اهل فکر سيما- نشسته بوديم که مهران شريعت پناه و مهدي اوکتاوي آمدند بحث بر سر ساختن برنامه اي بر اساس جنبش نرم افزاري مورد نظر مقام معظم رهبري بود. خانم جلالي پيشنهاد دادند که من به عنوان مجري در اين برنامه فعاليت کنم .صحبت هايي انجام شد و من پذيرفتم .من تصميم گرفته بودم که در اين برنامه براي اولين بار اجرايي را که ازادبيات رسمي کت وشلوار پوش دور بود عرصه کنم واز ادبيات تهراني متکي بر باورها و اعتقادات مردم استفاده کنم.
p935.jpg
اما گويي خيلي ها ، از مخاطبان گرفته تا مسئولان اين ادبيات را نمي پسندند. موج انتقاد ها به يکباره به سوي او سرريز مي شود. برخي معتقدند او قصد کوچک کردن مهمانان رادارد و به اصطلاح مي خواهد آنها را ضايع کند خودش در اين رابطه به ما مي گويد من تنها مي خواستم در برنامه هر کس خودش باشد اگر غير از اين بود خوب گير مي افتاد اما اين ضايع کردن افراد نيست به طور مثال چندين بار پيش آمد که افرادي که با برنامه تماس مي گرفتند تا صحبت کنند متن پشت مجله را مي خواندند من هم چون مجله زياد مي خوانم مي فهميدم در يکي از برنامه ها گفتم بعصي ها زنگ مي زنند و متن پشت مجلات را براي ما مي خوانند اما اين کوچک کردن فرد نيست.
با وجود تمام انتقادات کوله پشتي 1 با استقبال نسبي مردم روبرو مي شود و همين امرباعث ميگردد تا فرزاد حسني براي سري دوم کوله پشتي نيز انتخاب شود. او مي گويد کوله پشتي 2 انقلاب ديگري بود .کوله پشتي 2 حديث آشنايي من و علي زاهدي بود .من در اين برنامه علاوه بر مجري گري کارهاي زيادي انجام دادم براي انتخاب دکور نظر دادم شعر تيتراژ ابتدايي را گفتم و.............
فکر مي کنم در اين برنامه موفق تر بوديم ومخاطبان بيشتري داشتيم از بچه 8 ساله که مرا در آسانسور ديد وگفت آقاي حسني کوله پشتي تا پيرزن 87 ساله که برايم نامه نوشت و اين ها برايم تکان دهنده بود.
پس از اين برنامه درخواست ها و نامه هاي زيادي برايم رسيد که در آنها از من خواسته شد ه بود براي ماه رمضان يک برنامه کارکنم درخواست ها آنقدر زياد شد که مقاومت غير ممکن شد.
فرزاد حسني به گفته ي خودش اين بار براي ساخت برنامه در خيلي از امور با ديگران همکاري مي کند : نام برنامه را من انتخاب کردم جزرو مد به معني حول وتکان آب وقتي عاشق مي شود. آوردن عروس وداماد ها در برنامه هم طرح خود من بود. حتي ظروفي راکه درآن افطاري مي خورديم من انتخاب کردم چون فکر مي کنم اگر برنامه اي با اقبال مردم مواجه مي شود به همين دلايل است.

اما اين بار فرزاد حسني در ميانه، راهش را از بقيه ي مجموعه جدا مي بيند. به طوري که احسان عليخاني مجري جوان برنامه صبح آمد جايگزين او مي شود. بازار شايعات در ميان مخاطبانش ، و همچنين وب سايت ها و وبلاگ هاي فارسي رواج پيدا مي کند. برخي معتقدند او به دليل صحبت کردن درباره روز نزول کتاب آسماني تورات از کار محروم شده – گروهي مي گويند اتفاقات جشن خانه سينما باعث محروم شدن او از اجرا شده، اما همه ي اين ها شايد نمي دانند و باور نمي کنند که تنها دليل جدايي فرزاد حسني از گروه جزرو مد يک ميز باشد ميزي که به فاصله چند روز از رفتن او به جاي سابقش باز مي گردد. فرزاد حسني به پندار مي گويد من در همان ابتداي برنامه به آقاي زاهدي گفته بودم که برنامه ما تعريف وشکل مخصوص به خود رادارد. درست است که ما براساس سنت ايراني برروي زمين مي نشينيم اما به خاطر آنکه نشستن بر روي زمين به خصوص براي خانم ها مشکلي ايجاد نکند ميز مي گذاريم. من اين را شرط کرده بودم وآنها پذيرفته بودند. اما سر برنامه ششم ديدم دارند ميز را مي برند گفتم چه خبر شده جهازبرون است؟ ميز را بردند و سفره انداختند .من به آقاي زاهدي گفتم علي جان ما قبلا صحبت کرديم من روي زمين به اين شکل نمي نشينم . گفت ننشين و براي افطاري پخش رفت که در آن روز بر عهده ايشان بود.
p933.jpg
با عوامل قرارگذاشتيم که من فقط خداحافظي کنم، علي زاهدي به محض آمدن از پخش، برنامه راقطع کرد و گفت : تو از حد وظايفت تجاوز کردي .من هم گفتم من در تمام مراحل کار در حدي بيش از يک مجري فعاليت کردم حالا سر اين موضوعي که قبلا توافق شده اين طور برخورد مي شود.
پس از آنکه تيتراژ پاياني کار تمام ميشود فرزاد حسني کار را ترک ميکند و 35 دقيقه بعد احسان عليخاني با او تماس مي گيرد :
احسان به من گفت فرزاد، مدير گروه اجتماعي با من تماس گرفته است و گفته از فردا من به جاي تو بروم اما من نمي دانم چه کنم مردم تو را به عنوان مجري اين برنامه مي شناسند. من هم گفتم ناراحت نمي شوم اگر تو به جاي من بروي وبه اين ترتيب احسان به جاي من رفت. پس از رفتن من از اين برنامه آنها به اين نتيجه مي رسند که ميز برگردد در واقع به نظر مي رسد به دستور آقاي پورمحمدي رئيس شبکه ميز را برگرداندند.
فرزاد حسني علاوه براجرا و بازيگري ترانه سرايي هم مي کند. کل کل شادمهر عقيلي، ترانه ي سريال اکسيژن، کمکم کن و ... از کار هاي او هستند.
او مي گويد محمد رضا شجريان نخستين انتخاب او در موسيقي است و از سوي ديگر از عصار و سعيد شهروز هم لذت مي برد. او مي گويد تصور کنيد که چقدر رويايي است که يکي از ترانه هاي آدم، با صداي ابراهيم حامدي به گوش برسد.

منبع : http://www.pendar.net/main1.asp?a_id=2857

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
عجبا.....

فكر نكنم ممنوع التصوير شده باشه ... چون دليلي نداره...

ولي رفتنش يهو از جزر و مد بدون هيچ سر و صدايي خيلي بوداره...:blink:

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahm0ud1 :
مجری « جزر و مد» ممنوع التصویر شد در برخی محا??ل هنری شنیده می شود که پس از آنکه ??رزاد حسنی مجری برنامه پر مخاطب جزر و مد و بازیگر توانای تلویزیون چند روز پیش در میان حر??هایش به ناگهان گ??ت:« امروز روز نزول تورات است » مورد خشم مسئولین صدا و سیما قرار گر??ته و تا اطلاع ثانوی ممنوع التصویر شده است.

احتمالا مسئولان صدا و سیما وی را برای مدتی و یا همیشه ممنوع التصویر خواهند ک

این گفته به کلی مشکل داره.کی گفته این یارو بازیگر توانایی هست.اتفاقا برعکس . همچین که میره تو یه نقش اینقد جوگیر میشه که تر میزنه به فیلم.تنها مجریگریش بد نبود . اما این مرتیکه تو همون مجری گریشم انقدر پفیوز بازی در میاره که آدم میخواد بزنه تلویزیونو بشکنه.من که هر وقت یه خورده برنامشو میدیدم تو دلم کلی فحش به مسئولین صداوسیما و ملکت از اون اول تا آخر فحش خوار مادر دار میدادم که چرا این مرتیکه رو را میدن تو صداو سیما.آخرشم به این نتیجه رسیدم که این آشغال باید یه پارتی کلفت داشته باشه!!!مثلا توهمین جزر و مد (فکر کنم همین بود) رابه را از خودش مسیج میساخت و هی از برنامش و مجری گری خودش تعریف میکرد. در صورتیکه خود من چند ده بار مسیج زدم و انتقاد کردم و وقتی دیدم اینارو نمیگه کلی فحش تو مسیج واسشون حواله کردم.بعدشم این مرتیکه از اوناس که علکی میخواد خودشو گنده کنه این شایعه رو هم احتمالا خودش ساخته تا سر زبونا باشه.اگه یادتون باشه تو همه برنامه هاش یکی در میون میومد میگفت ما دشمن داریم و فلان جا رفتن درباره ما اینو گفتن و فلان کردن تو اینو بهمان کردن تو اونجا....یکی نیست بگه آخه تو چه خری هستی که بیان زیر آبتو بزنن نکبت.!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خلاصه من از این بشر و دو دوزه بازیهاش بشدت متنفرم.:eek: :eek: :eek: :eek: :( :( :blink: :blink: :blink: :blink: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
هر مجری که یه ذره گل میکنه . اخر و عاقبتی بهتر از این نداشته.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
خواهشا شایعه پراکنی نکنید
اولا این قضیه ماله اواسط ماه رمضون بود
ثانیا اگه ممنوع اتصویره چرا تو یک سریال همش تصویرش پخش میشد و مجری برنامه ی عید فطر بود
ثالثا دلیل رفتنش از جزر و مد اختلاف با تهیه کننده بود
رابعا مگه تورات بده ؟
خامسا دیگه ادامه ندین

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم از اين يارو خوشم نمياد
در كوله پشتي به هر نحوي بود مي خواست قشر مذهبي و مذهبي گري رو عالي جلوه بده و... كه نميشه اينجاگفت
يك نون به نرخ روز خور به تمام معني
من شنيدم در اون جزر و مد طرف با خانم جناب حزب اللهي گرم مي گيره و ... بعد هم اون يارو بعد برنامه گير ده به اين كه چرا اينطوري نگاه مي كردي و اينطوري حرف ميزدي كه كار به دعوا مي انجامه
والا كدوم عقل سالميه كه باور كنه طرف به خاطر يك آوردن بردن ميز از كار بيرون رفته !1 اونم چيزي كه جزو وظايف كارگردان هست نه مجري !

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
يك نون به نرخ روز خور به تمام معني
من شنيدم در اون جزر و مد طرف با خانم جناب حزب اللهي گرم مي گيره و ... بعد هم اون يارو بعد برنامه گير ده به اين كه چرا اينطوري نگاه مي كردي و اينطوري حرف ميزدي كه كار به دعوا مي انجامه
والا كدوم عقل سالميه كه باور كنه طرف به خاطر يك آوردن بردن ميز از كار بيرون رفته !1 اونم چيزي كه جزو وظايف كارگردان هست نه مجري !

این تیکه رو بطور عجیبی :blink: باهات هستم. اتفاقا قیافش و حرف زدنش خیلی به دختر بازای بی صفت میخوره. :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :devil: :devil: :devil: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
ولي من خيلي ازش خوش ميومد. حداقل من كه هيچي رو حتي فوتبال رو فداي كامپيوتر مي كردم اين برنامه كوله پشتي رو بيشتر از نصفش رو ديدم. اين كه ما بدمون مياد يا نه كاملا سليقه اي هستش و به افكار و اعتقاداتمون بر ميگرده.

ghizh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SherlockHolmes :
این اگه میخواست ممنوع الچهره بشه بخاطر ابرو هاش ممنوع الچهره میشد!!

58.gif
58.gif
58.gif

اینو خوب اومدی.

مرت..که با اون ابرواش که از ابروای دکتر برره ضایعتره زیر ابروم بر داشته.چقدرم ضایع برداشته.:lol: :lol: :lol: :wacko:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اصلا ميدونين چيه؟ اين حسني نفس من بيد!
43.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا